Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
csodával határos módon megérkezett, biztos már megvan a postásnak a film
Biztos az enyémet nézi, mert nekem viszont ma sem hozta a posta
az enyém megúszta az utazást, csak az újság gyűrődött meg csöppet.
még csak pár cikket olvastam el, a kábelek evolúciója tetszett legjobban, ezt még olvasgattam volna pár oldalon keresztül
Az enyémet a postán nagyon zúzhatták.
Tok picit törött, az újság oldalán enyhe zúzódás....
A lemez lötyögött, ebből kifolyólag karcolt. De működik rendesen...
Hát a tok minőségén lenne mit javítnai, az előző mellékletet én pl. sz@rrá tört tokban kaptam meg, amit sajna csak otthon vettem észre.. :vazeg: Hol van az a jó ki Amary tok amit az eslő mellékletnél még meg lehetett oldani; nem hiszem el, hogy akkora többletköltsége lenne.. Ezügyben kéne egy kicsit lépni a Centernek, akkor nem lenne egy jajjszavunk sem..
érdekes nekem pont az első tok volt eltörve
(talán azért mert az az egy jött postai úton)
üdv.
Sly
TV: LG Flatron 29", Erölködö: Yamaha RXV-530, (Titán)
DVD: Yamaha S520, (Titán)
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />
Na most hogy mindenki hozzájutott, indulhat az új kérdésözön T-Boy felé:
Mi lesz következő melléklet?
Mikor jelenik meg?
stb.
TV: Panasonic TX-32PS11 Erősítő: Onkyo TX-SR 501E Front: Celestion F30 Center: Celestion F35C Surround: Celestion F10 mélynyomó: MS 907 DVD: Pioneer DV-2750S Kábelek: Jamo
Yess!!! YESS!!! Most csomagolom ki!
csodával határos módon megérkezett, biztos már megvan a postásnak a film
most megyek és belevetem magam a cikkolvasásba
Ez nem vicces! Képes rá!!!
Bocsi, Mester!
Elhiszem, hogy ez számodra nem túl vicces, de én is postás vagyok, s ezért jól mulattam a dolgon. LegfQképpen azért mert én is épp itthon ülök, s a DVD-Center Magazint lapozgatom! (természetesen a sajátomét...)
Bízom benne, hogy a "kolléga" csak az elfoglaltsága miatt késik, de hamarosan megérkezik hozzád. Drukkolok Neked!
Hajrá miskolci postások!!! :vazeg:
Mester: megkapod ma!
Disclaimer
ezentúl jelen fórumban levő összes postás-megjegyzéseim
nem vonatkozik Cibetmacskára!
system
Tegnap sikerült megvenni az új számot (Siófok). Otthon mutatom barátnőmnek, mire ő kikapja a kezemből a lemezt és már rohan is a lejátszóhoz és indítja a filmet. Komolyan mondom, még néhány ilyen melléklet és a házimozi rendszer dobogós lehet az "egy lakásban szükséges és hasznos elektromos berendezések" között. Mostanában azt csinálja, ha otthon tesz-vesz, hogy berak egy filmet csak úgy háttérzajnak, ha meg elfárad akkor egy kicsut leül elötte. Ilyen szempontból a korábbi mellékletek is nyerők nála, mivel a filmek jók és van szinkron is, de a legfontosabb, hogy a rendszer már nem úgy van nyilvántartva, hogy az én drága hülyeségem, ami idönként beporosodik és le kell törölni. (ez nagy előrrelépés)
Visszatérve az új számhoz, a lapot még nem sikerült elovasni. Nekem tetszik a design. Valahogy kilóg a többi lap közül. A lap anyaga kellemes, jó kézbe venni, olyan igényességet sugárzó.
Valamit a filmről:
A film korábban már megvolt (igaz HBO-ról VHS-en), de nem a legjobb minőségben. Nagy öröm volt új, apró részleteket felfedezni, mint pl. az operatőr hányszor megmutatja a fénysugarat, ahogy az szóródik egy prizmán, de jó volt a film zenéjét is hallani jó minőségben.
Szóval tetszett. Úgy vélem, a lemez most sokáig a lejátszó közelében marad.
Ja, a Pio 350 gond nélkül vitte.
A doboz hátulján egy kicsit soknak tartom a magyar és angol megnevezést, mint hang és nyev, de ez semmit sem ront az összképen.
Sikerült ismét örömöt szereznetek, köszönöm dvdcenter
TV: Panasonic TX-32PL10, DVD: Pioneer DV-350, VHS: Daewoo 6head, Erősítő: Yamaha RXV-530, Hangfalak: Jamo Studio 170, Sony SS170 surround
- cibetmacska
- Újonc fórumos

- Értékelés: 0
Bocsi, Mester!
Elhiszem, hogy ez számodra nem túl vicces, de én is postás vagyok, s ezért jól mulattam a dolgon. LegfQképpen azért mert én is épp itthon ülök, s a DVD-Center Magazint lapozgatom! :vazeg: (természetesen a sajátomét...)
Bízom benne, hogy a "kolléga" csak az elfoglaltsága miatt késik, de hamarosan megérkezik hozzád. Drukkolok Neked!
Hajrá miskolci postások!!!
Kitartás, holnapra meg kell hogy kapjad..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- cibetmacska
- Újonc fórumos

- Értékelés: 0
Grrr!!! Remegve várom a postást!!!!!!
A postás ma nem jön.
Fáradt és elfoglalt: tegnap éjjel a K-Pax-ot nézte, ma délelőtt az újságot/d olvassa.
Ez nagyon jó! :vazeg:
A postás ma nem jön.
Fáradt és elfoglalt: tegnap éjjel a K-Pax-ot nézte, ma délelőtt az újságot/d olvassa.
system
Még én sem kaptam meg Ne írj már hülyeséget, Mester nem Budapest, hanem Miskolc!
Bocs Mester. Nem akartam hülyeséget írni. Igyál egy sört. :vazeg:
Ezt meg magamnak büntiből:
Elkúrtuk
Most értem a végére a Deinterlacer-es cikknek, nagyon tanulságos volt..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Bevallom ez a mostani az első DVD Center példányom, mivel az eddigi mellékletek vagy nem jöttek be vagy már megvoltak. A K-Pax lemezzel már szemeztem korábban a MM-ban 2990-ert. de így a magazinnal együtt sokkal jobb vétel.
A lemez (majdnem) tökéletes. Én azt nem értem, hogy a kiadók miért nem tudják pontosan megmérni mekkora egy DVD tok. A borító ugyanis jó néhány millivel kisebb, és eléggé hülyén mutat. (Egyébként nálunk ez általános probléma, több kiadónál is előfordul. Külföldön a jelenség ismeretlen. )
A lapot még nem volt időm teljesen végigolvasni de a deinterlaceerekről szóló cikk nagyon jó és sok hasznos infót tartalmaz.
Gratula a laphoz, csak így tovább!
(Mellékletként fontoljátok meg az "Abre los ojos"t. Király lenne.)
Hát a tok minőségén lenne mit javítnai, az előző mellékletet én pl. sz@rrá tört tokban kaptam meg, amit sajna csak otthon vettem észre.. Hol van az a jó ki Amary tok amit az eslő mellékletnél még meg lehetett oldani; nem hiszem el, hogy akkora többletköltsége lenne..
Ezügyben kéne egy kicsit lépni a Centernek, akkor nem lenne egy jajjszavunk sem..
Én is megvettem ma reggel, még nem volt időm belelapozni, így most nem is a tartalmi, hanem a minőségi oldalról szeretnék néhány szót szólni. Mikor megvettem, észrevettem, hogy lötyög a lemez a tokban, kértem másikat, a nő odaadta mind a 4db-ot (mert ennyit kapott), hogy válasszam ki, melyik jó, de sajnos mind a négy példányban lötyögött a lemez! Erre mondtam, hogy mindegy akkor, adja az egyiket. Sajnos a lötyögéstől pont egy kissé karcos lemezhez jutottam így hozzá. Sajnos a Dvdcenter-er nem először jártam így, máskor is előfordult már, hogy lötyögött a lemez benne.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
Mindenkinél rendben megy asztali lejátszóban???
Nálam semmi gond nem volt vele, szinte azonnal indított az SPI után egy jó kis dvdcenter logóval..
Tegnap meg hazafelé meg is vettem 3 db teniszlaba kíséretében..
Szóval, a lap így első átfutásra azt kell mondjam jobb lett mint az elgutóbbi, pedig nekem már az is nagyon bejött. Még nem volt időm minden cikket elolvasni, de majd ma pótolom a hiányt.Aminek örültem az a CD lejátszó tesz, bízom benne, hogy lesz folytatás; továbba a kábeles dolgok is nagyon érdekesek és jók.
A filmbe is csaek belenézni volt időm, de úgy összességében egy erős 4-est adnék rá.
elkezdtem végiglapozni az ujságot és találkoztam a képregénnyel. nem arrol volt szo hogy nem használhatjátok a discmant?
Pont peched van! Sajnos az a helyzet, hogy még fóliában van, mert egy fórumtársunkkal elbizniszeltem, mivel a filmet már vagy féléve megvettem... Bocsi, hogy nem tudok segíteni!
Semmi baj :vazeg:
Azért köszi!
Akkor várok hátha van valakinek tapasztalata :smile47:
Én végignéztem egy RA 82-ben, nincs vele semmi baj.
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="15" height="15" /> )
SchJohny!
Jelentem itt megy rendben!
Köszi!
Holnap én is egy Pio-ban fogom kipróbálni, akkor kiderül hogy mi a szösz
TV: Panasonic TX-32PS11P, DVD: ONKYO DV-SP500 , VHS: Panasonic NV-FJ612, Erősítő: ONKYO TX-DS 494, Hangfalak: Jamo E430, E4CEN, E4SUR, E4SUB.4; PC: ASUS P4P800Deluxe -- P4 2.8/800 -- 2x512/400DDR.