Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Onkyo TXNR 838 karcmentesen dobozában . Újabbra fizetnék rá.
Valaki tudna segíteni hogyan töröljem vagy zárjam az oldalt
Köszönöm a lehetőséget az erősítő el kellt
Az új ára 150 ezer. Szóval úgy nézni hogy ezt is bukóban adom tovább. Viszont ebből Már ne alkudjon senki.
Új fordulat. Csakis kizárólag ONKYO TX RZ900 asra fizetnék rá. Hála isten máma sok hasznos tanácsot kaptam. Vagy 160 ezerért eladó. De a csere ráfizetek, örülnék neki a legjobban.
Továbbá az érdekel,hogy ráfizetnék ONKYO TXNR 838 assal minimum egy idös de nagyobb AVR re. Marantz ONKYO esetleg Sony STR DA minimum 5700. Vagy 160 ezer. Olcsóbb nem lesz. Max 110 ezret tudok ráfizetni.
Szép estét. Írjon mi az elképzelése es az ajánlata?
Nem olyan régen lehetöségem lett volna ráfizetni marantz SR 7009re. Viszont nekem nem tetszett a hangja. Igaz nem az én infinity hangfalszettemmel halhattam. Az a gond hogy rz910 re már nemfutja. Az RZ900 még csak 1 évvel újabb. Még aztán abból kisebb az esélye hogy kapjak magyar jótállásost. Nem feltétlenül szükséges. Viszont egy olyan értékű gépnél, jóbb ha van. Viszont akinek van, kevesebb eséllyel cserélné le a 8 asra. Lehet ráfizetnék marantz SR 7009 re is. Lehet jól szól az Infinityvel. Aztán ha mégse. Majd azt is tovább árulóm.
Odajutottam hogy eladó amennyiért hozzájutottam ,160 ezerért. Nem keresek vele semmit. Mivel PLUSZ fizettem 5 ezret hogy elhozza. 160 ér elvihetö. Vagy ráfizetek egy akinek van magyar jótállásos pár hónaposnál nem idödebb OMKYO TX RZ 820.
az rz 8as nem lesz jobb.9estől kéne gondolkozni,ha a 838 nem tetszett.pedig az 1 nagyon jó mozigép.Nekem marantz7009 van,a 838at váltottam vele.Részletezőbb,de amúgy nem sokkal jobb.Sztereoban viszont sokkal jobb.mozira nem mondom 100%ra hogy nem a 838 volt a jobb.Független a részletességtől meg a kicsit jobb tértől.
7.2.4 /atmos/.Klipsch rf62,rc64,rs35,rb25,rw12 subok,4jamo atmos hsz.2 x parasound hca 1000végfok,2x sharp 8800 dual mono végfok,behringer nx 3000D végfok.arcam 390,Ziddoo z9x ,onkyo bd sp 309 blue ray, diy tápkábelek,diy hsz vezetékek,optoma UHD51 4K projektor,100' széles screenline vászon
Odajutottam hogy eladó amennyiért hozzájutottam ,160 ezerért. Nem keresek vele semmit. Mivel PLUSZ fizettem 5 ezret hogy elhozza. 160 ér elvihetö. Vagy ráfizetek egy akinek van magyar jótállásos pár hónaposnál nem idödebb OMKYO TX RZ 820.
- gyeniko
- Fórumlakó
- Értékelés: 274
Köszönöm a véleményt. Nekem külsöre tetszenek az új nagy Onkyok. Igaz szólni még nem hallottam csak a TXNR 656. Ahogy megvettem már árultam is. Viszont nem egy kategória. Jó volna egy olyan véleménye. Akinek volt TX RZ800 meg NR838 IS.
Szerintem próbálj meg egy 900-ast szerezni, az ténylegesen és hallhatóan jobb lesz, mint bármelyik 800-as. A 800-asok között inkább szolgáltatásban van különbség.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!
- gyeniko
- Fórumlakó
Teljesen igazat kell adjak, mert ez a veszek, rögtön eladok, a végén úgy fog kinézni, mintha kereskedne vele
Biztos vagyok benne, hogy nem kereskedik vele. Ha megnézed az erősítői előéletét itt és a jófogáson az utóbbi hetekben, akkor láthatod, hogy igazat ír. Nem életszerű, hogy hobbiból kereskedik, miközben hetek alatt bukik valamennyit egyik-másik erősítőn. Szerintem hirtelen "megcsípte a légy" (vagy pénz állt a házhoz?) és nekiállt megkeresni az igazit.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!
Szia
Nem értelek.Eladnád, illetve elcserélnéd, de még magad sem tudod pontosan mire.Jobb lenne ha előbb itt vetnéd fel a kérdést:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... cesszorok/
és utána határozottan meg tudnád hirdetni a cuccodat, nem a hirdetési topikban kérnél tanácsokat arra, hogy mi is legyen.A hirdetési felület nem erre való.
Teljesen igazat kell adjak, mert ez a veszek, rögtön eladok, a végén úgy fog kinézni, mintha kereskedne vele
Köszönöm az útbaigazítást
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6194
Köszönöm a véleményt. Nekem külsöre tetszenek az új nagy Onkyok. Igaz szólni még nem hallottam csak a TXNR 656. Ahogy megvettem már árultam is. Viszont nem egy kategória. Jó volna egy olyan véleménye. Akinek volt TX RZ800 meg NR838 IS.
Szia
Nem értelek.Eladnád, illetve elcserélnéd, de még magad sem tudod pontosan mire.Jobb lenne ha előbb itt vetnéd fel a kérdést:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... cesszorok/
és utána határozottan meg tudnád hirdetni a cuccodat, nem a hirdetési topikban kérnél tanácsokat arra, hogy mi is legyen.A hirdetési felület nem erre való.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- gyeniko
- Fórumlakó
Ráfizetnék minimum Onkyo TX RZ800 ra vagy RZ 900. Marantz már nem érdekel. Ma lett volna alkalmam rá fizetni SR7009 re. Szép az erősítő nagyon és tekintélyes darab. Viszont nem tetszett a hangja. Ezek olyan ízlések dolgok. Kinek mi jön be. Sokan azt mondják hogy az Onkyo Max mozira. Én többnyire electrot hallgatok és nekem tökéletes zenére az ONKYO.
Ez a "mozira Onkyo-t, zenére Marantz-ot" sztereotipia már nem nagyon érvényes, pont ezzel a modellel kezdte kissé érvényét veszíteni. Alább egy magyar nyelvű, részletes teszt:
http://perfektaudio.hu/index.php/katego ... r838-teszt
A 838-as egy nagyon jól sikerült modell, egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy a 800-as/810-es jobb lesz nála.
Ráfizetnék minimum Onkyo TX RZ800 ra vagy RZ 900. Marantz már nem érdekel. Ma lett volna alkalmam rá fizetni SR7009 re. Szép az erősítő nagyon és tekintélyes darab. Viszont nem tetszett a hangja. Ezek olyan ízlések dolgok. Kinek mi jön be. Sokan azt mondják hogy az Onkyo Max mozira. Én többnyire electrot hallgatok és nekem tökéletes zenére az ONKYO.
Ha megmarad se probléma. Ez már jobb a 818 nál. Minèl újabb valami AVR. Annál komolyabb benne a hangvezérlö mikrocsip.Ez is számít. Nemcsak a teljesítmény.
Értelek, köszi! Sikeres eladást!
Üdv. Már az Onkyo TX NR818 ast is ugy hirdettem hogy ráfizetek újabbra. Most cseréltem tévét is. Egyszerüen most újat akarok mindenböl. Hangfalszettem is hirdetem. Valami beindult nálam és ami jo volt egy hete. Most más kell. Nem tudom eladni Jmlab subbom. Most Jmlab sett kell. Már vettem két monitort a subbomhoz.
- zsolti76
- Nincs visszaút
- Értékelés: 16
Sőt, ennek még a kijelzője is kisebb!
Úgyhogy ha az ember nem vájtfülű akkor még akár visszalépésnek is érezheti!
Szolgáltatásban nem hiszem hogy többet adna...
Megbizhatóbb (lehet) mivel újabb... de egy kategória!
Szerintem!
- Robertó77
- V.I.P.
- Értékelés: 440
Szia!
Megkérdezhetem hogy miért adod tovább ilyen hamar, szinte egy hete sincs nálad?
Köszi
Csecsu
Szerintem azért mert valószínűleg nincs akkora különbség a 818 és 838 között mint várt.
SZVSZ
Szia!
Megkérdezhetem hogy miért adod tovább ilyen hamar, szinte egy hete sincs nálad?
Köszi
Csecsu
Megpróbáltam a kép feltöltést . De csak párat engedett. Akit érdekel, emailban tudok sok képet küldeni.