Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
Előkerestem az első DVD Klubot, benne van a nyereményjáték leírása, valóban csak előfizetők vehetnek benne részt, és van benne egy érdekes pont:
6. A Szervező a készlet erejéig biztosítja a fenti nyereményeket.
Szóval ha elfogyott a discman, akkor hiába lenne jogosult rá a játékos, a kisebb ajándékok közül kap majd valamit. Plusz ajándék, hogy a nevet és a címet pontosan kell feltüntetni, különben kizárnak a játékból, valamint belekerülsz a marketing adatbázisukba, és küldik majd a sok ajánlatot
- cibetmacska
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Ha valakit érdekelne a következő plakát magazin melléklete "A szerető" lesz.
http://us.imdb.com/title/tt0101316/
Tud valaki valamit erről a filmről? Mármint, hogy milyen? Érdemes beruházni rá, vagy se?
Istenkirály! Zseniális film. Mondjuk a rendező szinte mindig jót alkot, Rózsa neve, A medve, Ellenség a kapuk előtt. Kötelező vétel.
Csak megerQsíteni tudom csodakaki szavait! :vazeg:
Annak, akinek bejönnek a csodaszép látványvilággal megáldott, érzelmekkel teli drámák, ez egy kihagyhatatlan lehetQség!
Soha nem gondoltam, hogy ezt a kissé már "elfeledett" alkotást egyszer még DVD-n is a birtokomban tudhatom majd...
Nagyon megörültem Ivan/ információjának.
A szerető kitűnő, már önmagában Moreau hangjáért is érdemes megvenni.
Az RTL esetében épp az a baj, hogy jó filmeket is kiad. Ennek köszönhetően valószínűleg sosem lesz a piacon normális kivitelű Csendőr-sorozat Ennek köszönhetően vehetünk a használhatatlanság szintjét súroló menüvel ellátott Kanalakat (nem csak 10 éves PC-öregrókák néznek DVD-t, hanem nyugdíjasok is). Tegyük hozzá, hogy a Kanalak annyira azért nem olcsó, és a mellékelt "újság" célközönsége a retardáltak elnevezésű IQ-kategóriában található. Ugyan nem gond, hiszen kidobni csak egy mozdulat, de engem zavar, ha megveszek egy terméket és a kísérőszövegben lehülyéznek.
Egyszóval, az RTL Klub márkanév tevékenysége nálam a minőségrombolás és az ízléstelenség terjesztés szinonímája.
A Taxi 1-et a 2. (Meseautós) számban is reklámozták, hogy előkészületben.
Azóta sincs vele semmi.
Elkúrtuk
Tud valaki valamit erről a filmről? Mármint, hogy milyen? Érdemes beruházni rá, vagy se?
Istenkirály! Zseniális film. Mondjuk a rendező szinte mindig jót alkot, Rózsa neve, A medve, Ellenség a kapuk előtt. Kötelező vétel.
A mostani Plakát mellékletén amugy az ajánló részben felelhető A Casanova visszatér és a Taxi 1 előzetese is (szerintem mindkettő melléklet lessz nemsokára).
+ a lemezen még egy eléggé gyengusz rock banda klipje is felelhető (Azért vannak a jó barátok átdolgozása) amit kb. fél percig voltam képes nézni mert hagyán, hogy a zene szar volt, de még ráadásként a VV3-ból Indián is szerepelt benne.
Ütős kis klipp az ilyen :vazeg:
na végre, a Taxi1 már régóta hiányzik a polcomról, de nem nagyon szándékozott 5ezer alá menni az ára. igaz, hogy a humora nálam nem mindig talál be, de a zenéje már elsőre is megragadt az agyamban
amúgy valszeg a klipp a Zoral egyik nótája, ami az Actionös Szasza bandája és amennyire rossz annyira futtatják
A mostani Plakát mellékletén amugy az ajánló részben felelhető A Casanova visszatér és a Taxi 1 előzetese is (szerintem mindkettő melléklet lessz nemsokára).
+ a lemezen még egy eléggé gyengusz rock banda klipje is felelhető (Azért vannak a jó barátok átdolgozása) amit kb. fél percig voltam képes nézni mert hagyán, hogy a zene szar volt, de még ráadásként a VV3-ból Indián is szerepelt benne.
Ütős kis klipp az ilyen :vazeg:
Majd egy díszdobozos kiszerelésben egyszerre az egész Minden lében... sorozatot!RTL Filmklub-ot ismerve elsüti ez a poént.Ajándék dvd-kre nem fájna a fogam,sejtem,hogy a legkevésbé fogyó darabokat adják vajon melyekre gondolhattam???
Nem védeni akarom az RTL-t, de azért vannak jó filmjeik is amit kiadtak (ok, a minőségűk az már más kérdés) pl. Csendőr széria (bármilyen ciki én szeretem)
persze,hogy vannak,Csendőr és B.S.-T.H. filmek,de ezeken kívül nemigen.VV 150 napja,és különféle "sohasemhallotamróla" filmek.Azért fura,hogy a kedvenc és egyetelen online shopom az Xpress,összvissz 15 RTL filmklubos dvd-t tart.Pedig Csendőr filmekből is van elég sok.Ott lett elrontva,hogy az RTL is belevágott a dvd biznicbe,nem is lenne gond,ha adnának a minőségre.
Majd egy díszdobozos kiszerelésben egyszerre az egész Minden lében... sorozatot!RTL Filmklub-ot ismerve elsüti ez a poént.Ajándék dvd-kre nem fájna a fogam,sejtem,hogy a legkevésbé fogyó darabokat adják vajon melyekre gondolhattam???
Nem védeni akarom az RTL-t, de azért vannak jó filmjeik is amit kiadtak (ok, a minőségűk az már más kérdés) pl. Csendőr széria (bármilyen ciki én szeretem)
- Pink Panther
- Nincs visszaút
[
Ezt valóban bebuktuk...
A második számban szerepelt, hogy még lehet csatlakozni az akcióhoz, a harmadik számban azonban már nincs erre utalás.
Felhívtam őket (382-8295) és azt mondták, hogy az illetékes szabadságon van, de úgy tudják, hogy az előfizetői akcióban való részvétel időkorlátos volt, szerintük csak az első szám utáni jelentkezőkre élt.
Megemlítettem azt, hogy a 2. számban még megjelent, idézem: "Még mindig nem késett el! Várjuk előfizetőink között!" és mindez a kupongyűjtő szelvény alján.
Azt mondták, hogy a konkrét részleteket nem tudják, de biztos így van, viszont a harmadik számban már nem véletlenül nem szerepelt ugyanez - a részvételi lehetőség lezárult...
Emberek! Van utalás az időkorlátra a lapban? Ha nincs, bekűgyük a kupont, azt szevasz!
A korlát az előfizetői státusz.
Az első számban szerepelt, hogy június 10-ig, a második számban azonban nem jelent meg beküldési határidő!
A harmadikat pedig még nem feltétlenül kellett belülről is látnunk! :vazeg:
Szóval még lehet jelentkezni előfizetőnek (6 számra 8990 Ft) és még ráfogható a jóhiszeműség!
Cím: DVD Klub Magazin - Előfizetés, 1119 Bp., Fehérvári út 84/A
A megrendelőlap szövege annyi volt, hogy:
Igen, megrendelem a DVD Klub Magazin-t 6 hónapra 8.990 Ft-ért.
Az előfizetési csekket az alábbi címre kérem küldeni: (Név, Postacím,Telefon)+ egy x a Hozzájárulok/Nem járulok hozzá melletti négyzetek egyikébe, amiben az adataink későbbi akcióikhoz történő felhasználásáról lehet rendelkezni.
PP
Víg kedély, jó egészség!
Idezek a majusi szambol: "Gyujtojatek elofizetoknek: Gyujtse velunk a kuponokat es elkuldjuk cserebe kivalasztott ajandekat! Nincs mas teendoje, csak megrendelni magazinunkat es indulhat a gyujtojatek!"
Ezt valóban bebuktuk...
A második számban szerepelt, hogy még lehet csatlakozni az akcióhoz, a harmadik számban azonban már nincs erre utalás.
Felhívtam őket (382-8295) és azt mondták, hogy az illetékes szabadságon van, de úgy tudják, hogy az előfizetői akcióban való részvétel időkorlátos volt, szerintük csak az első szám utáni jelentkezőkre élt.
Megemlítettem azt, hogy a 2. számban még megjelent, idézem: "Még mindig nem késett el! Várjuk előfizetőink között!" és mindez a kupongyűjtő szelvény alján.
Azt mondták, hogy a konkrét részleteket nem tudják, de biztos így van, viszont a harmadik számban már nem véletlenül nem szerepelt ugyanez - a részvételi lehetőség lezárult... :vazeg:
Wazze, hamarabb kellett volna erről szót ejtenünk!
Emberek! Van utalás az időkorlátra a lapban? Ha nincs, bekűgyük a kupont, azt szevasz!
Ha a 10 DVD-ből akár csak egy is használható, máris a HM szintjére csökkenti le a darabonkénti árat, ha pedig az előfizetett árat nézzük, nagyságrendekkel a legolcsóbb játékos lesz a mezőnyben!
láttonk mi már olyat, hogy Warneres filmek nagyhalomban fotózva és ARÁs filmek a valóságban. (igaz pinky :vazeg: )
- Pink Panther
- Nincs visszaút
Idezek a majusi szambol: "Gyujtojatek elofizetoknek: Gyujtse velunk a kuponokat es elkuldjuk cserebe kivalasztott ajandekat! Nincs mas teendoje, csak megrendelni magazinunkat es indulhat a gyujtojatek!"
Ezt valóban bebuktuk...
Azt mondták, hogy a konkrét részleteket nem tudják, de biztos így van, viszont a harmadik számban már nem véletlenül nem szerepelt ugyanez - a részvételi lehetőség lezárult... :vazeg:
Wazze, hamarabb kellett volna erről szót ejtenünk!
PP
Víg kedély, jó egészség!
Lassan már az rtl magazinja is kaphatna egy önálló topicot mert egyre többet foglalkozunk vele
Én is épp erre gondoltam; vagy annyira jelentéktelen, hogy még külön topicot sem érdemel?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Lassan már az rtl magazinja is kaphatna egy önálló topicot mert egyre többet foglalkozunk vele
Van egy olyan megérzésem,hogy talán az RTL kiadja egyben is,kedvezőbb áron a sorozatot
Nem kizárt, tőlük kitellik.. :vazeg: Egyben díszdobozban, az összes eddigi ajándékkal együt..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Van egy olyan megérzésem,hogy talán az RTL kiadja egyben is,kedvezőbb áron a sorozatot
Idezek a majusi szambol: "Gyujtojatek elofizetoknek: Gyujtse velunk a kuponokat es elkuldjuk cserebe kivalasztott ajandekat! Nincs mas teendoje, csak megrendelni magazinunkat es indulhat a gyujtojatek!" Nem tudom a neten meg lehet e valahol rendelni, en az ujsagban talalhato megrendelolapot kuldtem vissza amire kuldtek egy csekket.
Nincs valami www-cím az újságban? Vagy egy telefonszám?
Idezek a majusi szambol:
"Gyujtojatek elofizetoknek: Gyujtse velunk a kuponokat es elkuldjuk cserebe kivalasztott ajandekat! Nincs mas teendoje, csak megrendelni magazinunkat es indulhat a gyujtojatek!" Nem tudom a neten meg lehet e valahol rendelni, en az ujsagban talalhato megrendelolapot kuldtem vissza amire kuldtek egy csekket.
- Pink Panther
- Nincs visszaút
Egyébként nagy valószínűséggel nem SONY discman lesz - ráfoghatják, hogy a kép csak illusztráció. Abból gondolom, hogy a 10 DVD-s csomag fotójánál a 6 lemezes GYűrűk ura díszdoboz fotója látható, az pedig ajándéknak kizárt!
Én is ettől tartok.. :vazeg:
Igazából mindegy is!
Ha a 10 DVD-ből akár csak egy is használható, máris a HM szintjére csökkenti le a darabonkénti árat, ha pedig az előfizetett árat nézzük, nagyságrendekkel a legolcsóbb játékos lesz a mezőnyben!
PP
Víg kedély, jó egészség!
De csak az elofizetok kapnak ajandekot az X lapszam utan, ha ujsagosnal veszed akkor nem. En ezert fizettem elo, meg azert is mert elofizetessel 1500Ft-ra jon ki az ujsag, mig az ujsagosnal 2ezer penz.
Ah! És hun lehet előfizetni?
De csak az elofizetok kapnak ajandekot az X lapszam utan, ha ujsagosnal veszed akkor nem. En ezert fizettem elo, meg azert is mert elofizetessel 1500Ft-ra jon ki az ujsag, mig az ujsagosnal 2ezer penz.
Ezt honnan veszed?
Akkor nem lenne benne a lapban a kupongyűjtő.
Kisebb költséggel is megoldhatnák. Szerintem nincs szoros összefüggés.
Az a fontos számukra, hogy vedd a lapot!
Egyébként nagy valószínűséggel nem SONY discman lesz - ráfoghatják, hogy a kép csak illusztráció.
Abból gondolom, hogy a 10 DVD-s csomag fotójánál a 6 lemezes GYűrűk ura díszdoboz fotója látható, az pedig ajándéknak kizárt!
Én is ettől tartok.. :vazeg: