Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nemzetközi DVD Magazin
Nemzetközi DVD Magazin
Megjelent a DVD Music Magazin legújabb száma, a DVD mellékletén egy Tankcsapda koncert.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
Nemzetközi DVD Magazin
inkabb ide tartozik:
Nemzetközi DVD Magazin nov
01. Düne (Lynch)
02. Bárbajnokok
4:3as kép, 2.0 hang,pffff,jó kis kiadványok lesznek.
Már felesleges is lenne a topic ennek a magazinnak,a dvd gyártás szégyene,hogy így kimernek adni filmeket.
Szerintem a dvd magazinok közös topicban is tárgyalhatjuk
Nemzetközi DVD Magazin
inkabb ide tartozik:
Nemzetközi DVD Magazin nov
01. Düne (Lynch)
02. Bárbajnokok
Nemzetközi DVD Magazin
Ez is kapható már.
De minek, azt nem tudom.
Hogy legyen mit a DVDkvíz-be rakni majd később. :vazeg:
És ne felejtsük el a suppper márkettek polcait sem
nem tudom mindez hova vezet
Nemzetközi DVD Magazin
Ez is kapható már.
De minek, azt nem tudom.
Hogy legyen mit a DVDkvíz-be rakni majd később.
Nemzetközi DVD Magazin
Erre gondoltál?
http://us.imdb.com/title/tt0094764/
Igazad van testvér. Az első tartalmas hozzászólásod. :vazeg:
Csak a főszereplőkre koncentríren. Bár így egy fokkal jobb. Jó kis vágott verzió.
csask a főszereplők nem stimmelnek,nagyon elkutyulták a dolgot,mert a honlapjukon R.H. partnere Joan Chen,tehát ez a link lenne jó:
http://us.imdb.com/title/tt0117373/
ki érti ezt,másik linken pedig a film címe stimmel
Nemzetközi DVD Magazin
Erre gondoltál?
http://us.imdb.com/title/tt0094764/
Igazad van testvér. Az első tartalmas hozzászólásod.
Csak a főszereplőkre koncentríren. Bár így egy fokkal jobb. Jó kis vágott verzió.
- kihaeennem
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Nemzetközi DVD Magazin
IPH kicsit újít 2 filmet mellékel a laphoz változatlan áron,még jó,hogy az egyik egy kedvenc film,másikat meg nem is ismerem a 2 film:
GYAGYÁS CSALÁD <---ez a kedvenc,jó kis vígjáték
HŐSÖK VÉRE <--- nem ismerem
paraméterek már nem olyan jók,4:3-as kép és 2.0-ás hangsávok
háááát,nem is tudom
http://us.imdb.com/title/tt0117373/
tán ez az. nem tűnik valami erősnek.
Nemzetközi DVD Magazin
"Majd, ha látom a filmeket a Tescoban elgondolkodom."
Csak nem egyre jár az agyunk? :vazeg:
999ft-os akció? Gyagyás család tényleg jó,de a másik film???
biztos csak ezzel együtt adhatják
Nemzetközi DVD Magazin
IPH kicsit újít 2 filmet mellékel a laphoz változatlan áron,még jó,hogy az egyik egy kedvenc film,másikat meg nem is ismerem a 2 film:
háááát,nem is tudom
Valahogy nem hozott lázba.
Majd, ha látom a filmeket a Tescoban elgondolkodom.
Elkúrtuk
Nemzetközi DVD Magazin
IPH kicsit újít 2 filmet mellékel a laphoz változatlan áron,még jó,hogy az egyik egy kedvenc film,másikat meg nem is ismerem
a 2 film:
háááát,nem is tudom
Nemzetközi DVD Magazin
Már volt 990-. Kb fél éve az Aucheán-ben.
ugy érzem arrol lemaradtam
Nemzetközi DVD Magazin
gemini valszeg megfojtana legszívesebben, de nekem a 2. rész jobban tetszett najó azért annyira nem, hogy meg is vegyem
:vazeg:
mult héten néztem meg másodszorra a második részt. elsőre nagyon nem jött be, annyira, hogy nem is emlékeztem belőle szinte semmire, és közben sem voltak ismerősek a jelenetek. másodjára viszont már nézhetőnek tartottam. Az elsőt én is el tudtam volna viselni, de számomra ez is kötelező darab. Azon viszont el kell gondsolkoznom, hogy most 2500-ért vagy két honap mulva 999-ért
Már volt 990-. Kb fél éve az Aucheán-ben.
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
Nemzetközi DVD Magazin
Már kapható, de inkább a DVDCentert hoztam el az újságostól. :vazeg:
Meg tudom érten
Bár a Centert kezdem nem szeretni, mert a mellékleteikről rendre lesporolják a héber feliratott (de azért szoktam venni :smile35: )
Nemzetközi DVD Magazin
Már kapható, de inkább a DVDCentert hoztam el az újságostól.
Azt jól tetted.. :vazeg:
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Nemzetközi DVD Magazin
De cseles A holló 2 borítója: egyrészt a tok oldalán csak ennyi olvasható: A hollómásrészt a címborítón sincs sehova az írva, hogy 2., csak az, hogy Angyalok városa.
én is észrevettem ezt. de az eredeti borito nekem sokkal jobban tetsik.
Nemzetközi DVD Magazin
De cseles A holló 2 borítója: egyrészt a tok oldalán csak ennyi olvasható: A holló
másrészt a címborítón sincs sehova az írva, hogy 2., csak az, hogy Angyalok városa.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
Nemzetközi DVD Magazin
Szerintem már bonthadod a sört.A harmadik mondatom smafu?
Dehogyis! Határozottan pozitív fejlődés mutatsz a hozzászólások hangnemét tekintve
- Hulla/Serpico
- Lefelé a lejtőn
Nemzetközi DVD Magazin
Szerintem már bonthadod a sört.A harmadik mondatom smafu?
Nemzetközi DVD Magazin
Gratulálok!Ismét egy gázos melléklet!Csak jelzem:a Cinema az Órákat adta a lap mellé!
szerintem kibontok egy sört ha egyszer lesz pozitiv hangvételű hozzászolásod is
- Pink Panther
- Nincs visszaút
Nemzetközi DVD Magazin
Gratulálok!Ismét egy gázos melléklet!Csak jelzem:a Cinema az Órákat adta a lap mellé!
Gázos, akinek gázos...
Én örültem neki!
PP
Víg kedély, jó egészség!
- Hulla/Serpico
- Lefelé a lejtőn
Nemzetközi DVD Magazin