Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDcenter Multimédia Magazin

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Igc »

Egyébként ki lehetne írni egy játékot - olyan rég volt már - hogy aki eltalálja a borító színét az ... hát nem is tudom..
Kék, kék, én nyertem, kérem az ajándék lapszámot.. :vazeg:
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

N°1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: N°1 »

Egyébként ki lehetne írni egy játékot - olyan rég volt már :vazeg: - hogy aki eltalálja a borító színét az ... hát nem is tudom..
... az már a kitalálás pillanatában megtudhatja, hogy mikor lesz az árusoknál a következő szám!!

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Egyébként azzal, hogy T-BoY elárulta, hogy június-július összevont szám lesz, szerintem azt is közölte, hogy csak júliusban várható a következő szám. Ha mégis tévedtem, azért ne vessetek rám követ!

Csütörtökön már július van ám!

Egyébként ki lehetne írni egy játékot - olyan rég volt már - hogy aki eltalálja a borító színét az ... hát nem is tudom.. :vazeg:

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Mester »

Te pánikkeltő! Még a végén augusztusban lesz lap, mi??!

N°1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: N°1 »

Csatlakozom... szeretném már ingyen a kezemben tartani!  Szerintetek most milyen színárnyalat lesz a front cover?

kék?

Én is erre tippelnék...

Rózsaszín? :vazeg:
Egyébként azzal, hogy T-BoY elárulta, hogy június-július összevont szám lesz, szerintem azt is közölte, hogy csak júliusban várható a következő szám.
Ha mégis tévedtem, azért ne vessetek rám követ!

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Csatlakozom... szeretném már ingyen a kezemben tartani!  Szerintetek most milyen színárnyalat lesz a front cover?

kék?

Én is erre tippelnék...

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Csatlakozom... szeretném már ingyen a kezemben tartani! Szerintetek most milyen színárnyalat lesz a front cover?

kék?

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Csatlakozom... szeretném már ingyen a kezemben tartani!
Szerintetek most milyen színárnyalat lesz a front cover?

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

T-BoY, igazán nem akarok türelmetlennek tűnni, de a héten várható lesz a megjelenés?
én sem volnék már nagyon elkeseredve, ha végre olvashatnám..

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Detonátor »

nagyon kevés választott el attol, hogy olyat tegyek ami nem teljesen törvényes, de sikerült megállnom és még várok. Nem értem miért kell ilyen drágán adni hazai filmeket. :vazeg:
Én az egyik esetében már nem tudtam megállni, de alig várom, hogy reális áron megvehessem.

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Igc »

T-BoY, igazán nem akarok türelmetlennek tűnni, de a héten várható lesz a megjelenés?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Schuerue
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: Schuerue »

Sajnos itthon smmit nem gyártanak és semmit nem lehet olcson megkapni. Ott az alföldünk, és virágzik a mezőgazdaság? még ahoz is drágábban jutunk mintha kintről hozatnánk, de ez lassan politika és ebbe ne is menjünk bele.
Ez azert kulturafuggo erosen. Japanban peldaul a Canon nyomtatok erezhetoen dragabbak a HP nyomtatoinla (az egy dolog, hogy ugyanaz a mechanikai van nemelyikben es nem a Canon veszi a HP-tol), pusztan azert mert a szamurajok buszke leszarmazottai inkabb a hazait veszik.
Ugy tunik arkepzesben utolertuk a japanokat.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ezek után miért kérdezed meg, miért drágák a magyar DVD filmek??
Mert én trapper farmert hordtam
Ezek az idők már elmultak. Ha megnézed a külföldi cégeket, ott a hazai vevők mindig olcxsobban jutnak hozzá a termékekhez. szinte minden országban a hazait veszik és nem hiszem hogy azért mert az az ő gyermekük.

Sajnos itthon smmit nem gyártanak és semmit nem lehet olcson megkapni. Ott az alföldünk, és virágzik a mezőgazdaság? még ahoz is drágábban jutunk mintha kintről hozatnánk, de ez lassan politika és ebbe ne is menjünk bele.

OFF !

Mert ez Magyarország, és mi ilyenek vagyunk.
(dögöljön meg a szomszéd tehene is)

Nem akarom elpolitizálni a dolgot, de az is jó példa erre, hogy az EU-s választások után, tegnap egy politológus a rádióban arról szónokolt, hogy előre kell hozni a választásokat, mert ez a kormány elveszítette a bizalmat a népnél, stb.
Az nem zavarta, hogy nem hazai képviselőválasztás volt.
Nem vagyok semelyik párt elkötelezett híve, sőt még szimpatizánsa sem, de ekkora öntelt butaságot nyilvánosan mondani, sajnos teljesen jellemző jónéhány emberre ez a mentalítás.
A DVD kiadással kapcsolatban is kicsinyes rövidtávú érdekek fontosabbak, a hosszútávú előrelátó gondolkodás meg nem divat. Hamar nagy kaszát, aztán akár el is lehet tűnni a nép szeme elől.

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: gemini »

Mert én trapper farmert hordtam
Ezek az idők már elmultak. Ha megnézed a külföldi cégeket, ott a hazai vevők mindig olcxsobban jutnak hozzá a termékekhez. szinte minden országban a hazait veszik és nem hiszem hogy azért mert az az ő gyermekük.

Vendég

OFF-TOPIC: ha már az előbb szó esett magyar DVD mellékletekről, azt azért kicsit furcsának találom, hogy az egyébként igen szórakoztató "Üvegtigris" című film messze az egyik legdrágább DVD a hazai piacon. (7000 forintnál olcsóbban még sehol sem láttam.) Ráadásul ezért az összegért cserébe még reklámot is "élvezhet" a tisztelt vásárló a film előtt.
Tesó detto! :vazeg:

Pedig ez (is) egy jó film!

de pont ezért nem vettem meg még eddig. Majd lesz az akciós... csak türelem.

de én már alig tudom kivárni. volt most nálam egy kb másfél honap amikor szinte csak magyar filmeket néztem, és ez messze kimagaslo volt. nagyon kevés választott el attol, hogy olyat tegyek ami nem teljesen törvényes, de sikerült megállnom és még várok. Nem értem miért kell ilyen drágán adni hazai filmeket.

Annak idején mikor igen drága volt az "igazi" farmer, -egy jó Levis a Tangón volt vagy 1000 Ft - hazai gyártás kezdődött, igaz nem a legjobb indigós anyagból, nem is a legújabb fazon, de mondták akkor pártun és államunk vezetői, majd letörik ezzel a szabadpiaci árakat, és aztán az első darabok meg is jelentek a boltokban 980 ft-ért. Ez ám a nagy árletörés.
Aztán elkezdett az Orion Panasonic VHS videókat gyártani. Olyan jól sikerült licencet venni, hogy eladták a két éves tipus gyártási jogát, az Orion legyártotta a min. 20000 darabszámot, aztán 67000 Ft-ért kikerült a boltokba. Egy hónapra rá a Keravill behozta a Pana legújabb videóját amit 40000-ért kezdtek árulni, ettől a kutya se vette meg a magyart. Végül odaadták az iskoláknak valami nevetséges áron.

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

OFF-TOPIC: ha már az előbb szó esett magyar DVD mellékletekről, azt azért kicsit furcsának találom, hogy az egyébként igen szórakoztató "Üvegtigris" című film messze az egyik legdrágább DVD a hazai piacon. (7000 forintnál olcsóbban még sehol sem láttam.) Ráadásul ezért az összegért cserébe még reklámot is "élvezhet" a tisztelt vásárló a film előtt.
Tesó detto! :vazeg:

de pont ezért nem vettem meg még eddig. Majd lesz az akciós... csak türelem.

de én már alig tudom kivárni. volt most nálam egy kb másfél honap amikor szinte csak magyar filmeket néztem, és ez messze kimagaslo volt. nagyon kevés választott el attol, hogy olyat tegyek ami nem teljesen törvényes, de sikerült megállnom és még várok. Nem értem miért kell ilyen drágán adni hazai filmeket.

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Tesó detto!

de pont ezért nem vettem meg még eddig. Majd lesz az akciós... csak türelem. :vazeg:

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Szerintem sem! Legalábbis a DVDcenterért... a HM-et már jobban meggondolnám...
Most nem ezért, hogy dícsérjem itt a szerkesztőket, de nincs más olyan magazin - na jó a Hi-Fi piac - amit ilyen szinten várok és érdekel a megjelenés. Szóval valahogy én is egyetértek veled. Az a 100 ft a DVDCenter esetében nem oszt, nem szoroz, míg más magazin, olcsóbban sem vennék meg, mert a cikkek szinvonala és/vagy az újság egésze érdektelenné teszi számomra.

Egyébként ez megint csak egy olyan dolog, hogy kinek kinek izlése szerint. Nekem megérne adott esetben ... - nem írom le mennyit is a DVDCenter, másnak meg olcsóbban se kellene. Így van ez jól - mármint, hogy nem vagyunk egyformák. Különben miről vitatkoznánk folyton? :vazeg:

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: arty »

na, azert az az 1-1500forintos ujsag kisse meresz... 6-700 ft max egy havilapert a realis, es ertem en, hogy ennyibol nem lehet sajat gardaval cikket iratni, de a realis ara valahol itt lehet SZVSZ. persze, ezt T-boy tudja jobban ... 
mivel eddig nemigazan jelentkeztek a mellekletre, lehet errol a szamrol lemaradok

Tényleg ennyi ma a reáli ár egy melléklet nélküli magazinért, de szerintem még ebben az évben elérhetik a bűvös 1000 Ft-s határt.

Szerintem az 1000 ft nem egy extrém ár egy szinvonalas lapért. Legalábbis engem nem igazán érdekelne, hogy most 890 ft-ot hagyok ott vagy 1000-et. Azt a 100 ft-ot mire költeném?

mindenkinek mashol a lelektani hatar nekem eppen 6-700ft :vazeg: mivel mas temaju havilapok is ennyibe kerulnek... hiaba a szivem csucske a center, ezrest soknak tartanam erte. lehuzasnak.

mondjuk, inkabb legyen 1k melleklet nelkul, mint vele 2200/2500.

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

az egyébként igen szórakoztató "Üvegtigris" című film messze az egyik legdrágább DVD a hazai piacon. (7000 forintnál olcsóbban még sehol sem láttam.) Ráadásul ezért az összegért cserébe még reklámot is "élvezhet" a tisztelt vásárló a film előtt. 

Debrecenben 5900 körül van (bár így sem olcsó)

Vendég

te valami alomvilagban elsz...

Álomgyári termékek mellékhatása.

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

Tesó detto!

DarkChild

Hozzászólás Szerző: DarkChild »

ON-TOPIC: T-Boy, bár én nem vagyok az a türelmetlen fajta, de várható még a Center e havi megjelenése, vagy átcsúszik júliusra? (Ha volt már róla szó, akkor sorry - elkerülte a figyelmemet.

Üdv!

------------------------------------------
A világ 250 legjobb filmje!
http://www.dvdcenter.hu/top/

trumpf
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: trumpf »

Azt a 100 ft-ot mire költeném?
Nekem spec. van egy malacperselyem. Esetleg oda dobálhatnád
Néha elviszem sétálni.

Torzonborz
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Torzonborz »

na, azert az az 1-1500forintos ujsag kisse meresz... 6-700 ft max egy havilapert a realis, es ertem en, hogy ennyibol nem lehet sajat gardaval cikket iratni, de a realis ara valahol itt lehet SZVSZ. persze, ezt T-boy tudja jobban ... 
mivel eddig nemigazan jelentkeztek a mellekletre, lehet errol a szamrol lemaradok

Tényleg ennyi ma a reáli ár egy melléklet nélküli magazinért, de szerintem még ebben az évben elérhetik a bűvös 1000 Ft-s határt.

Szerintem az 1000 ft nem egy extrém ár egy szinvonalas lapért. Legalábbis engem nem igazán érdekelne, hogy most 890 ft-ot hagyok ott vagy 1000-et. Azt a 100 ft-ot mire költeném?

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”