Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Denon AVR-3806
Denon AVR-3806
Elkelt, köszönöm a lehetőséget.
Denon AVR-3806
70.000,-Ft alkumentesen.
Denon AVR-3806
75.000,- Ft dobozzal, minden tartozékkal. Japán gyártás, hazai vásárlás.
Denon AVR-3806
Szerintem ez már nagyon baráti ár érte!
Én már zártam a hirdetésem, mert még a 70e-ből is alkudozni próbáltak, pedig az enyém is első gazdis..stb.
Ahogy írtam is korábban, ha 70-ért nem kell senkinek, akkor marad, enni nem kér, egyébként is többet érnek ezek a gépek!
Egy szó mint száz..
Nagy UP nektek!
Denon AVR-3806
75.000 HUF lett az ára mától.
Denon AVR-3806
80ezer HUF alkualapként?
Denon AVR-3806
?
Ezt nem tudom hogy értsem, de ha van kérdés; azt szívesen megválaszolom.
Denon AVR-3806
Csere ajánlat is érdekel: Tannoy Sensys DC1, esetleg DC2 hangsugárzópárra.
Denon AVR-3806
Köszönöm.
Annyira nem sürgős, majd alakul ..
Denon AVR-3806
Üdv!
Nyomok nektek egy UP-ot..
Egyébként nem hinném hogy az árral lenne a baj! Én úgy vettem észre hogy picit most pang a piac..
Gondolom a ballagások, nyaralási készületek..stb..
Majd csak fellendül később.
Anden!
Denon AVR-3806
Nagy itt a csend. Úgy tűnik, hogy odakint túl jó az idő a lakásban történő mozizáshoz vagy zenehallgatáshoz
Ajándékként felajánlok 1 tálca (24db) hideg sört annak a fórumtársnak, aki e hét vasárnap estig megveszi tőlem az erősítőt.
Denon AVR-3806
Senkinek nem kell egy jó hangú HM receiver otthonra?
Tény, hogy az újabbaknak fejlettebbek a szolgáltatásai, de nem vagyok benne biztos, hogy az analóg áramköreikben is jobbak lennének a 3806-nál. Sőt!
Denon AVR-3806
Köszönöm Anden.
Denon AVR-3806
Nálam is szolgálatban van egy pont ugyan ilyen, dobozával, karcmentesen tokkal-vonóval!
Igaz nem sokat használom, nálunk a nagyszobában van a TV alatt, és ritkán mozizásra van használva,
amikor pedig nem, akkor le van takarva..
Szerintem igen csak megéri az árát, jó minőségű japán cucc, és a hangja is egész jó még zenére is, én is csak
ajánlani tudom!
Tudásához, és minőségéhez képest ez az ár nevetségesen alacsony, én ezért sem adnám el az enyémet,
mert mozira nekem megfelel, és amilyen alacsony árért mennek el az ilyenek, inkább megtartom!
(Pláne hogy új korában nagyjából 320-380e Huf volt!)
Azért sok sikert ennek a remek gépezetnek, igazán kitűnő ár/érték!
Denon AVR-3806
Köszönöm a pozitív kommentet.
Ma kerestem elő a dobozát és megtaláltam benne a már rég lejárt garancialevelét; pontosan 10 évig éltem együtt a hangjával, és ezalatt javarészt sztereóban muzsikált. Az utóbbi négy-öt évben már csak előfokként és ezzel párost alkotva hajtotta a frontsugárzókat, és bátran állítom: azt elég jó eredménnyel tették együtt. A saját végfokaival sem vall szégyent zenén, de így kevesebb volt a kompromisszum.
A súlya egyébként 17,5 kg - hátha valaki számára meghatározó ez az adat. Épp emiatt (plusz a kitűnő állapotára tekintettel) nem szívesen postáznám.
Denon AVR-3806
Nekem is ilyen volt évekig. Nagyon szerettem a hangját.
Nem emlékszem már pontosan hány kg., de volt súlya!
Usher - Valhalla - Emotiva
Denon AVR-3806
Sziasztok!
Eladó a címben megnevezett HM receiver.
Első tulajdonosa vagyok, van hozzá doboz, a tartozékai és magyar gépkönyv.
Kitűnő állapotban van.
Az irányára: 88.000,-HUF.