Szia!
Írtam pü-t, bár lehet át se ment. :/
Telefonszámot szerettem volna.
Üdv,
Robi
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge Audio Azur 551R V2
Re: Cambridge Audio Azur 551R V2
Észrevettem egy elírást, az erősítő nem 5.1, hanem 7.1 csatornás, bár erről a fotók is árulkodnak. :)
Cambridge Audio Azur 551R V2
Eladó egy Cambridge Audio Azur 551R V2 típusú 5.1-es házimozi erősítő. Itt vásároltam a fórumon pár éve.
Most az eladás előtt elvittem átnézetni, kitakaríttatni, valamint a hangerő potmétere hibás volt, ezt is megcsináltattam, úgyhogy most hibátlan állapotban várja az új gazdáját.
Tartozékai hiánytalanul megvannak: távirányító valamint a bemérőmikrofon.
Sajnos van rajta egy leütés a sarkán, már én is így vettem, ezt le is fotóztam közelről.
Árulok még tápkábelt is hozzá, eredetileg ezzel a Valhalla-val használtam:
viewtopic.php?f=64&t=203304
De van még egy Belden is, ezt akciósan adom 15 000 Ft-ért, ha megveszed az erősítőhöz.
viewtopic.php?f=64&t=202843&p=2870312&h ... lden+83803
Ára: 150 000 Ft
Helyileg Miskolcon van, de postázom (vagy Foxpost) is. Eredeti doboza nincs meg, de van megfelelő méretű dobozom, amibe alaposan be tudom csomagolni.
Most az eladás előtt elvittem átnézetni, kitakaríttatni, valamint a hangerő potmétere hibás volt, ezt is megcsináltattam, úgyhogy most hibátlan állapotban várja az új gazdáját.
Tartozékai hiánytalanul megvannak: távirányító valamint a bemérőmikrofon.
Sajnos van rajta egy leütés a sarkán, már én is így vettem, ezt le is fotóztam közelről.
Árulok még tápkábelt is hozzá, eredetileg ezzel a Valhalla-val használtam:
viewtopic.php?f=64&t=203304
De van még egy Belden is, ezt akciósan adom 15 000 Ft-ért, ha megveszed az erősítőhöz.
viewtopic.php?f=64&t=202843&p=2870312&h ... lden+83803
Ára: 150 000 Ft
Helyileg Miskolcon van, de postázom (vagy Foxpost) is. Eredeti doboza nincs meg, de van megfelelő méretű dobozom, amibe alaposan be tudom csomagolni.