Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Marantz sr7013
Re: Marantz sr7013
Szia.
Regisztrált készülék, nem tudom. De hidd el nem leharcolt db. Össz. Ha 10lemez ment le rajta. Erre garanciát adok. Tök új.
Regisztrált készülék, nem tudom. De hidd el nem leharcolt db. Össz. Ha 10lemez ment le rajta. Erre garanciát adok. Tök új.
Szia !
A kiterjesztett garancia mit jelent ? Meddig érvényes ?
A kiterjesztett garancia mit jelent ? Meddig érvényes ?
LG OLED55C8 ,Yamaha RXV-661,JBL 5.0, ,HTPC ,YettelTV ,
350000- re Leviszem az árát. Ennél lejjebb már nem igazán szeretném. Nálam tényleg csak a helyet foglalja dobozban pihen.
Üdv. Nem igazán.
Üdv. Csere esetleg?:)
Értelmes ajánlatot is várok természetesen!
Értelmes ajánlatot is várok természetesen!
Marantz sr7013
Eladó lett Marantz SR 7013 AVR em.
2020.06 havi kiterjesztett garanciás készülék. KB 10üzemóra van benne, másik rendszer építése miatt, ezt nem használtam és dobozában áll egy éve minimum. Teljesen karcmentes új állapotú, mind esztétikailag, mind műszakilag.
Minden gyári tartozéka doboza és papírjai meg vannak. Tudásáról minden fent van a Neten. Tudok hozzá adni gyári ventilátorral is szükség esetén plusz költség, én amit használtam csak ventilátorral üzemelt.
Ára:390.000.-ft
Személyes átadás, nem postázom érthető okokból. Meghallgatható természetesen rendszerben.
Pilisjászfalu.
2020.06 havi kiterjesztett garanciás készülék. KB 10üzemóra van benne, másik rendszer építése miatt, ezt nem használtam és dobozában áll egy éve minimum. Teljesen karcmentes új állapotú, mind esztétikailag, mind műszakilag.
Minden gyári tartozéka doboza és papírjai meg vannak. Tudásáról minden fent van a Neten. Tudok hozzá adni gyári ventilátorral is szükség esetén plusz költség, én amit használtam csak ventilátorral üzemelt.
Ára:390.000.-ft
Személyes átadás, nem postázom érthető okokból. Meghallgatható természetesen rendszerben.
Pilisjászfalu.