Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Onkyo TX-SR875
Re: Onkyo TX-SR875
Köszönöm a lehetőséget, zárom.
Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás.
-Alber Einstein-
A "kokányolásról" ill a tápaljzat belső, kívülről nem látszó részeiről kérlek tölts fel egy belső képet. Ez egy kettős szigetelésű földeletlen tápaljzat, szóval életvédelmi szempontból nem mindegy, hogy milyen állapotban van...
[/quote]
Sikerült eljutatnom a szerelőhőz azt ígérte, hogy a héten megcsinálja, amint visszakerült hozzám, leveszem a borítást és csinálok róla pár képet.
Elméletileg így már ezzel nem lesz gond, remélem majd gyakorlatilag sem.
[/quote]
Sikerült eljutatnom a szerelőhőz azt ígérte, hogy a héten megcsinálja, amint visszakerült hozzám, leveszem a borítást és csinálok róla pár képet.
Elméletileg így már ezzel nem lesz gond, remélem majd gyakorlatilag sem.
Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás.
-Alber Einstein-
Oké, ezt holnapi nap folyamán megteszem.
-Alber Einstein-
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 5979
A "kökányolásról" ill a tápaljzat belső, kívülről nem látszó részeiről kérlek tölts fel egy belső képet. Ez egy kettős szigetelésű földeletlen tápaljzat, szóval életvédelmi szempontból nem mindegy, hogy milyen állapotban van...
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
Érdekel olyan csere lehetőség is, hogy:
Yamaha Rx-v 630, 640, 730
Akár szőrén szőr csere!
Yamaha Rx-v 630, 640, 730
Akár szőrén szőr csere!
-Alber Einstein-
Természetesen tudok adni hozzá egy tápkábelt, és a bemérő mikrofonja is megvan.
-Alber Einstein-
Onkyo TX-SR875
Eladó a képeken látható Házimozi erősítő.
Egy híbája van, hogy a tápkábelt valamelyik volt gazdája erősen nyomta be, így kiszakadt a bal oldali műanyagház...
Én úgymond kokányolva megoldottam, de ezt lehet orvosolni egy tápkábel ház, vagy dugalj cserével és akkor máris olyan mint az új, az a része, meg a kezelőház-ajtó mögött, azt nem tudom hogy sikerült, de az egyik gomb félig le van törve.
Amúgy műszakilag minden oké vele, és működik rajta minden, távirányítója is megvan.
Helyileg hódmezővásárhelyen van,
Ára: 55000 Ft -ra gondoltam.
Elérhetőség itt prívátban, vagy +36-70/9334400
Egy híbája van, hogy a tápkábelt valamelyik volt gazdája erősen nyomta be, így kiszakadt a bal oldali műanyagház...
Én úgymond kokányolva megoldottam, de ezt lehet orvosolni egy tápkábel ház, vagy dugalj cserével és akkor máris olyan mint az új, az a része, meg a kezelőház-ajtó mögött, azt nem tudom hogy sikerült, de az egyik gomb félig le van törve.
Amúgy műszakilag minden oké vele, és működik rajta minden, távirányítója is megvan.
Helyileg hódmezővásárhelyen van,
Ára: 55000 Ft -ra gondoltam.
Elérhetőség itt prívátban, vagy +36-70/9334400
-Alber Einstein-