Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Arcam pa 720 + pa 410
Re: Arcam pa 720 + pa 410
Pa 720-700 ezer, pa 410-350 ezer. Ez a vége ha igy sem viszi el senki megy az ebay-re németországba.
Pa 720-720000ft, pa 410-380 ezer.
Még mindig vihető. Vigyétek mert csak fogja a helyet.
Heti up!
Valakinek e remek páros?
Sziasztok. A mai naptol bedobozolva várja új tulajdonosát ez a remek végfok páros. Ha egyben elviszed 1,1m. A múltkori hírdetésben tévesen írtam hogy Svájci beszerzésű és nincs rá gari. Sajnos a vásárláskor félre értettem az eladó szavait, az utódját vette Svájcban. Szerncsére olvasta a hirdetést és tájékoztatott, hogy Magyarországi 2022 októberi beszerzés és így még garanciális. Igény szerint tudok adni hozzá Pangea AC 9 MKll 1,5 és 1m-es tápkábelt vagy szintén Pangea AC 14SE 1m-est.
Arcam pa 720 + pa 410
Rendszerfejlesztés miatt eladó egy Arcam pa 720 pa 410-es páros. A végfokok makulátlan állapotúak esztétikailag és műszakilag. Második tulajdonosa vagyok. Az előző tulaj Svájcban vásárolta a készülékeket és elmondása szerint szinte alig használta. Nálam kb háromnegyed évet üzemeltek . Garancia már nincsen rájuk. Helyileg Leányváron találhatóak. Nálam sajnos most nem tudjuk meghallgatni mert a procim Németországban van javítás alatt. Irányáruk pa 720 nyolcszázezer pa 410 négyszázezer forint ami alkuképes ésszerű keretek között. Póstán nem szeretném küldeni mindenkèpp a személyes átvételt preferálom. Ha valakit érdekel 100 km-es körzetben házhoz viszem téritésmentesen a fölött üzemanyag árban. Telefonon érdeklődj ha lehet. Számom 30 235 6264.