Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Nad T758 V3 házimozi erősítő dirac full

Sokpontegy elő és végfokok, processzorok
Lezárt
hericstamas
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 40

Re: Nad T758 V3 házimozi erősítő dirac full

Hozzászólás Szerző: hericstamas »

Többen kérdezték van-e hangfal is hozzá. Nekem van két Focal Evo Sib beépített Atmos sugárzóval, falikonzollal és egy Subom amivel használtam. A szettben hozzá tartozó centert és a surround Focalokat pedig hirdetik itt az AVX-en. Szóval ez ne legyen akadály.
Ezzel a Focal szettel kicsi méretben, diszkrét megjelenés mellett komoly hangot lehet így összehozni. Az egész szett (erősítő 300e + 245e hangfalszett) megvan 545ezer Forintból, ami csak az erősítő mostani új ára.
;peace;
Amiről zenét hallgatok:
WiiM Ultra » Auralic ARK+ » MiT Shotgun » Naim Nait 5si » Naim NAC A5 » Focal Chorus 836V

hericstamas
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Re: Nad T758 V3 házimozi erősítő dirac full

Új ára: 300.000,- Forint
Amiről zenét hallgatok:
WiiM Ultra » Auralic ARK+ » MiT Shotgun » Naim Nait 5si » Naim NAC A5 » Focal Chorus 836V

hericstamas
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nad T758 V3 házimozi erősítő dirac full

Eladó egy szép állapotú, kifogástalan műszaki állapotban lévő NAD T758 V3 házimozi erősítő, dobozában, minden gyári tartozékával, távirányítójával, "ajándék extra" vezetékes(!) hálózati adapterrel.

Mozizásban az eddigi legjobb amit hallottam otthon, de zenében is meglepően jó, mindenevő. Hozza az igazi mozifeelinget, szép magyar szóval élve. :-) Atmosban (5.2.1) használtam maximum, azt is támogatja.

Beépített BluOS streamer (Tidal, online rádiók, spotify, stb.).
Dirac Plus szobakorrekció saját mikrofonjával (megvettem hozzá a teljes frekvencia tartományt kezelő kiegészítőt is).

A képe nagyon jó, az Apple TV sokkal jobb lett vele a LG Oleden.

Egy Marantz cinema 70s-t cseréltem erre, ég és föld, ennek a javára. Értem én ezt a mozis világot, de visszamegyek sztereóra, ezért eladó.

Győrújbaráton van, szállításban tudok segíteni.
Tel.: 06húsz4427834
Ára: 320ezer Forint
IMG_0721.jpeg
IMG_0725.jpeg
IMG_0724.jpeg
IMG_0723.jpeg
Amiről zenét hallgatok:

Lezárt

Vissza: “Házimozi erősítők, processzorok”