Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDcenter Multimédia Magazin

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Az életben ne lesz a DVDcenter mellé olyan melléklet, ami mindenkinek tetszene. Ízlések és pofonok. Kinek ez, kinkek az tetszik. Nekem például sokkal jobban bejött a Mi kell a nőnek, mint mondjuk a Chicago.

T-Boy köszi az infókat. Szerintem nagyon rendesen közlik velünk és leírják az újabb fejleményeket. Más lapnál sokszor még azt sem tudod, mi lesz benne és a az előre beigért megjelenési dátumtól eltérnek egy-két hetet.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Az elhiszem, hogy magasak egyébként a költségek, de 1500 pénzért a lap magában nem lenne piacképes, amikor ennyiért ott van mellékletestől a HM vagy 600-ért a HiFiPiac.
És pont amiatt nem lenne az, még akkor sem ha olcsóbb lenne, mert a többi "konkurens" lap filmmel jelenik meg és főleg ezért veszi a nép, mint a cukrot..

Mondjuk pont azért írtam a HiFiPiacot, mert az "filmetlen". De van még ilyen konkurencia jópár: Digitális Házimozi (ha van még) Sztereó magazin (ezt ha jól tudom lehet CD-vel és anélkül is kapni)...

Ha szűkítjük a kört és azt mondjuk, hogy csak a tartalmas házimozis mellékletes magazinokat tekintjük konkurenciának, akkor a Házimozi az egyetlen.
Viszont bár elfogult vagyok a DVDCenter irányába és a HM-hoz kellemetlen emlékek is fűznek, nem mondhatom mégsem, hogy a DVDCenter fölényben lenne.

Gagyi reklámot mind a kettő többet tartalmaz mintkéne. A cikkek a DVDCenterben nekem jobban tetszenek. Főleg a kivetítőkről szóló sorozat. A tesztek viszont a HM-ban jobbak mostanában. Engem mondjuk nem érdekel, hogy angol vagy honpolgár tesztelte a készülékeket, amíg a teszt tényszerű és nálunk is kapható aktuális modelleket mutat be.
gordon314.fw.hu

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Igc »

Az elhiszem, hogy magasak egyébként a költségek, de 1500 pénzért a lap magában nem lenne piacképes, amikor ennyiért ott van mellékletestől a HM vagy 600-ért a HiFiPiac.
És pont amiatt nem lenne az, még akkor sem ha olcsóbb lenne, mert a többi "konkurens" lap filmmel jelenik meg és főleg ezért veszi a nép, mint a cukrot..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

hát... pl. azt, hogy volt már ilyen is?  
Szerintem ez amolyan izlés függő dolog. Nekem spec. a Chicagó elég gyenge eresztés filmként is, mellékletként is. Szóval az összehasonlítás - ebben a tekintetben - értelmetlen.

Az biztos, hogy ízlés dolga, de az vitathatatlan, hogy szakmailag és közönség szempontjából is elismert, sikeres és új film volt!
Ezzel szemben mondjuk a Mi kell a nőnek nem egy kategória.

Én pl tegnap vettem meg a Kapj el ha tudsz kétlemezes változatát 1200 Ft-ért. Milyen szép kis DVDCenter melléklet lehetett volna belőle!

gordon314.fw.hu

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Köszi az infókat T-BoY, mindezek ellenére várjuk a megjelenést..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

És hát, jelent már meg Chicago is, Édes élet is.
ezek a pozitiv peldak?
vagy ezek most mit szimbolizalnak itt?

hát... pl. azt, hogy volt már ilyen is?

Szerintem ez amolyan izlés függő dolog. Nekem spec. a Chicagó elég gyenge eresztés filmként is, mellékletként is. Szóval az összehasonlítás - ebben a tekintetben - értelmetlen.

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

És hát, jelent már meg Chicago is, Édes élet is.
ezek a pozitiv peldak?
vagy ezek most mit szimbolizalnak itt?
o v e r p o w e r e d

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Még annyit a mitadokkihez, a DVDcenter afféle köztes fogyasztó, ráadásul viszonylag nagy, ha rendszeresen legyintene a kisebb hibákra (ismétlem, mielőtt belekötnek, 3 filmből 1 volt problémás nekem), akkor ezt a kiadók nyugodtan értelmezhetik vásárlói megelégedettségként. Márpedig nem tudom, mennyi visszajelzést kaphatnak minőséggel kapcsolatban, eltekintve attól, hogy törött és hiányzik. MM és tsai valószínűleg nem rohangálnak hozzájuk, hogy "a vevők reklamáltak, mert rétegváltásnál bezöldült a lézerkard, és a dínók szinkronhangja sem tetszett".

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

"Abban igazatok van, hogy a kiadvány hibáit ismerve lehet, hogy nem ezt a filmet kellett volna mellékletként adni, hanem választani egy másikat."
Végülis, a mondandóm lényege ez volt.

"...miután vettél egy dvd lemezt pl. a MM-ban, és otthon észreveszed, hogy hibás mondjuk a felirat, elég valószínű, hogy nem a MM-ot fogod szidni..."
MM - forgalmazó, DVDcenter - kiadó. Elvben, mert ez áll a borítón, gyakorlatban pedig az első idézet alapján.

Az újraszinkronizálás eszembe sem jutott (ilyenről - új szinkron nézői reklamáció miatt - eddig egyszer hallottam: MTV - 2 kanál).
A választék, ha jól értem nagy-nagy titok, tehát fogalmam sincs, mit gondoljak. És hát, jelent már meg Chicago is, Édes élet is.

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

a megjelenes: meg egy picit varni kell, aztan jovunk
viszont junius-julius osszevont szam lesz (nyari osszevont szam, ez elvileg a tervezett osszevonas, igaz egy honappal korabban, igy az augusztusi szam lesz egyke)

borito: jon

melleklet nelkuli ujsag: akarmilyen hihetetlen, de rajtunk kivul allo ok van, meghozza egy nagy allami hivatal, ne boncolgassuk a dolgot, koszi (kimoderalom)
ha lesz ra lehetoseg lesz melleklet nelkul lap, addig falrahanyt repadarab minden szo (mert mindig van benne repa, ugye... na melyik film?)

"racsirizertuk a boritora": nem mi voltunk, az InterCom tette, de nincs jelentosege...
ha lett volna "minosegi kifogas nelkuli szinkron" a filmhez, az kerult volna ra
de ilyet mi nem tudtunk csinaltatni (csorosag van) az IC-nek meg nem fert volna bele az arba (egyebkent nekem soha fel se tunt amig itt szoba nem kerult, bar en tobbnyire eredeti hanggal neztem, igy aztan megjelenes elott bajosan emelhettem volna kifogast ellene)

felelosseg: nem szeretnem ha mi lennenk a hunyok, mert nem volt alternativa...
vagy ez a film igy, vagy valami szarabb, ami minosegeben nem biztos, hogy jobb, de lehet, hogy meg rosszabb
majd ha mar dvd jogok potyognak az egbol is, igerem, hogy meg szigorubban valogatunk
o v e r p o w e r e d

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: mszaby »

A főoldal híreiből idézet: 
1:26am,FFeri
Tojás a mellékleten!

Háááát, ez a tojás elég záp.

Így azért jobb, mintha a film előtt lenne és nem lehetne átugrani.
Elkúrtuk

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: gemini »

Szóval vagy olcsóbbnak kellene lennie, vagy melléklet nélkül is elérhetőnek max egy ezresért.
Én úgy gondolom, hogy az ezres egy kicsit karcsú lenne ennek a lapnak az issmeretében. Ezzel magam ellen is beszélek, mert én is örültem volna ha az "álmatlanságos" számot meg tudtam volna venni ennyiért. Inkább egy 1500 ft-os ár lenne a korrekt. Mert azért ne felejtsük el, hogy ellentétben a többi lappal, itt elég sokat dolgoznak rajta és a magazin hírértéke is megér ennyit. Ráadásul az sem jár költség nélkül, ha számon kell tartani, hogy mellékletes illetve melléklet nélküliből mennyi fogyott. Utólag a mellékletesekből még el lehet adni jopár számot, mert ugy köztudott, hogy egyes újságosoknál lehet találkozni akár egy-két évvel ezelőtti számmal is. A melléklet nélküli számot nem hiszem hogy megvennék fél évvel a megjelenés után.

Az online megjelenést már régebben is kitárgyaltuk, de nem találtunk akkor sem megoldást és T-Boy is egyből elvetette az ötletet - jogosan.

Az ezer forintos árat esetleg úgy lehetne megoldani, ha nem kerülne ki az újságos standokra, hanem csak a szerkesztőségben lehetne megvenni személyesen, vagy erre jönne rá a postaköltség, amivel elérjük az 1650 ft-os összeget.

oops. ezt sikerült ugy megfogalmazni, hogy látszólag ellentmondásba keveredtem saját magammal, de gondolom értitek igy is

Pink Panther
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Pink Panther »

A főoldal híreiből idézet:

1:26am,FFeri
Tojás a mellékleten!

Márciusi DVD-mellékletünkön (Álmatlanság/Insomnia, ha valaki nem emlékezne...) egy kis húsvéti tojás (elrejtett "extra") található: Ha a Felirat (Subtitles) menüben Horvát (Hrvatski) feliratot választunk, akkor a film indulása előtt egy horvát mobilszolgáltató reklámját „élvezhetjük”.

Háááát, ez a tojás elég záp.

PP
Víg kedély, jó egészség!

DarkChild
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: DarkChild »

A DVDCenterért én addnék havonta egy ezrest melléklet nélkül. Valahogy bosszant ha olyan mellékletért is kénytelen vagyok fizetni, ami nem tetszik, vagy már megvan. Ezeket egyszer nézem meg. Arra pedig sok ez az ár, mert a tékából a töredékéért kikölcsönözhetem egyszeri megnézésre.beszámítják.

Ezzel valahogy én is pont így vagyok, és szerintem még sokan mások is..

Szerintem ezt logisztikailag kicsit bonyolult lenne megoldani... A szerkesztőség megőrülne, ha folyamatosan azt kellene nyilvántartania, hogy melyik hónapban ki küldte vissza a lemezt és kinek kell levonni a következő lap árát. Szóval ez elég buta ötlet, szvsz

------------------------------------------
A világ 250 legjobb filmje!
http://www.dvdcenter.hu/top/

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Csak egy pici korrekciót engedj meg: a 2000 Ft-os film ár csak az online boltokra érvényes ugye, és az első ilyen akció 1-2 hónapja jelent meg csak az online boltokban, úgyhogy ez egyenlőre egy újkeletű dolog, de reméljük a tendencia megmarad, és egyre több ilyen akció lesz! preferálom!

Nem, nem; METRO, MM, stb.. Bár amit Gordon említett az konkrétan on-line lehetőség volt, hála Xpresséknek. Örülök, hogy mindenki egyetért, így befejezhetjük a topic szétOFFolását..

Így van! :vazeg:
Ha mindenki egyetért fejezzük be a topic szétOFFolását!

Csoda, hogy még nem porolták el a fenekünket....

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Csak egy pici korrekciót engedj meg: a 2000 Ft-os film ár csak az online boltokra érvényes ugye, és az első ilyen akció 1-2 hónapja jelent meg csak az online boltokban, úgyhogy ez egyenlőre egy újkeletű dolog, de reméljük a tendencia megmarad, és egyre több ilyen akció lesz! preferálom!

Nem, nem; METRO, MM, stb.. Bár amit Gordon említett az konkrétan on-line lehetőség volt, hála Xpresséknek. Örülök, hogy mindenki egyetért, így befejezhetjük a topic szétOFFolását.. :vazeg:

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Voltak, vannak olyan akciók is online áruházakban, ahol több filmből kiválasztva hármat 2000 Ft/darab áron kapod őket. Ráadásul Te választasz és olyan filmek közül, amelyek nem voltak mellékletek. 
A DVDCenterért én addnék havonta egy ezrest melléklet nélkül. Valahogy bosszant ha olyan mellékletért is kénytelen vagyok fizetni, ami nem tetszik, vagy már megvan. Ezeket egyszer nézem meg. Arra pedig sok ez az ár, mert a tékából a töredékéért kikölcsönözhetem egyszeri megnézésre.

Szóval vagy olcsóbbnak kellene lennie, vagy melléklet nélkül is elérhetőnek max egy ezresért. Az "olcsóbbítás" hatására romlana a színvonal az újság vagy a melléklet esetében, ezért ezt ne eröltessük. A melléklet nélküli megvásárlás viszont szerintem valahogy megoldható lehetne. Nekem az se kéne, hogy papír alapon legyen. Egy letölthető fizetős forma is megtenné. Csak ennél az illegális másolatok problémáját nehéz megoldani.

Lehet, hogy vad egy kicsit az ötlet, de én olyanban is benne lennék, hogy ha valaki bontatlanul visszaküldi a mellékletet, annak a következő előfizetési díjába beszámítják.

Úgy látom mégis sok dologban hasonlóan gondolkodunk!

Abszolút egyetértünk!

Csak egy pici korrekciót engedj meg: a 2000 Ft-os film ár csak az online boltokra érvényes ugye, és az első ilyen akció 1-2 hónapja jelent meg csak az online boltokban, úgyhogy ez egyenlőre egy újkeletű dolog, de reméljük a tendencia megmarad, és egyre több ilyen akció lesz!

Egyébként kb. 2 hetente szóvá teszem én is a melléklet nélküli magazin problémáját, (Ez lenne a legtökéletesebb megoldás!) jónéhány fórumtárssal együtt, de kérésünk sokszor süket fülekre talál, habár T-Boy mintha említett volna valamit, hogy "dolgoznak" a megoldáson!

Reménykedjünk!

Én nagyon támogatom az ötletet.

Amit a letölthető változatról írtál, azt én is így gondolom, az illegális másolatok miatt nagyon nehéz lenne megoldani, meg én szeretem a kezemben fogni, lapozgatni a magazint, úgyhogy a nyomtatott formát preferálom! :vazeg:

Igc
V.I.P.
V.I.P.

A DVDCenterért én addnék havonta egy ezrest melléklet nélkül. Valahogy bosszant ha olyan mellékletért is kénytelen vagyok fizetni, ami nem tetszik, vagy már megvan. Ezeket egyszer nézem meg. Arra pedig sok ez az ár, mert a tékából a töredékéért kikölcsönözhetem egyszeri megnézésre.beszámítják.

Ezzel valahogy én is pont így vagyok, és szerintem még sokan mások is..

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Voltak, vannak olyan akciók is online áruházakban, ahol több filmből kiválasztva hármat 2000 Ft/darab áron kapod őket. Ráadásul Te választasz és olyan filmek közül, amelyek nem voltak mellékletek.

A DVDCenterért én addnék havonta egy ezrest melléklet nélkül. Valahogy bosszant ha olyan mellékletért is kénytelen vagyok fizetni, ami nem tetszik, vagy már megvan. Ezeket egyszer nézem meg. Arra pedig sok ez az ár, mert a tékából a töredékéért kikölcsönözhetem egyszeri megnézésre.

Szóval vagy olcsóbbnak kellene lennie, vagy melléklet nélkül is elérhetőnek max egy ezresért. Az "olcsóbbítás" hatására romlana a színvonal az újság vagy a melléklet esetében, ezért ezt ne eröltessük. A melléklet nélküli megvásárlás viszont szerintem valahogy megoldható lehetne. Nekem az se kéne, hogy papír alapon legyen. Egy letölthető fizetős forma is megtenné. Csak ennél az illegális másolatok problémáját nehéz megoldani.

Lehet, hogy vad egy kicsit az ötlet, de én olyanban is benne lennék, hogy ha valaki bontatlanul visszaküldi a mellékletet, annak a következő előfizetési díjába beszámítják.
gordon314.fw.hu

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Mivel aXpress, a netpiac, a dvdbolt, .....stb, és az összes offline üzlet is ugyanezekkel a specifikációkkal, és hibákkal árulja akkor már az "ő kölykük" is, ugye?Csak azért mert felvették a termékpalettájukba???
Előbb gondolkozz, aztán írjál hülyeségeket!     :vazeg:

Ui.: egyébként ha teljes áron vetted volna meg (nem mellékletként) akkor jogosan pampoghatnál, de annak meg nem ez a fórum, és pláne nem ez a topic lenne a helye

Nono azért amit írt az nem hülyeség. Ezidáig és remélem a jövőben is a DVDCenter kínosan ügyelt a mellékletei minőségére. A legutóbbi kicsit allulmaradt a megszokott színvonalhoz képest.

Amiket felsoroltál ahhoz annyit, hogy pl az Xpress is szüntette meg egy dvd forgalmazását azért, mert annak a minősége kritikán alluli volt.

Amúgy igaz minden kereskedő felel a portékájáért.

A teljes áru duma, meg kicsit erős volt, mert szerintem az újságot mellékletestől teljes áron vásárolta. Már rég elmult az a korszak, ha volt egyáltalán olyan, amikor a mellékletes újságok azzal rázták le a kritikát, hogy "a melléklet csak ajándék, ajándék lónak meg..."
Egy közel 2500 Ft-os lapnál és a mai akciós dvd kínálatnál már nem igazán van árkülönbség. Szerintem már eljutottunk oda, ahol el kellene gondolkozni azon, hogy szükség van-e még erre az árukapcsolásra?

Félreértés ne essék, nem akarok vitatkozni, de szeretném elmondani, ami az én véleményem a kérdésről.

Úgy érzem, még nem jutottunk el arra a szintre, amit leírtál, azaz szükség van-e erre az árukapcsolásra, vagy sem. A kérdés létjogosultsága, egyre közelebb van, de még úgy gondolom szükség van rá. Talán bizonyítják ezt a gombamódra szaporodó mellékletes magazinok is. Habár ott teljesen más célközönség határozható meg!

Egyébként nem érzem jogosnak, a DVDCentert hibáztatni a melléklet hibái miatt, ugyanis ha belegondolsz, miután vettél egy dvd lemezt pl. a MM-ban, és otthon észreveszed, hogy hibás mondjuk a felirat, elég valószínű, hogy nem a MM-ot fogod szidni, vagy igen?

Abban igazatok van, hogy a kiadvány hibáit ismerve lehet, hogy nem ezt a filmet kellett volna mellékletként adni, hanem választani egy másikat.

Egyébként igaz, hogy sok filmet be lehet szerezni 3 ezer ft-ért, de ami ennél olcsóbb az mind valamelyik újság melléklete volt már, és ezeket akciózzák mindenhol, és ezeket tudod megvenni 999, 1490 Ft-ért.

Itt az ár pedig 2.500 Ft ugye, amiben benne van egy magazin, és egy melléklet.
A Ti szemetekben ez az ár úgy oszlik meg, hogy 500 Ft. az újság, 2000 a dvd melléklet, vagy inkább még kevesebb a magazin?
Így lehet azt mondani, hogy 3000-ért már csomó filmet lehet venni, és akkor már az az 1000 ft tényleg nem nagy különbség.

Az én szememben még mindig a magazin a fontos, és ha kapok egy színvonalas, tartalmas lapot, akkor örülök neki, hogy mellékelnek egy DVD-t is hozzá.
Lehet hogy sokan nem így vannak vele, de én még mindig úgy gondolom, hogy az egy "ajándék" az újság mellé.
Ez természetesen nem vonatkozik a poszter magazinra, és társaira, ahol az újság tartalmasságáról, és színvonaláról nem beszélhetünk, hiszen ott egyértelműen egy olcsó film eladása a cél, valamilyen magazinnak nevezett valamihez csatolva.
Teljesen más a célközönsége ezeknek a "magazinoknak", mint egy HM-nek, vagy egy DVDCenternek.
Nálam mindegy mi a HM, vagy a DVDcenter melléklete, mindenképpen megveszem a tartalom miatt.
A poszter, klub magazin, stb .... esetében csak akkor vásárolok, ha a film érdekel, de szerintem ezekkel mindenki így van...
Na nem ragozom tovább, Nekem ez a véleményem a kérdéssel kapcsolatban.
Bocs ha valakit untattam.....

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Az én véleményem még midig az, hogy ez az egyik legjobb mellékletes magazin, nekem semmi bajom nem volt a legutóbbi DVD-vel. Bárcsak a többi mellékletes lapnál is csak ennyi hibát tudnánk felsorolni a mellékletek minőségére.

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: arty »

Eredetiben tök jó pedig. Tanuljunk nyeleveket, és akkor nem tűnnek fel a szinkronhibák! :vazeg:
Van, aki kényelmesen hátradőlve szeret mozizni. Ugye vtb?

így van, így van

és vannak olyanok is, akik hátradőlve is képesek olvasni

akinek ez nem megy, annak javaslom keresse fel optikusát, szemorvosát

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Kicsit de van benne valami, amit gordon írt.. Ma már szinte 3e ért bármilyen filmet be lehet szerzni, legyen az új kiadás, vagy akciós; ehhez képest valóban elvárható, hogy ha valaki kiad 2500,- at egy mellékletes magazinért, akkor a pénzéért minőségi mellékletet kapjon. T-BoYékra ezidáig nem lehet pansz, bár az utlsó szám mellékletének a tokja kritikán aluli volt, az én példányom pl. teljesen széttört.. -egyéni szocprobléma-

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Mivel aXpress, a netpiac, a dvdbolt, .....stb, és az összes offline üzlet is ugyanezekkel a specifikációkkal, és hibákkal árulja akkor már az "ő kölykük" is, ugye?Csak azért mert felvették a termékpalettájukba???
Előbb gondolkozz, aztán írjál hülyeségeket! :vazeg:

Ui.: egyébként ha teljes áron vetted volna meg (nem mellékletként) akkor jogosan pampoghatnál, de annak meg nem ez a fórum, és pláne nem ez a topic lenne a helye

Nono azért amit írt az nem hülyeség. Ezidáig és remélem a jövőben is a DVDCenter kínosan ügyelt a mellékletei minőségére. A legutóbbi kicsit allulmaradt a megszokott színvonalhoz képest.

Amiket felsoroltál ahhoz annyit, hogy pl az Xpress is szüntette meg egy dvd forgalmazását azért, mert annak a minősége kritikán alluli volt.

Amúgy igaz minden kereskedő felel a portékájáért.

A teljes áru duma, meg kicsit erős volt, mert szerintem az újságot mellékletestől teljes áron vásárolta. Már rég elmult az a korszak, ha volt egyáltalán olyan, amikor a mellékletes újságok azzal rázták le a kritikát, hogy "a melléklet csak ajándék, ajándék lónak meg..."
Egy közel 2500 Ft-os lapnál és a mai akciós dvd kínálatnál már nem igazán van árkülönbség. Szerintem már eljutottunk oda, ahol el kellene gondolkozni azon, hogy szükség van-e még erre az árukapcsolásra?
gordon314.fw.hu

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Címlapfotót kapunk T-BoY? A tartalom alapján tutire érdekel az aktuális szám, főleg ha melléklet nélkül is be lehet majd szerezni..

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”