Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Yamaha DSP AX1
Yamaha DSP AX1
Jövő hét szerdáig az értékesítés felfüggesztve!
- Héby
- Nincs visszaút

- Értékelés: 4
Yamaha DSP AX1
Az a2 és az a1 között nem csak az ár különbözik anno 1milla és 199ezerbe kerűlt mig az a2 699ft, hanem a meg építés és a dac. Az a1 el már zenét is lehetett hallgatni mig az a2 re ez nem volt jellemző.Volt nekem mind kettő elég sokáig az a2 kőzép magasba huzó hangja van fél hangerőnél csak a kőzepet emeli a hangerő emelésével , mig az a1 duál mono felépitésű/ax1/ ilyet nem tapasztalni kifinomult egyenletes minden tartományban. Egy nagy betegségűk van az a1 nek illetve ax1 az1 memoria kondi kiszárad és elfelejti a beállításokat. Ja és egy chip amit a youtubon meg lehet nézni a cseréjéről van egy videó patogó hang a centernél vagy a némitás nem működik cseréje kb 4óra és 6500ft. Viszont kondit nem kapni hozzá. A hangzás beli kűlönbségek kis doboznál és nagy álló dobozoknál is észre vehetők. Az A1 sek minden körűlmények között hidegek maradnak mig az a2 es melegszik. Ha kérdés van válaszolok szívesen.
Tapasztalatból mondom hogy az A1 is melegszik csak adni kell neki hangerőt Rántottát nem lehet rajta sütni, de melegszik.
Yamaha CX-A5100;MX-A5000; Kenwood DP5060,Sony mds jb 920qs, Panasonic bmt-bdt300; Dual 1218/1219;Philips 55PU7809;Optoma HD39 Darbee;AqCinnamon-koax;optikai; GoldenGate-rca;Carbon-HDMI,RedRiverXLR, Monitor cobra silverIImix,Klipsch RP Dolby atmos;R-115sw x2,Sonus Faber Venere S
Yamaha DSP AX1
Az a2 és az a1 között nem csak az ár különbözik anno 1milla és 199ezerbe kerűlt mig az a2 699ft, hanem a meg építés és a dac. Az a1 el már zenét is lehetett hallgatni mig az a2 re ez nem volt jellemző.Volt nekem mind kettő elég sokáig az a2 kőzép magasba huzó hangja van fél hangerőnél csak a kőzepet emeli a hangerő emelésével , mig az a1 duál mono felépitésű/ax1/ ilyet nem tapasztalni kifinomult egyenletes minden tartományban. Egy nagy betegségűk van az a1 nek illetve ax1 az1 memoria kondi kiszárad és elfelejti a beállításokat. Ja és egy chip amit a youtubon meg lehet nézni a cseréjéről van egy videó patogó hang a centernél vagy a némitás nem működik cseréje kb 4óra és 6500ft. Viszont kondit nem kapni hozzá. A hangzás beli kűlönbségek kis doboznál és nagy álló dobozoknál is észre vehetők. Az A1 sek minden körűlmények között hidegek maradnak mig az a2 es melegszik. Ha kérdés van válaszolok szívesen.
-
Vendég
Yamaha DSP AX1
Minden idők legjobb házimozi szerkentyűje. Volt szerencsém nem sokkal a hazai megjelenése után egy már akkor is komolynak számító rendszerben hallgatni egy neves hifistánál (!), és azóta is megfordult nálam jó pár házimozi processzor. Néhány, azóta házimoziban is hírnevet szerzett neves gyártó piacra dobott ugyan ennél csicsásabbat, rafináltabbat, ilyen-olyan (teljesen fölösleges...) kütyükkel-csatlakozókkal ellátottakat, de ezt a tökéletes mozihangot egyik sem produkálja - főleg nem ennyiért....
- balulajcsi
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Yamaha DSP AX1
Biztosan van más különbség is. Talán az újkori ár ad valamiféle támpontot: A DSP-AX1 kétszer annyiba került, mint az A2-es. A súlya "csekély" 8 kg-val nehezebb. (Tudom, hogy "nem borjú ez", mint a Svejkben, de a súlyából le lehet vonni bizonyos következtetéseket a beépített anyag mennyiségét tekintve.) Hangminőségileg meg olyasvalaki tudná hitelesen megítélni, akinél mind a két készülék használatban volt, és mondjuk a kisebb A2-esről váltott az AX-1-re. Nekem nem volt ilyen összehasonlítási lehetőségem, de hátha valakinek itt a fórumon volt már ilyen saját tapasztalása, és megossza velünk.
Az ax1 a dsp-A1 utódja , az A1 pedig a dsp-a 3090 utódja volt . Az A2-őt az ax1-el összehasonlítani súlyban azért értelmetlen ,mert nyilván az (a1, ax1 ) felsőbb kategória mint az A2. Ha jól tudom az ax1 ben minden digit bemenetnek külön-külön dac-ja van az A1-A2-vel szemben (de javítsatok ki ha rosszul tudom) , személy szerint nekem kinézetre sokkal jobban tetszik egy fa oldallapos pezsgő színű A1 vagy egy ugyanilyen A2, de ízlések és pofonok. Viszont egy biztos: ha nem kell a Hd hang meg a hdmi, akkor ezzel a géppel nem lőhetsz mellé !
Egy ismerősnek volt A2-je is meg A1 is ő azt mondta ,hogy még szebben szól az A2 mint az A1, viszont ez szerintem rendszer-hangfal függő is.
Yamaha DSP AX1
Régebbi nem tud prologic 2, hangja ugyan olyan jó, szerintem az volt a legjobb Yamaha
Dts és digtalt tud az is .
Nagyon jó ez is, nem lehet vele mellé lőni.
Biztosan van más különbség is. Talán az újkori ár ad valamiféle támpontot: A DSP-AX1 kétszer annyiba került, mint az A2-es. A súlya "csekély" 8 kg-val nehezebb. (Tudom, hogy "nem borjú ez", mint a Svejkben, de a súlyából le lehet vonni bizonyos következtetéseket a beépített anyag mennyiségét tekintve.) Hangminőségileg meg olyasvalaki tudná hitelesen megítélni, akinél mind a két készülék használatban volt, és mondjuk a kisebb A2-esről váltott az AX-1-re. Nekem nem volt ilyen összehasonlítási lehetőségem, de hátha valakinek itt a fórumon volt már ilyen saját tapasztalása, és megossza velünk.
- aszem
- Fórumlakó

- Értékelés: 88
Yamaha DSP AX1
Talán buta a kèrdès, de a dsp-a2 rózsafa oldallapokkal az jobb, vagy rosszabb 99-èrt. Vagy inkább csak más?
Régebbi nem tud prologic 2, hangja ugyan olyan jó, szerintem az volt a legjobb Yamaha
Dts és digtalt tud az is .
Nagyon jó ez is, nem lehet vele mellé lőni.
Tel:06három0három1három011három. Sony CDP-X33ES (optikai és Koaxiális Out)-Onkyo integra dx6550 dx6660-Denon CD-3560
Esetleg ezek is eladóak lehetnek, de nem minden áron.
Esetleg ezek is eladóak lehetnek, de nem minden áron.
Yamaha DSP AX1
Talán buta a kèrdès, de a dsp-a2 rózsafa oldallapokkal az jobb, vagy rosszabb 99-èrt. Vagy inkább csak más?
Yamaha DSP AX1
Hatalmas jószág, masszív állvány kell alá. Merre található? Első tulajdonosa vagy?
Vác magasságában. 2.
Yamaha DSP AX1
Hatalmas jószág, masszív állvány kell alá. Merre található? Első tulajdonosa vagy?
Yamaha DSP AX1
Feljebb!
Yamaha DSP AX1
Még képek:
Yamaha DSP AX1
Sony TA-N55ES végfokot beszámítok.
Yamaha DSP AX1
Fel.
Yamaha DSP AX1
A készülék teljes mértékben gyári állapotban van, soha nem volt javítva, vagy megbontva.
Yamaha DSP AX1
Pár saját kép, ahogy ígértem:
Yamaha DSP AX1
Eladó egy Yamaha DSP AX1 házimozi erősítő.
Az erősítő súlya 28kg, fekete színű, és szinte új állapotú. Dobozában, használati utasításával, távirányítójával várja új gazdáját.
Ára: 125000Ft.
Saját képek később.