Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Yamaha Aventage RX-A3070 Atmos, DTS-X, HDR, Dolby Vision ..stb. 11.2, csúcs gép/ processzornak is

Sokpontegy elő és végfokok, processzorok
Lezárt
Vappali
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 154

Re: Yamaha Aventage RX-A3070 Atmos, DTS-X, HDR, Dolby Vision ..stb. 11.2, csúcs gép/ processzornak is

Hozzászólás Szerző: Vappali »

Frissített ár: 390 eFt. :guitar:

Utoljára Vappali ugrasztotta előre 2025.10.25., szomb. 07:17-kor.

Vappali
Fórumlakó
Fórumlakó

Re: YAMAHA Aventage RX-A3070 Atmos, DTS-X, HDR, Dolby Vision ..stb. 11.2, csúcs gép/ processzornak is

Hopsz!
Köszi a jelzést!
Valóban lemaradt.... Ára: 400eFt.

Gábor
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 10

Re: YAMAHA Aventage RX-A3070 Atmos, DTS-X, HDR, Dolby Vision ..stb. 11.2, csúcs gép/ processzornak is

Hozzászólás Szerző: Gábor »

Szia Vappali!
Egy ár kellene még kiegészítésnek!
Köszi!
Ez egy nagyon jó gép! Engem is érdekel.
Üdv,
Gábor

Vappali
Fórumlakó
Fórumlakó

Yamaha Aventage RX-A3070 Atmos, DTS-X, HDR, Dolby Vision ..stb. 11.2, csúcs gép/ processzornak is

Eladó egy csúcs 4 zónás Yamaha Aventage RX-A3070 rádióerősítő. Amit akkor tudott a Yamaha a házimoziról akkor, ebbe beletette. A 3XXX sorozat fölött már csak a proci-végfok van. Ez a gép akár processzorként, előerősítőnek is használható, annak is kiváló.
https://europe.yamaha.com/en/audio/home ... /rx-a3070/
DTS-X, Atmos 9.2 erősítés, viszont sztereó erősítővel megfejelve 7.2.4-es - 11.2-es rendszert lehet kiépíteni.
Dolby Vision, HDR, 4K, Musiccast - szuper hálózati funkciók.
"ESS ES9026PRO SABRE DAC and SABRE9006AS Ultra DAC for ultra-high sound quality"
A fotókon látható szép állapotban.
Eredeti doboza nincs meg, másikban tudom küldeni. A fotókon látható tartozékaival.

Csere köszi nem érdekel!
A személyes átvétel lenne igazán jó, azért a súlya 19,6kg.! + a doboz és tartozékok.

Második tulaja vagyok, magáneladás, garancia nincs. Csere nem érdekel - semmire.
Személyesen Nyírpazonyban vagy Nyíregyházán tudom átadni.
Posta, futár csak a vevő terhére és felelősségére, előre utalást követően, és a vevő dönt ekkor a szállítás módjáról.
De pl. a DPD kb. 10eFt.-ért érték biztosítva szállítaná. Dupla dobozban tudom küldeni.
Teló/Viber: Hetven 330-8891
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg

Lezárt

Vissza: “Házimozi erősítők, processzorok”