Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Denon AVC-A1SR erősítő eladó
Ez egy brutál jó gép!
Helo!holnap megtekinthető,komolyan érdekelne.
Szia
Holnap megtekinthető, de most vettem észre hogy közben még a régi számom volt itt megadva.
Az új telefonszám amin tudsz keresni:
0630/9783784
Helo!holnap megtekinthető,komolyan érdekelne.
Nekem is ilyen van, én ennyiért nem adnám
Rohadt jó erősítő, sztereóra is!
up a motyónak!
Mozi:HTPC;Denon DVD2930;Pioneer N50A;Denon AVC A1SR;Quad 11 Classic
Zene:Rpi3;Philips Cd150; GoldNote 7Dac;Cayin Mt-35;Dynaco A25
Zene:Rpi3;Philips Cd150; GoldNote 7Dac;Cayin Mt-35;Dynaco A25
Árcsökkenés:
150e huf
Bizony hogy jó vas. És valóban 29 kg. A 44 kilós az AVC-A1xva. Brutál 10 csatornás. Csatornánként 170watt. Annó mikor megjelent, 1.899.990-ft volt a vételára.
Ez az erősítő azért nem került ennyibe. Talán 1,2 körül volt az ára. Nem mintha az olcsó lett volna.
Komoly vas jó áron is van, 29kg amúgy nem 35-40 sikeres eladást ha lenne cash már nem lenne fent nah majd egyszer
Bizony hogy jó vas. És valóban 29 kg. A 44 kilós az AVC-A1xva. Brutál 10 csatornás. Csatornánként 170watt. Annó mikor megjelent, 1.899.990-ft volt a vételára.
Árcsökkenés:
Új ár: 160e huf
Komoly vas jó áron is van, 29kg amúgy nem 35-40 sikeres eladást ha lenne cash már nem lenne fent nah majd egyszer
Eladó Denon AVC-A1SR arany színű prémium kategóriás erősítő. Újkorában a Denon zászlóshajója volt.
Az erősítő sztereora és mozizásra is használható, ahogy elvárható egy ilyen szintű nagyvastól.
Teljesen karcmentes eredeti dobozában leírással távirányítóval.
A távirányító érintőkijelzős mint az eredeti, de már az újabb változat. Megtekinthető és kipróbálható Gyömrőn.
Súlyra 35-40kg szóval posta kizárva.
Részletes leírást tesztet, sajnos csak németül találtam: http://www.area-dvd.de/hardware/denonavca1sr.shtml
Irányár: 170e huf
Érdeklődni: itt a fórumon, vagy 0620/9478191
Képek hamarosan jönnek róla