Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pioneer VSA-AX10Ai-S házimozi erősítő

Sokpontegy elő és végfokok, processzorok
Lezárt
Rolibratyo
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 18

Re: Pioneer VSA-AX10Ai-S házimozi erősítő

Hozzászólás Szerző: Rolibratyo »

Az erősítő elkelt. Köszönöm a fórumnak a lehetőséget.

Rolibratyo
Nincs visszaút
Nincs visszaút

A készülék előleg fizetése mellett jégen.
A hirdetést az átadás után zárom.

Pamo
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Pamo »

Üdvözlet!Nekem is van egy ax10 erősítőm ami szintén több sebből vérzik.Az évek során már az értéke többszörösét költöttem javításokra,de hang minősége miatt megjavítattam.Jelenlegi hibája javításához már nincs alkatrész,ezért adnék még egy esélyt neki-donor erősítő vásárlásával.Nekem csak az erősítőre lenne szükségem.Gyulai Pál 30 246 5050-Köszönöm

Best
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 32

Hozzászólás Szerző: Best »

Rolibratyo írta:
2025.10.23., csüt. 13:09
Eladó egy Pioneer VSA-AX10Ai-S házimozi erősítő. Az AX10 széria legutolsó összes finomítást tartalmazó darabja.
2012-óta van nálam azóta sok-sok film és zene hangját hallgattam a segítségével.

Ár Pioneer VSA-AX10Ai-S + Logitech Harmony Elite + Hub: 160.000,-Ft

Ár Pioneer VSA-AX10Ai-S + Logitech Harmony One+: 135.000,-Ft

Szenzációs ár! Csak a Logitech Harmony Elite többe kerül :D
http://webshop.pcvarazslo.hu/prod/logit ... yito-65344

Rolibratyo
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Pioneer VSA-AX10Ai-S házimozi erősítő

Eladó egy Pioneer VSA-AX10Ai-S házimozi erősítő. Az AX10 széria legutolsó összes finomítást tartalmazó darabja.
2012-óta van nálam azóta sok-sok film és zene hangját hallgattam a segítségével.

Komoly megépítettségű darab, sokáig a HD hangokat kezelő erősítőim is csak próbálták felvenni vele a versenyt.
Nálam már évek óta csak a dobozában pihent, gondoltam valakinél még jó szolgálatot nyújthat.

Kora ellenére (2004-es) nagyon szép állapotban van. Néhány 1-2mm-es esztétikai apróság van az előlapon valamint a hátulján a fedlap felső éle kissé kopottas 5-6cm hosszban ez a fotókon látszik.

Az összes gyári tartozéka, doboza leírások megvannak.

Műszakilag sajnos nem hibátlan a készülék:
- A gyári LCD kijelzős távot levertem, a kijelzője berepedt, így az csak alapvető funkciókra, mint hangerő állítás használható
- A Surround Back csatornák nem szólnak. (mérőjel sem), az összes biztosítékot csekkoltam nem azokkal van a baj, viszont 5.1 Bi-Amp módban ugyanezek a csatornák szolgálnak a front-ok megszólaltatására ami meg gond nélkül működik tehát a 7.0 végfok rendben van a hiba az előfok részen lesz.

A gyári távot egy Logitech Harmony Elite + Hub tábbal (csúcsmodell) helyettesítettem amivel szinte az összes hifi készülék vezérelhető Windows-os számítógépet is beleértve Bloetooth-on keresztül.
Külön Account-ot hoztam létre a Logitech oldalán csak ennek a távnak, amit adok mellé.
A Logitech adatbázisából hiányzó funkciók rátanítására is sok időt szenteltem, így ezzel a távval is kihasználható az erősítő minden funkciója.

A fenti táv és az eredetileg 8 csatornás USB DAC miatt (jelenleg 6 csatorna használható ki) az erősítő kiválóan alkalmas 5.1 / 5.1 Bi-Amp PC alapú házimozira. (Cavern --> EQ APO - Directsound / MPC-HC / Cavern -->JRiver - Wasapi konvolúciós szűrőkkel történő használatára)

Az erősítő az USB bemenetnek köszönhetően ROON képes, magam teszteltem, gond nélkül működik.

Prospekt:
https://hifi-wiki.com/images/6/6c/Pione ... t-2004.jpg
Brochure & Specs:
https://www.manualslib.com/manual/68668 ... =11#manual
Manual:
https://www.manualslib.com/manual/13048 ... x10ai.html
Rewiev:
https://www.hifi-review.com/153071-pion ... x10ai.html

Ha valakinek elegendő lenne hozzá egy Logitech Harmony One+ táv ami csak infrás készülékeket vezérel azzal is vihető.

A készülék árát a fentiek figyelembevételével igyekeztem megállapítani ami az alábbiak szerint alakul.

Ár Pioneer VSA-AX10Ai-S + Logitech Harmony Elite + Hub: 160.000,-Ft

Ár Pioneer VSA-AX10Ai-S + Logitech Harmony One+: 135.000,-Ft

A készülék tömege miatt (34kg + doboz és tartozékok kb: 39kg) a személyes átvételt preferálom Győrben.
Családi ház 2. emelet. A szállításhoz egy markos vagy két átlagember szükséges.

Tel: 30 hét hat hét 36 30
Eleje
Eleje
Hátulja
Hátulja
Felülről
Felülről
Jobb oldal
Jobb oldal
Bal oldal
Bal oldal
Tartozékok