Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lexicon RV9 high-end AVR eladó

Sokpontegy elő és végfokok, processzorok
Lezárt
Kis
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 20

Re: Lexicon RV9 high-end AVR eladó

Hozzászólás Szerző: Kis »

DeLorean írta:
2024.05.06., hétf. 18:00
Kis írta:
2024.05.06., hétf. 17:40
DeLorean írta:
2024.05.06., hétf. 08:28
Ez a csodálatos Lexicon AVR 830 ezer forintért elvihető. Még két év garanciával. Az Arcam 850-nél jobb és az egyik legjobb AVR, amit gyártottak. SZVSZ.

:tutiok:
Elnézést, de az Arcam AVR850-nél nem jobb, hanem rosszabb, instabilabb. A legjobb AVR pont, hogy az Arcam AVR850 amit valaha gyártottak. Teszteken is csúnyán elveri a hasonló csúcserősítőket.
Nincs igazad és hülyeséget írtál.
Sajnálom, hogy ilyen emberek írogatnak, akik nincsenek a tényekkel tisztában.

Az AVR elkelt.
Szerintem te írtál hülyeséget, ezért szóltam hozzá. Ha egyetértettem volna a véleményeddel, akkor gondolom tetszett volna.
Ha már az eladási topicban leírod a véleményed másik erősítőről, akkor ne csodálkozz, ha másnak is van véleménye.
Az eladási topic nem arról kellene, hogy szóljon (szabályzat szerint) hogy anyagi érdekből más erősítőt rosszabbnak állítasz be, hanem a Te saját erősítőt eladásáról. Ha véleményed van, akkor azt a megfelelő helyen megoszthatod és nem itt az adás-vétel topicban. Ha mégis, akkor bírni kell a kritikát is és nem csak a dicséretet.
Más eladó aki AVR850-est szeretne eladni azt hátrányba hozol a véleményeddel és ez nem korrekt a fórumtársakkal szemben. Az a bohóckodás, amit itt az utóbbi időkben előadsz, hogy mindig amit Te árulsz az a világ legjobb erősítője az már vicc kategória. Ezt rajtad kívül senki nem csinálja.

Egyébként is az adás-vételi topic nem más erősítők véleményezéséről, szapulásáról kellene, hogy szóljon, hanem a saját erősítőd értékesítésről. Nem vitaindítónak szántam és ne is ragozzuk tovább. Köszönöm!

Kis
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 20

Hozzászólás Szerző: Kis »

DeLorean írta:
2024.05.06., hétf. 08:28
Ez a csodálatos Lexicon AVR 830 ezer forintért elvihető. Még két év garanciával. Az Arcam 850-nél jobb és az egyik legjobb AVR, amit gyártottak. SZVSZ.

:tutiok:
Elnézést, de az Arcam AVR850-nél nem jobb, hanem rosszabb, instabilabb. A legjobb AVR pont, hogy az Arcam AVR850 amit valaha gyártottak. Teszteken is csúnyán elveri a hasonló csúcserősítőket.

Marcaudio
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 48

Hozzászólás Szerző: Marcaudio »

Őszintén mondom, hogy ennyiért nem lehet jobb mozis hangot produkálni, mint ezzel a készülékkel.
Ha prociban gondokodna valaki, az tudja, hogy az kb 3-4-er többet kell fizessen, kábelekre, végfokokra, és nem biztos, hogy jobb hangja lesz. Ez egy rendkívül megbízható, stabil cucc, dirac-al. Ha az be van lőve, akkor atom mozit lehet kihozni, simán végállomás lehet. Volt ilyenem tudom, és egyáltalán nem baj, hogy ez nem proci, sőt (!) mellétéve egy végfokot teljes atmos-os mozit lehet kiépíteni. Ennyiért ajándék szeritem. (marantz, onkyo és társai nem egy liga)

Lezárt

Vissza: “Házimozi erősítők, processzorok”