Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eladó LP gyűjtemény
Re: Eladó LP gyűjtemény
Ha valaki gondolkodik a vásárláson, ne tegye! Az eladó egy végtelenül korrekt fórumtárs, akinél ráadásul a lemezeket egy minőségi lemezjátszón meg lehet hallgatni.
Köszönöm neki a lehetőséget és a beszélgetést!
Köszönöm neki a lehetőséget és a beszélgetést!
Szia !
Először is gratula, a lemezgyűjteményhez!
Ami engem érdekelne az 2 db lemez:
THE B52- THE B52'S
Blondie - Parallel lines
Ha még megvannak akkor légyszíves jelezz vissza az árral kapcsolatban, ill. a megjelenés éve is érdekelne.
A többit telefonon tudjuk egyeztetni.
Köszönettel, Gyula
Először is gratula, a lemezgyűjteményhez!
Ami engem érdekelne az 2 db lemez:
THE B52- THE B52'S
Blondie - Parallel lines
Ha még megvannak akkor légyszíves jelezz vissza az árral kapcsolatban, ill. a megjelenés éve is érdekelne.
A többit telefonon tudjuk egyeztetni.
Köszönettel, Gyula
-
Kormi70
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 2
Elkészült a Pop+Rock+Classic rész is, igy teljes a lista. Az árakat nem irtam ki egyesével,jellemzően 3-4000 Ft, persze pl. a Pink Floydok drágábbak, de ezt minden komoly vevő szerintem úgyis tudja. Sorry, de nem fogom a tejes szabadságomat a gép előtt tölteni. Ha valamelyik lemez komolyan érdekel valakit, akkor mondok pontos árat. Foxpost lehetséges utánvéttel+ szentendrei esetleg budapesti átvétel. Ha egy előadónak több albuma is megvan, jobban örülnék, ha egyben elmenne, igy az ár is kedvezőbb. A lemezeket kb 20 éve gyűjtöm, nem lomisak, sokat anno az USA-ból rendeltem, nincs közöttük hallgathatatlan állapotú, jellemzően NM-M állapotúak.
Üdv
Zsolt
Üdv
Zsolt
- Csatolmányok
-
- POP,ROCK,CLASSIC.xlsx
- (15.98 KiB) Letöltve 272 alkalommal.
Szerintem a legegyszerűbb egy google sheetet linkelni, "just view with the link" jogosultsággal, mert az mindig up-to-date
-
Kormi70

Csatoltam a teljes Soul,Funky listát. A Pop,Rock teljes lista holnap lesz kész.
- Csatolmányok
-
- Soul, Funky teljes.xlsx
- (14.89 KiB) Letöltve 155 alkalommal.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6667
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
-
Kormi70

ELKÉSZÜLT A JAZZ LP LISTA IS. FOLYT. KÖV.
- Csatolmányok
-
- JAZZ LEMEZEK.xlsx
- (9.35 KiB) Letöltve 270 alkalommal.
-
Kormi70

SZIASZTOK, ELKÉSZÜLT AZ ELSŐ RÉSZLISTA, REMÉLEM EZ MÁR EGYLRTELMÚ, EGYELŐRE A SOUL,FUNKY LEMEZEKBŐL
-
Kormi70

Holnap lesz időm, nekiállok és csinálni fogok egy teljesen új listát, addig is szives türelmet kérnék, köszönöm.
- Aszpirin
- V.I.P.

- Értékelés: 6523
Én sem látom az árakat (Mac)Kormi70 írta: ↑2021.01.03., vas. 21:11Szia, köszönöm a tanácsokat, csinálni fogok egy másik listát, már láttam is mintát, a probléma sajnos az időhiány. Az eladásnál minden értelmes ajánlat érdekel, nyilván több lemez vásárlása estén kedvezőbb az ár. Egyébként az árakat a discogs alpján irtam. az adott kiadás és állapot szerinti legalacsonyabbat vettem figyelembe.
Készíts kérlek egy mindenki által egyértelműen látható árlistát, különben szabálytalan így a hirdetés, és törölni fogjuk.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
Ha már eljutottál a discogsig, akkor talán legegszerűbb az adott kiadvány linkjeit sorbaszedni egy excelbe, állapotmegjelölés és árral. Drágább daraboknál szinte bizonyosan kérni fogják (fogjuk) a lemezcimke fotót, fontosabb mint a borító.Kormi70 írta: ↑2021.01.03., vas. 21:11Szia, köszönöm a tanácsokat, csinálni fogok egy másik listát, már láttam is mintát, a probléma sajnos az időhiány. Az eladásnál minden értelmes ajánlat érdekel, nyilván több lemez vásárlása estén kedvezőbb az ár. Egyébként az árakat a discogs alpján irtam. az adott kiadás és állapot szerinti legalacsonyabbat vettem figyelembe.
-
Kormi70

Szia, köszönöm a tanácsokat, csinálni fogok egy másik listát, már láttam is mintát, a probléma sajnos az időhiány. Az eladásnál minden értelmes ajánlat érdekel, nyilván több lemez vásárlása estén kedvezőbb az ár. Egyébként az árakat a discogs alpján irtam. az adott kiadás és állapot szerinti legalacsonyabbat vettem figyelembe.
Szia! Szerintem jobb lenne, ha egy áttekinthetőbb listát csinálnál, segítené az eladást, illetve vélemyéneym szerint a borító nem szükséges egy excel fájlba, és nem is látszik mindegyik mellett az ár, vagy el van csúszva. Nem egyértelmű, hogy egyenként adsz el belőle, vagy a gyűjtemény egyben eladó (akkor viszont kérdéses a frisstés).
Sok sikert.
Sok sikert.
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
-
Kormi70

Eladó LP gyűjtemény
Eladő LP gyűjtemény. Rock,pop,soul,jazz,klasszikus, kb 500 db. A listát folyamatosan frissitem, ahogy időm engedi.
Egyelőre személyes átvétellel szentendrén estleg budapesten.
Egyelőre személyes átvétellel szentendrén estleg budapesten.
- Csatolmányok
-
- JAZZ LP.xls
- (1.53 MiB) Letöltve 172 alkalommal.
-
- ROCK LP.xlsx
- (4.15 MiB) Letöltve 191 alkalommal.