Szerintem te írtál hülyeséget, ezért szóltam hozzá. Ha egyetértettem volna a véleményeddel, akkor gondolom tetszett volna.DeLorean írta: ↑2024.05.06., hétf. 18:00Nincs igazad és hülyeséget írtál.
Sajnálom, hogy ilyen emberek írogatnak, akik nincsenek a tényekkel tisztában.
Az AVR elkelt.
Ha már az eladási topicban leírod a véleményed másik erősítőről, akkor ne csodálkozz, ha másnak is van véleménye.
Az eladási topic nem arról kellene, hogy szóljon (szabályzat szerint) hogy anyagi érdekből más erősítőt rosszabbnak állítasz be, hanem a Te saját erősítőt eladásáról. Ha véleményed van, akkor azt a megfelelő helyen megoszthatod és nem itt az adás-vétel topicban. Ha mégis, akkor bírni kell a kritikát is és nem csak a dicséretet.
Más eladó aki AVR850-est szeretne eladni azt hátrányba hozol a véleményeddel és ez nem korrekt a fórumtársakkal szemben. Az a bohóckodás, amit itt az utóbbi időkben előadsz, hogy mindig amit Te árulsz az a világ legjobb erősítője az már vicc kategória. Ezt rajtad kívül senki nem csinálja.
Egyébként is az adás-vételi topic nem más erősítők véleményezéséről, szapulásáról kellene, hogy szóljon, hanem a saját erősítőd értékesítésről. Nem vitaindítónak szántam és ne is ragozzuk tovább. Köszönöm!