Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Arcam Avr850
Re: Arcam Avr850
Köszönöm a fórumnak a lehetőséget. Egy szimpatikus fórumosnál zenél tovább.
Még mindig eladó ez a remek avr. Hibátlan esztétikailag és műszakilag is.
A dirac kipróbálása miatt vettem. Szuper mozit csinál és zenén is kimagasló teljesîtményre képes. Csak azért adom el mert nekem csak a mozi számít és maradok a proci végfok párosomnál.
20-25m2-re bőven elegendő teljesítménnyel rendelkezik.
A héten 799e az ára
Utána az eredeti áron megy tovább.
A dirac kipróbálása miatt vettem. Szuper mozit csinál és zenén is kimagasló teljesîtményre képes. Csak azért adom el mert nekem csak a mozi számít és maradok a proci végfok párosomnál.
20-25m2-re bőven elegendő teljesítménnyel rendelkezik.
A héten 799e az ára
Utána az eredeti áron megy tovább.
Hozzuk előrébb ezt a remek avr-t!
850e ez a remek avr.
Makulátlan esztétikai és műszaki állapotban.
Magyarországi darab, első tulajdonosától vettem az év elején , hogy kipróbáljam a márkát és a diracot.
Makulátlan esztétikai és műszaki állapotban.
Magyarországi darab, első tulajdonosától vettem az év elején , hogy kipróbáljam a márkát és a diracot.
Up!!
Nagy UP az avr-nek!
Nem fog csalódást okozni mozin és zenén sem annak aki megveszi.
Dirac live jár hozzá.
Sajnos a beszámítás már tárgytalan.
Nem fog csalódást okozni mozin és zenén sem annak aki megveszi.
Dirac live jár hozzá.
Sajnos a beszámítás már tárgytalan.

Emotiva xmc-1-et vagy arcam avr550-et beszámolok, ha valaki feljebb szeretne lépni.
Érdekel mèg arcam av860 vagy lexikon mc-10-es proci is.
Ennél az erősítőnél még a gyártó nagyon magasra tette a lécet. Az új Arcam AV40 csúcs proci még az árnyékában sincs. Az AVR850 nagyon jól sikerült darab, ezért nagyon megéri az árát.
Emotiva xmc-1-et vagy arcam avr550-et beszámolok, ha valaki feljebb szeretne lépni.
Még mindig eladó ez a remek avr. Az arcam márka és a dirac kipróbálása végett vettem az első tulajdonostól. Karcmentes állapotban, igaz a garancia már lejárt, de olyan minha új lenne.
Még mindig eladó ez a remek avr. Az arcam márka és a dirac kipróbálása végett vettem az első tulajdonostól. Karcmentes állapotban, igaz a garancia már lejárt, de olyan minha új lenne.
850.000.- 

870.000.-
Ha valaki feljebb szeretne lépni akkor a kistestvérét be tudom számolni. ( Avr550 )
890e
Arcam Avr850
Eladó ez a remek avr. 2. tulajdonosa vagyok, 2021-es magyarországi vásárlás. Makulátlan állapotban. A kijelzőn még a gyári fólia is rajta van. Eredeti dobozában, már az újabb mikrofon jár hozzá. Dirac live a fedélzeten.
Meghallgatható Örkényen.
Postázni nem szeretném.
Tel:0620/384-6207
Irányára: 900e
Meghallgatható Örkényen.
Postázni nem szeretném.
Tel:0620/384-6207
Irányára: 900e