Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Mozinet Magazin (már DVD nélkül)

csodakaki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: csodakaki »

Le a kalappal, remek az új szám is, bár most a kedvenc Box officeomba is becsúszott egy kis magyartalanság, viszont a W-akták nyelvtanilag javult. Nagy kedvenceim az interjúk, kérdés, ezek átvett anyagok-e, vagy ti készítitek-é. /persze a külföldiekre gondolok/ Nincs jelentősége, csak érdekelne.

Viszont, hogy ne hazudtoljam meg 4 szűz bolygómat, egy kis kritika.

Gondoljatok bele, mi van, ha vki megszeret titeket és újságosnál veszi a dvd-s verziótokat. Fél év alatt egyszer több hetes késéssel kapja meg a lapot a hibás dvd miatt, máskor egy hónapig hiába keresi az újságosnál, mert nem jelenik meg, most meg majd tamtamozhat a dvd-s számért, nem tudnak neki prezentálni.
Persze lehet hivatkozni arra, hogy felméritek, mennyien veszik meg így is a lapot, de magatok ellen is dolgoztok ezzel, mert sokan ráunhatnak a hercehurcára és átpártolnak egy másik laphoz.

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Arról van publikus infótok, hogy az eladott lapok hány %-a melléklet nélküli?
Elkúrtuk

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Már kezdtem azt hinni,hogy mégis lesz melléklet!NA sebaj,megnézzük melléklet nélkül is a magazint
Azért remélem MINŐSÉGILEG GONDOSABB MELLÉKLETEK JÖNNEK!!!!
FF Filmtől,ha lehet ne vegyetek több filmet,eddig csak gázos dolgokat vettem tőlük,hiú reményeket táplálva! :vazeg:
Remélem nem az én készülékemben van a hiba,ha egy FF Filmes dvd-t nézek és minőség bosszantó hiánya tárul elém!

Az FF a kalóz, szutyok Flamex utódcége (?), álneve (?).
Lepra egy cég.

Mozinet
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Mozinet »

Természetesen aki DVD-mellékletes újságra fizetett elő, az 6, vagy 12 DVD-mellékletes lapszámot kap, az előfizetése szerint. Ettől függetlenül ajándékba kap majd DVD nélküli újságot is, de ez nem csökkenti az előfizetése idejét. Vagy, ha úgy gondolja, hogy becsaptuk, akkor szóljon és az előfizetésből hátralevő összeget visszakapja.

Istenem, én csak viccesen próbáltam megkérdezni, hogy ez a lapszám miként hat ki az előfizetésre. Semmiféle becsapásra nem gondoltam, ilyen korrekt szerkesztőséggel még nem találkoztam. Szóval, ha félreérthető volt amit írtam, elnézést, itt ezentúl próbálom majd mellőzni sajátos humoromat.

No problem, amúgy is tisztázni kellett az előfizetők dolgát.
Mozinet Magazin - már 80 oldalon!

csodakaki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Természetesen aki DVD-mellékletes újságra fizetett elő, az 6, vagy 12 DVD-mellékletes lapszámot kap, az előfizetése szerint. Ettől függetlenül ajándékba kap majd DVD nélküli újságot is, de ez nem csökkenti az előfizetése idejét. Vagy, ha úgy gondolja, hogy becsaptuk, akkor szóljon és az előfizetésből hátralevő összeget visszakapja.

Istenem, én csak viccesen próbáltam megkérdezni, hogy ez a lapszám miként hat ki az előfizetésre. Semmiféle becsapásra nem gondoltam, ilyen korrekt szerkesztőséggel még nem találkoztam. Szóval, ha félreérthető volt amit írtam, elnézést, itt ezentúl próbálom majd mellőzni sajátos humoromat.

close652
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: close652 »

Mozinet!
A melléklet nélkül szám és a legutolsó melléklet technikai színvonala között van összefüggés ?
system

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Guy »

Már kezdtem azt hinni,hogy mégis lesz melléklet!
NA sebaj,megnézzük melléklet nélkül is a magazint
Azért remélem MINŐSÉGILEG GONDOSABB MELLÉKLETEK JÖNNEK!!!!
FF Filmtől,ha lehet ne vegyetek több filmet,eddig csak gázos dolgokat vettem tőlük,hiú reményeket táplálva! :vazeg:
Remélem nem az én készülékemben van a hiba,ha egy FF Filmes dvd-t nézek és minőség bosszantó hiánya tárul elém!
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

Mozinet
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

A borítóterv.
Valaki világosítson már fel, ki ez a megfáradt arcú díva a címlapon? Köszi!

Gondolom, hogy a Fallal szemben című fildráma női főszereplője. Persze, ez csak tipp.

Én remélem hogy így is sokan veszik de ez nem az a címlap amitől ismeretlenek is megveszik az újságot. Azon az Én a robot robotjának portréja lenne
Nekem tetszik hogy nem a nagyon nyomatott filmeket teszitek a címlapra, de ezért sokan nem fogják megvenni. Legalább egy mosolygós bombázó lenne
Meg az árat is lehetne nagyobb számmal írni.

Nyomtatásban azért jóval jobban néz majd ki a kép, amelyen egyébként Sibel Kekkili (néhányan Dilaraként ismerhetik), a Fallal szemben főszereplőnője van.

Mozinet
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Következő újság megjelenéséről+a mellékletről lehet tudni valamit?
Kedves Mindenki!

Az újság szeptember 1-én, vagy 2-án fog megjelenni, ezúttal viszont csak melléklet nélkül lesz kapható. Kicsit szeretnénk tesztelni, hogy mennyien veszik a Magazint magáért és nem a filmért. A későbbiekben természetesen újra lesznek majd mellékleteink.
A Magazin újabb 8 oldallal vastagodik, immár 52 oldalas lesz, az ára marad 295.-

Ne vicceljetek! Én a mellékletes magazinra fizettem elő, most meg 1800-ért lapozgathatok egy újságot? Becsület szavamra én megveném melléklet nélkül is a lapot, úgyhogy tegyetek be nekem mellé egy jó kis filmet! :vazeg:

bonsai
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: bonsai »

A borítóterv.

Gondolom, hogy a Fallal szemben című fildráma női főszereplője. Persze, ez csak tipp.

Én remélem hogy így is sokan veszik de ez nem az a címlap amitől ismeretlenek is megveszik az újságot. Azon az Én a robot robotjának portréja lenne
Nekem tetszik hogy nem a nagyon nyomatott filmeket teszitek a címlapra, de ezért sokan nem fogják megvenni. Legalább egy mosolygós bombázó lenne
Meg az árat is lehetne nagyobb számmal írni.

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Detonátor »

A borítóterv.

Vendég

A borítóterv.

csodakaki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kedves Mindenki!

Az újság szeptember 1-én, vagy 2-án fog megjelenni, ezúttal viszont csak melléklet nélkül lesz kapható. Kicsit szeretnénk tesztelni, hogy mennyien veszik a Magazint magáért és nem a filmért. A későbbiekben természetesen újra lesznek majd mellékleteink.
A Magazin újabb 8 oldallal vastagodik, immár 52 oldalas lesz, az ára marad 295.-

Ne vicceljetek! Én a mellékletes magazinra fizettem elő, most meg 1800-ért lapozgathatok egy újságot? Becsület szavamra én megveném melléklet nélkül is a lapot, úgyhogy tegyetek be nekem mellé egy jó kis filmet! :vazeg:

Mozinet
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

A borítóterv.

Mozinet
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

A tartalomról lehet valamit tudni? Új összeállítások? Interjúk?
Indítunk több új rovatot is. Varró Attila havonta foglalkozik majd olyan képregényekkel, amelyeket megfilmesítettek (2 oldalon), és a Filmarchívumnak is szánunk 1-2 oldalt havonta, amelyen filmrestaurációs tevékenységét mutatja majd be. Akik kint voltak a Szigeten a sátrunkban (Sziget-beszámoló is lesz), azok kaphattak egy kis ízelítőt a Ludas Matyi felújításából egy beszélgetés keretében, ez lesz a rovat bevezetője. Interjút olvashattok Robert Bentonnal, Török Ferenccel és Árpa Attilával, illetve természetesen majdnem minden szeptemberi mozifilmről olvashattok kritikát és a fontosabb DVD megjelenésekről is írunk.

Vendég

A tartalomról lehet valamit tudni? Új összeállítások? Interjúk?

Mozinet
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kedves Mindenki!

Fazso
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: Fazso »

jó kérdés

én is ezt szerettem volna feltenni. :vazeg:

Apu Te olyan okos vagyol.....
TV: Samsung 55cm, Receiver: Onkyo TX-DS595, CD: Sony CPD-211, front: Jamo 630

megyesa
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: megyesa »

jó kérdés

én is ezt szerettem volna feltenni. :vazeg:
TV: Samsung  Erősítő: Yamaha RX-V630RDS Cd: Technics SL-PG480A
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany

bonsai
Nincs visszaút
Nincs visszaút

bonsai
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Kevés DVDm van ezért nem tudok szakértőként nyilatkozni de amikor svenkelt a kamera vagy sötét volt a kép akkor tényleg elég pixeles volt amit láttam Nagyon 1ébként nem zavart.
A film meg jó bár a lelkes reakciókat látva (nagy kedvenc stb) ennél többre számítottam. Rendben van az egész csak semmi különös.

Ákosking
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Ákosking »

A film jó de a minősége egy hugy. A kép és a hang nulla. Többet vártam.
Mozi: Projektor: Sanyo PLV Z1, Hang: Denon Avr X6300H, Monitor Audio Bronze 11.1, KLIPSCH KSW12 subwoofer, LD blu ray,
HiFi: NAD 545 Bee cd player, NAD C356 BEE stereo, NAD 5150 phono, Triangle Antal ES, AKG K100 headphone
Kábelek: Monitor interconnects, QED 25th silver anniversary speakercable

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Guy »

Ma sikerült megvennem a magazint.Élvezet volt lapozgatni,elég jól sikerültek a cikkek.A mellékletről nemis mondok véleményt,mert kicsit elkeserítő.Ez inkább az FF FilmMusic-nak szól.Miért nem lehet kihasználni a dvd adta lehetőségeket??? A kép minősége gyalázat,nálam tökre szellemképes az egész film,rettenetes,egy ilyen filmmel ezt művelni.Szemtelenül ráírják az FF Flmnél,hogy dvd9,mikor sima dvd5-re is ráfér az anyag.Ejnye!
Remélem továbbítjátok a kritikákat az FF Filmnek!
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

spiderclone
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: spiderclone »

Szinkron-karaoke number 2:

Sean Bateman: "Megoldjuk! Rock'n'Roll!"

spiderclone
Nincs visszaút