Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Yamaha Aventage RX-A3070 Atmos, DTS-X, HDR, Dolby Vision ..stb. 11.2, csúcs gép/ processzornak is
- Vappali
- Fórumlakó

- Értékelés: 154
Re: Yamaha Aventage RX-A3070 Atmos, DTS-X, HDR, Dolby Vision ..stb. 11.2, csúcs gép/ processzornak is
Frissített ár: 390 eFt. 
Utoljára Vappali ugrasztotta előre 2025.10.25., szomb. 07:17-kor.
- Vappali
- Fórumlakó

Re: YAMAHA Aventage RX-A3070 Atmos, DTS-X, HDR, Dolby Vision ..stb. 11.2, csúcs gép/ processzornak is
Hopsz!
Köszi a jelzést!
Valóban lemaradt.... Ára: 400eFt.
Köszi a jelzést!
Valóban lemaradt.... Ára: 400eFt.
-
Gábor
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 10
Re: YAMAHA Aventage RX-A3070 Atmos, DTS-X, HDR, Dolby Vision ..stb. 11.2, csúcs gép/ processzornak is
Szia Vappali!
Egy ár kellene még kiegészítésnek!
Köszi!
Ez egy nagyon jó gép! Engem is érdekel.
Üdv,
Gábor
Egy ár kellene még kiegészítésnek!
Köszi!
Ez egy nagyon jó gép! Engem is érdekel.
Üdv,
Gábor
- Vappali
- Fórumlakó

Yamaha Aventage RX-A3070 Atmos, DTS-X, HDR, Dolby Vision ..stb. 11.2, csúcs gép/ processzornak is
Eladó egy csúcs 4 zónás Yamaha Aventage RX-A3070 rádióerősítő. Amit akkor tudott a Yamaha a házimoziról akkor, ebbe beletette. A 3XXX sorozat fölött már csak a proci-végfok van. Ez a gép akár processzorként, előerősítőnek is használható, annak is kiváló.
https://europe.yamaha.com/en/audio/home ... /rx-a3070/
DTS-X, Atmos 9.2 erősítés, viszont sztereó erősítővel megfejelve 7.2.4-es - 11.2-es rendszert lehet kiépíteni.
Dolby Vision, HDR, 4K, Musiccast - szuper hálózati funkciók.
"ESS ES9026PRO SABRE DAC and SABRE9006AS Ultra DAC for ultra-high sound quality"
A fotókon látható szép állapotban.
Eredeti doboza nincs meg, másikban tudom küldeni. A fotókon látható tartozékaival.
Csere köszi nem érdekel!
A személyes átvétel lenne igazán jó, azért a súlya 19,6kg.! + a doboz és tartozékok.
Második tulaja vagyok, magáneladás, garancia nincs. Csere nem érdekel - semmire.
Személyesen Nyírpazonyban vagy Nyíregyházán tudom átadni.
Posta, futár csak a vevő terhére és felelősségére, előre utalást követően, és a vevő dönt ekkor a szállítás módjáról.
De pl. a DPD kb. 10eFt.-ért érték biztosítva szállítaná. Dupla dobozban tudom küldeni.
Teló/Viber: Hetven 330-8891
https://europe.yamaha.com/en/audio/home ... /rx-a3070/
DTS-X, Atmos 9.2 erősítés, viszont sztereó erősítővel megfejelve 7.2.4-es - 11.2-es rendszert lehet kiépíteni.
Dolby Vision, HDR, 4K, Musiccast - szuper hálózati funkciók.
"ESS ES9026PRO SABRE DAC and SABRE9006AS Ultra DAC for ultra-high sound quality"
A fotókon látható szép állapotban.
Eredeti doboza nincs meg, másikban tudom küldeni. A fotókon látható tartozékaival.
Csere köszi nem érdekel!
A személyes átvétel lenne igazán jó, azért a súlya 19,6kg.! + a doboz és tartozékok.
Második tulaja vagyok, magáneladás, garancia nincs. Csere nem érdekel - semmire.
Személyesen Nyírpazonyban vagy Nyíregyházán tudom átadni.
Posta, futár csak a vevő terhére és felelősségére, előre utalást követően, és a vevő dönt ekkor a szállítás módjáról.
De pl. a DPD kb. 10eFt.-ért érték biztosítva szállítaná. Dupla dobozban tudom küldeni.
Teló/Viber: Hetven 330-8891