Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD Poszter Magazin
DVD Poszter Magazin
A YAMAKASI a DVD SZTÁR magazin mellé járt,az augusztusi szám melléklete AZ IGAZSÁG ÓRÁJA c. DeNiro film lesz.
Biztos a melléklet: IGAZSÁG ÓRÁJA? Nem lehet még előrendelni??? Kéne nekem...
DVD Poszter Magazin
A sztárplakát magazin már kapható a Delon filmmel. (Egy zsaru bo˝réért) Illetve láttam A harc mestere címu˝ filmet, egy fogalmam sincs milyen újságban.
és mindegyik 990.- van az örsi MMben
Szerintem te a 990 Ft-os EGY ZSARU-t kevered a mellékletes EGY ZSARU BŐRÉÉÉRT című filmmel, amik csak annyiban közösek, hogy Delon a főszereplőjük. (Utóbbinak a rendezője is.)
BŐRÉÉÉRT = BŐRÉÉRT
DVD Poszter Magazin
A sztárplakát magazin már kapható a Delon filmmel. (Egy zsaru bo˝réért) Illetve láttam A harc mestere címu˝ filmet, egy fogalmam sincs milyen újságban.
Szerintem te a 990 Ft-os EGY ZSARU-t kevered a mellékletes EGY ZSARU BŐRÉÉÉRT című filmmel, amik csak annyiban közösek, hogy Delon a főszereplőjük. (Utóbbinak a rendezője is.)
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
DVD Poszter Magazin
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
DVD Poszter Magazin
Illetve láttam A harc mestere című filmet, egy fogalmam sincs milyen újságban.
Valószínűleg az AUTÓ3 magazin(Best Hollywood-RTL közös magazinja) lehetett
DVD Poszter Magazin
A sztárplakát magazin már kapható a Delon filmmel. (Egy zsaru bőréért) Illetve láttam A harc mestere című filmet, egy fogalmam sincs milyen újságban.
DVD Poszter Magazin
Nem is tudom...
Hat a Kill Bill jo lenne , de arra meg varni kell
DVD Poszter Magazin
Sok kritikát olvasatam az igazság órájárol,de egyik se volt pozitiv.Söt!
Szerintem egyáltalán nem olyan gyenge mint írják...
természetesen láttam már jobb DeNiro filmet és jobb drámát,de nem olyan rossz a film,szerepők sokat dobnak a film hangulatán, a szinkron is egész jól sikerült.
DVD Poszter Magazin
Jol jonne mar valami utos melleklet :vazeg:
- Hulla/Serpico
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 0
DVD Poszter Magazin
Sok kritikát olvasatam az igazság órájárol,de egyik se volt pozitiv.Söt!
DVD Poszter Magazin
az augusztusi szám melléklete AZ IGAZSÁG ÓRÁJA c. DeNiro film lesz.
Anno eléggé érdekesnek tűnt számomra ez a film, de azóta még nem sikerült megnéznem..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
DVD Poszter Magazin
Na senki nem vette meg a Yamakasis poszter magazint????Erdekelne mi lesz a kovetkezo melleklet!!!!!
A YAMAKASI a DVD SZTÁR magazin mellé járt,az augusztusi szám melléklete AZ IGAZSÁG ÓRÁJA c. DeNiro film lesz.Ezek az ifók még a júniusi mellékletből vannak.Valamelyik sztár,poszter vagy ki tudja melyik magazinhoz jön még az ASTEROID, BALLISTIC-Robbanásig feltöltve...
DVD Poszter Magazin
Na senki nem vette meg a Yamakasis poszter magazint????
Erdekelne mi lesz a kovetkezo melleklet!!!!!
DVD Poszter Magazin
pontosabb cím a DVD poszter és társai magazinok már volt és leendő mellékleteihez:
http://www.besthollywood.hu/dvd.html
azért vannak egész jó kis címek,bár kétlem,hogy az APOKALIPSZIS MOST is jönne...
Pl. A sárkány csókja is volt melléklet, viszont a weblapon nem szerepel.
Elkúrtuk
DVD Poszter Magazin
pontosabb cím a DVD poszter és társai magazinok már volt és leendő mellékleteihez:
azért vannak egész jó kis címek,bár kétlem,hogy az APOKALIPSZIS MOST is jönne...
de a Zongorista jöhetne. az Lengyelországban már volt melléklet
de csak az uj duplalemezes kiadás mert a másik már megvan
csak jöjjenek!!!! :vazeg:
DVD Poszter Magazin
de a Zongorista jöhetne. az Lengyelországban már volt melléklet :vazeg:
de csak az uj duplalemezes kiadás mert a másik már megvan
DVD Poszter Magazin
de a Zongorista jöhetne. az Lengyelországban már volt melléklet
DVD Poszter Magazin
DVD Poszter Magazin
A kovetkezo melleklet(ek)re en is kivancsi vagyok. Tudja vki mi lesz?
Nem tudom,h mi lesz,de a választék nem túl nagy:
http://www.besthollywood.hu/
lefogadom,hogy még idén megvehetjük 1990ftért DVD poszter vagy ki tudja mihez a KILL BILL nagyszerű immáron mondhatjuk,h TARANTINO klasszikust!
talán már ősszel vagy télen
DVD Poszter Magazin
A kovetkezo melleklet(ek)re en is kivancsi vagyok. Tudja vki mi lesz?
DVD Poszter Magazin
Reggel már láttam a Yamakashi-s számot újságosoknál.
Tudja valaki, hogy milyen előzetes/reklám/extra van a Yamakasin és milyen nyelv/felirat került erre a kiadásra?
A borító szerint:
Hang: Magyar, Francia DD5.1
Felirat: Magyar
Extrák: Interaktív menü Közvetlen jelenetválasztás , Így készült, Interjúk, Eredeti előzetes, TV-Spotok, Poszter magazin előzetesek
Köszi!
Ez a lemez is előzetessel indít? Ha igen, milyennel?
DVD Poszter Magazin
Tudja valaki, hogy milyen előzetes/reklám/extra van a Yamakasin és milyen nyelv/felirat került erre a kiadásra?
A borító szerint:
Hang: Magyar, Francia DD5.1
Felirat: Magyar
Extrák: Interaktív menü Közvetlen jelenetválasztás , Így készült, Interjúk, Eredeti előzetes, TV-Spotok, Poszter magazin előzetesek
DVD Poszter Magazin