Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Onkyo TX-SR606
Re: Onkyo TX-SR606
Árcsökkenés!!
Továbbra is eladó 25 ezer Ft-ért vihető! Hibátlan erősítő!
Üdv, Kristóf
Továbbra is eladó 25 ezer Ft-ért vihető! Hibátlan erősítő!
Üdv, Kristóf
Kreol32!
Re: Onkyo TX-SR606
Teljesen igazad van! Bocsánat TX-SR606. Továbbra is vihető jó állapotnak örvend!
Üdv, Kristóf
Címet igazítottam. Üdv, asebestyen
Üdv, Kristóf
Címet igazítottam. Üdv, asebestyen
Kreol32!
Re: Onkyo TX-NR606
Hali!
Például az is, hogy ilyen erősítő nincsen. A 6-os NR széria szerintem 609-ről indult, aztán lett a 616 stb. 606-os szerintem csal SR volt. Netes funkciók nélkül. Azért SR. Viszont azon meg nincsen 1,4-es HDMI. Tehát valamit korrigálni kellene. Szerintem.
Például az is, hogy ilyen erősítő nincsen. A 6-os NR széria szerintem 609-ről indult, aztán lett a 616 stb. 606-os szerintem csal SR volt. Netes funkciók nélkül. Azért SR. Viszont azon meg nincsen 1,4-es HDMI. Tehát valamit korrigálni kellene. Szerintem.
Onkyo TX-SR606
Kedves Fórumtársak!
Eladó Onkyo házimozi erősítőm. 1.4-es HDMI-vel rendelkezik. Minden információ elérhető interneten!
Ár: 38 ezer ft. Helyileg: Hajdú-Bihar. Elérhetőség: +36-30-3079646
Eladó Onkyo házimozi erősítőm. 1.4-es HDMI-vel rendelkezik. Minden információ elérhető interneten!
Ár: 38 ezer ft. Helyileg: Hajdú-Bihar. Elérhetőség: +36-30-3079646
Kreol32!