Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Arcam AVR850
Re: Arcam AVR850
Elkelt, köszönöm a lehetőséget.
jegelve
Szia! Egy kis türelmet kérek, mert elviekben elkelt az erősítő.jankesz123456 írta: ↑2023.08.15., kedd 10:20Üdv! volna egy ajánlatom, de privátban nem megy el az üzenet. valószínű én csinálok valamit nem jól. esetleg egy elérhetőséget kérnék.
-
jankesz123456
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 4
Üdv! volna egy ajánlatom, de privátban nem megy el az üzenet. valószínű én csinálok valamit nem jól. esetleg egy elérhetőséget kérnék.
M&K sound 950-sur95T- IC95, Anthem mrx 1140, Svs Sb4000, Dune HD, Sony 75 x95j, AQ
Üdv, 2020-ban vásároltam, azaz kb. 3 éves.
-
jankesz123456
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 4
Üdvözlöm! hány évesek a készülékek ? ---
M&K sound 950-sur95T- IC95, Anthem mrx 1140, Svs Sb4000, Dune HD, Sony 75 x95j, AQ
Arcam AVR850
Az Arcam AVR850 az egyik legjobb avr, amit valaha gyártottak. Működése atom stabil, bug mentes, a Dirac szobakorrekciós szoftver is tökéletesen teszi a dolgát, ráadásul még fizetni sem kell érte.
Egyetlen készülékházból produkál olyan tiszta és stabil energiát, amit csak processzor – végerősítő páros tud.
Lehetne hosszan dicsérni a képességeit, de ha valaki ezt az erősítőt keresi, annak nem kell bemutatni, illetve rengeteg teszt van róla a neten és van olyan oldal is, ahol referencia erősítőnek nevezik.
Hirdetem a hozzáillő Arcam P429 4 csatornás végfokot is, ami szintén G osztályú minőségi darab. Atmos rendszerhez tökéletes!
https://www.hazimozistudio.hu/webaruhaz ... sito-p429/
A készülékek kifogástalan műszaki és esztétikai állapotúak. Eredeti dobozával, minden tartozékával, távirányítójával, bemérő mikrofonjával eladó.
Ár: 980.000 Ft. (a végfok nincs benne az árban)
Helyileg Budapesten található, súlya miatt postázni nem szeretném.
Egyetlen készülékházból produkál olyan tiszta és stabil energiát, amit csak processzor – végerősítő páros tud.
Lehetne hosszan dicsérni a képességeit, de ha valaki ezt az erősítőt keresi, annak nem kell bemutatni, illetve rengeteg teszt van róla a neten és van olyan oldal is, ahol referencia erősítőnek nevezik.
Hirdetem a hozzáillő Arcam P429 4 csatornás végfokot is, ami szintén G osztályú minőségi darab. Atmos rendszerhez tökéletes!
https://www.hazimozistudio.hu/webaruhaz ... sito-p429/
A készülékek kifogástalan műszaki és esztétikai állapotúak. Eredeti dobozával, minden tartozékával, távirányítójával, bemérő mikrofonjával eladó.
Ár: 980.000 Ft. (a végfok nincs benne az árban)
Helyileg Budapesten található, súlya miatt postázni nem szeretném.