Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
T3 magazin DVD-vel
T3 magazin DVD-vel
Xpress fórumján olvastam,hogy a köv. szám melléklete a Vaskereszt lesz,ami nemrég jelent meg 2000 ft-ért(kedvezménnyel még olcsóbb),na most a T3 nem tudom,h mennyibe kerül,de kb 2200-2500 között van.
IPH zseniális üzleti húzása?
sebaj, lesz ez még akciós 990ért a Tescoban
T3 magazin DVD-vel
Szerintem a film lesz még olcsóbb is. Főleg, hogy kijött mellékletként is.
Elkúrtuk
T3 magazin DVD-vel
Amúgy mennyi a magazin? Mert ezt a filmet be szeretném szerezni...
Ha jól emlékszem, 2290 Ft. A Netpiacnál azonban 300 ft kedvezménnyel megrendelhető.
kb 650 ft postaköltséggel?
Van lehetőség személyes átvételre is, amikor csak a magazin kedvezményes árát kell kifizetni, semmilyen pluszdíj nincs hozzá.
T3 magazin DVD-vel
Ha jól emlékszem, 2290 Ft. A Netpiacnál azonban 300 ft kedvezménnyel megrendelhető.
kb 650 ft postaköltséggel?
T3 magazin DVD-vel
T3 magazin DVD-vel
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
T3 magazin DVD-vel
Akit érdekel Szegedi MM-ben még mindig lehet kapni 1790ért
T3 magazin DVD-vel
A legújabb szám melléklete - ha jól láttam - az És megint dühbe jövünk c. film. Ha nem vettem volna meg múlt hónapban 1790 ért MMben, most vevő lennék rá.
Szerintem jól tetted, ha az MM-ben már megvetted 1790-ért, hiszen a magazin szerintem ennél drágább, s az olvasnivaló része felejthető.
T3 magazin DVD-vel
A legújabb szám melléklete - ha jól láttam - az És megint dühbe jövünk c. film. Ha nem vettem volna meg múlt hónapban 1790 ért MMben, most vevő lennék rá.
T3 magazin DVD-vel
Mellékletes Konvojnál hang, kép rendben van? Valaki tesztelte már?
Ez engem is érdekelne, bár tudom azért, hogy régi film meg minden, sőt magáról a filmről is írhatna valaki vmit, mert sajnos én lemaradtam róla, és még nem láttam eddig, érdemes így látatlanban megvenni?
Nagy "klasszikus"!
Én imádom, annak idején rongyosra néztem vhs-en.
Nekem megvan, habár nem a mellékletes verzió, ugyhogy annak a minőségéről nem tudok nyilatkozni.
Különbözik egyáltalán a mellékletes a kerskedelmi verzótól??
Szerintem nem..de ezt is oylantól kéne megtudni aki az újságot már megvette...emberek, valaki??
T3 magazin DVD-vel
Ez engem is érdekelne, bár tudom azért, hogy régi film meg minden, sőt magáról a filmről is írhatna valaki vmit, mert sajnos én lemaradtam róla, és még nem láttam eddig, érdemes így látatlanban megvenni?
Nagy "klasszikus"!
Én imádom, annak idején rongyosra néztem vhs-en.
Nekem megvan, habár nem a mellékletes verzió, ugyhogy annak a minőségéről nem tudok nyilatkozni.
Különbözik egyáltalán a mellékletes a kerskedelmi verzótól??
T3 magazin DVD-vel
T3 magazin DVD-vel
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 670
T3 magazin DVD-vel
Konvoj kapható 1990 pénzért a Bécsi úti és a WetEnd MM-ben is.
Árkád MM-ban tegnap du 2190-ért láttam, de csak 2 db volt. A DVD Film * meg 2490, abból biztos több is volt még
1990.- bécsi uti MM.volt jó pár darab
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
T3 magazin DVD-vel
A plüsszsiráf lesz a melléklet?
Meg a nyomtató, vagy a fényképezőgép közül az egyik, ez választható
nekem már csak az asztal marad :vazeg:
Szerintem a lányom a zsiráfot választaná...
Te meg a magazint?
T3 magazin DVD-vel
Szerintem a lányom a zsiráfot választaná...
T3 magazin DVD-vel
T3 magazin DVD-vel
És mi lesz a PCWorld melléklet?
Keresd itt a lap alja felé:
http://www.pcworld.hu/tartalom.php
Meg a nyomtató, vagy a fényképezőgép közül az egyik, ez választható :vazeg:
T3 magazin DVD-vel
... ugyanis megemelkedik ennek a szuper újságnak az ára. Ezentúl 2490 Ft-ba fog kerülni
Az áremelés oka:
http://index.hu/gazdasag/magyar/lpdr040514/
T3 magazin DVD-vel
És mi lesz a PCWorld melléklet? :vazeg:
T3 magazin DVD-vel
Konvoj kapható 1990 pénzért a Bécsi úti és a WetEnd MM-ben is.
Árkád MM-ban tegnap du 2190-ért láttam, de csak 2 db volt. A DVD Film * meg 2490, abból biztos több is volt még
T3 magazin DVD-vel
Már azt hittem, hogy film lesz megint.
T3 magazin DVD-vel
Ugyan nem ugyanaz a profil, de a PC World 1000 Ft-tal csökkenti a dvd mellékletes kiadásának az árát.
Jó lenne De egy kicsit ráfeküdtél a nullás gombra ;-)
Idézet a pcw oldaláról:
Spóroljon mostantól rajtunk! Most érdemes váltania a DVD melléklettel megjelenő PC World-re, hiszen az eddigi 1896 Ft helyett májustól 1796 Ft-ért juthat hozzá az újságárusoknál!
http://www.pcworld.hu/story.php?sid=3378
A mellékletet tekintve nem hiszem hogy állandó filmmel jönnének ki. Arra van elég jelentkező, valszeg csak a 3cd helyett tesznek be egy dvdt. Sok fölösleges netről is leszedhető digitális szeméttel.
T3 magazin DVD-vel
Ugyan nem ugyanaz a profil, de a PC World 1000 Ft-tal csökkenti a dvd mellékletes kiadásának az árát.