Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
A főoldalról nem kéne lecibálni a régi szám borítóját és feltenni az újat?
TV: Panasonic TX-32PS11 Erősítő: Onkyo TX-SR 501E Front: Celestion F30 Center: Celestion F35C Surround: Celestion F10 mélynyomó: MS 907 DVD: Pioneer DV-2750S Kábelek: Jamo
Akár még nekem is lenne egy csipetnyi lehetQségem megcsipni ezt az állást?
Ő betű nélkül kevés az esélyed.
Elkúrtuk
és akkor időben olvashatnád a lapot
bocs, ezt nem tudtam kihagyni
- Hulla/Serpico
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 0
Következő számról lehet már tudni valamit?
írtál már hozzá cikket?
honorariumkent megallapodas szerinti fizetest es -termeszetesen- dvdcenter elofizetest adunk a kollegaknak, vagy akar az offline dvdcenter szerkesztosegebe is bekerulhetsz!
Kecsegtető ajánlat, csak sajnos nagyon kiszámíthatatlan az időbeosztásom..
Következő számról lehet már tudni valamit?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
A filmes "tudósítók" kapnak a sajtóvetítésekre jegyeket?
a legtobb esetben igen
o v e r p o w e r e d
- stackpointer
- Nincs visszaút
A filmes "tudósítók" kapnak a sajtóvetítésekre jegyeket?
a megnott igenyeknek eleget teve
szeretnenk boviteni a dvdcenter online szerkesztoi gardajat!
aki erez magaban tehetseget, elszantsagot, ert a filmekhez vagy a technikahoz, vagy csak egyszeruen sok ide kapcsolodo kulfoldi hirt olvas es szivesen reszt venne a dvdcenter alakitasaban az irjon nekem egy privat uzenetet vagy emailt (info@dvdcenter.hu)
honorariumkent megallapodas szerinti fizetest es -termeszetesen- dvdcenter elofizetest adunk a kollegaknak, vagy akar az offline dvdcenter szerkesztosegebe is bekerulhetsz!
o v e r p o w e r e d
ilyen az, amikor az ember önzetlen... :vazeg:
ez a kifejezés számomra ismeretlen..
Viccen kívül, szerintem másokat is érdekelne, de ezek csak tippek voltak..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
T-BoY, szívesen olvasnék egy következő DVDcenter-ben pl.: Denon CD (DCD sorozat bármely darabjáról) lejátszóról; VDH kábelekről tesztet..
ilyen az, amikor az ember önzetlen... :vazeg:
T-BoY, szívesen olvasnék egy következő DVDcenter-ben pl.: Denon CD (DCD sorozat bármely darabjáról) lejátszóról; VDH kábelekről tesztet..
Egyébként a 2. sorban balról az első.
(ex)Cat-et én is elsőre megtaláltam; további tippjeimis vannak..
Akkor most tessék nekünk elárulni, hogy a AV baráti találkozón ki hol van a fényképen.
ugy számolj, hogy Bendegúz nincs is a képen!
(miért?!?!?!?)
Mert ő csinálta! :vazeg:
Akkor most tessék nekünk elárulni, hogy a AV baráti találkozón ki hol van a fényképen.
ugy számolj, hogy Bendegúz nincs is a képen!
(miért?!?!?!?)
system
Akkor most tessék nekünk elárulni, hogy a AV baráti találkozón ki hol van a fényképen. :vazeg:
titok
Én is erre tippeltem, hogy az csak te lehetsz!
titok
Ez nem extra, hanem figyelmeztetés.
Hát ez naon teccet!
A DVD borítón az áll, hogy vannak kimaradt jelenetek is a K-PAX-ból. Már végigbogarásztam a lemez összes bitjét, de egy tizedmásodpercnyi kihagyott jelenetet sem találtam.
Ez nem extra, hanem figyelmeztetés.
A DVD nekem is kiesett a pattintós részből és ott lötyögött a tokban, de szerencsére nem lett semmi baja.
Ezt már annyian írtátok, hogy én már megráztam az újságosnál a magazint, mielőtt kifizettem volna. Kicsit furcsán nézett az eladó rám.
Tényleg nagyon jól szerkesztett a lap tematikailag is. A magyarázó ábrák is kiválóak, nagyon jól illusztrálják a leírtakat.
Az enyém is gurigázott a tokban. :vazeg: Reméljük, hogy a következő számtól a DVDcenter már maga csomagolja a mellékleteit amaray tokba.
Ez legyen a legnagyobb kritika a magazinnal kapcsolatban
TV: Samsung 55cm, Receiver: Onkyo TX-DS595, CD: Sony CPD-211, front: Jamo 630
- Endor (ex-Blasio)
- Lefelé a lejtőn
A DVD borítón az áll, hogy vannak kimaradt jelenetek is a K-PAX-ból. Már végigbogarásztam a lemez összes bitjét, de egy tizedmásodpercnyi kihagyott jelenetet sem találtam.
A DVD nekem is kiesett a pattintós részből és ott lötyögött a tokban, de szerencsére nem lett semmi baja.
Ezt már annyian írtátok, hogy én már megráztam az újságosnál a magazint, mielőtt kifizettem volna. Kicsit furcsán nézett az eladó rám. :vazeg:
Tényleg nagyon jól szerkesztett a lap tematikailag is. A magyarázó ábrák is kiválóak, nagyon jól illusztrálják a leírtakat.
Az enyém is gurigázott a tokban. Reméljük, hogy a következő számtól a DVDcenter már maga csomagolja a mellékleteit amaray tokba.
Végül is szeretjük a filmeket a saját kis rendszerünkön nézni, vagy mifene..
nem tudom,de valahogy nagyobb az élmény,ha először dvd-n látok 1 filmet
ezzél néha én is így vagyok.. :vazeg:
én viszont mindig