Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Arcam AVR550
Re: Arcam AVR550
Ha rám gondoltál, akkor nagy tévedésben vagy! Én vásárlási szándékkal érdeklődtem az erősítő kora miatt, miközben észrevettem, hogy a régebbi hangkártyás verzió. Te viszont nem szeretnél vásárolni, ha jól gondolom, csak kötözködsz és teleszemeteled más hirdetését. Ami az "egy dolláros csodácskát" illeti, jó ha tudod, hogy megrendelés esetén több, mint 60 ezer forintba fáj. Az meg köztudott, hogy az UMIK mikrofonnál ár-értékarányban nincs jobb. Tehát a kötözködéseden kívül semmi hasznosat nem sikerült kisajtolni magadból.fcsfelix írta: ↑2024.01.14., vas. 19:51Bár úgy is megy az off-ba, de azért leírom, hogy nekem is van jópár Arcam modellel mérés összahasonlítási alap gyári vs. Umik mikrofonos mérésekkel. Nem taglalnám mekkora a különbség és kinek a javára.![]()
Szóval aki ezen lovagol, hogy milyen miki is az éppen hozzá kapott egy dolláros csodácska, nem igazán komoly vásárló és az ilyen jellegű üzletrontást sem igazán tudom megérteni ebben a kiforrott, hobbibarát közösségben miért is jó valakinek?![]()
Bár úgy is megy az off-ba, de azért leírom, hogy nekem is van jópár Arcam modellel mérés összahasonlítási alap gyári vs. Umik mikrofonos mérésekkel. Nem taglalnám mekkora a különbség és kinek a javára.
Szóval aki ezen lovagol, hogy milyen miki is az éppen hozzá kapott egy dolláros csodácska, nem igazán komoly vásárló és az ilyen jellegű üzletrontást sem igazán tudom megérteni ebben a kiforrott, hobbibarát közösségben miért is jó valakinek?

Szóval aki ezen lovagol, hogy milyen miki is az éppen hozzá kapott egy dolláros csodácska, nem igazán komoly vásárló és az ilyen jellegű üzletrontást sem igazán tudom megérteni ebben a kiforrott, hobbibarát közösségben miért is jó valakinek?

NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
-
- Nincs visszaút
- Értékelés: 27
Centerem UMIK-al mérve:
Centerem AVR10 mikrofonjával mérve:
Ez szerintem magáért beszél. A gyári miki szemétbe való.Re: Arcam AVR550
A Dirachoz az összes gyárilag melléklet mikrofon méltatlan színvonalú és használhatatlan komoly rendszerbeállításhoz. Ezért is irtam az előbb, hogy nincs jelentösége, hogy melyik fajta, mert a komolyabb felhasználó Umik mikrofont fog használni. Ez az oka annak is, hogy a gyári mikrofon ki sem lett csomagolva mégKis írta: ↑2024.01.14., vas. 17:24Azért van jelentősége. Az újabb usb mikrofonnal jobban dolgozik a dirac és a régi hangkártya kihagyásával csökken egy hibalehetőség.

Ugyanez igaz a komplett HDA szériára is. Próbálj ki egy Umikot a gyári mellett és biztosan nem használod többet, az addig jobbnak gondolt "új USB-set".
Azért van jelentősége. Az újabb usb mikrofonnal jobban dolgozik a dirac és a régi hangkártya kihagyásával csökken egy hibalehetőség.Nick02 írta: ↑2024.01.14., vas. 15:13Igen az USB hankártyás. Az utána kiadott mikrofonon kívül semmiben nem tér el maga az AVR. Ennek nem igazán van jelentősége, mert úgyis Umik-kal érdemes használni még az újabb HDA szériát is.
Igen az USB hankártyás. Az utána kiadott mikrofonon kívül semmiben nem tér el maga az AVR. Ennek nem igazán van jelentősége, mert úgyis Umik-kal érdemes használni még az újabb HDA szériát is.
A megjelölt ár alapján gondoltam, hogy 1-2 éves lehet, de közben az alsó képen észrevettem, hogy még a régebbi hangkártyás változat.
Mennyi idős az erősítő?
Előre 

Előre 

Előre 

Elöre 

645.000 Ft
Az AVR-ről készült képek:
Köszönöm az infót! Láttam a keresését és jeleztem is felé.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6172
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
A készülékről készült képek:
Arcam AVR550
Eladó Arcam AVR550 készülékem. Magyarországi vásárlású, követhető előéletű, én vagyok a 2. tulajdonosa és 2 éve van a birtokomban. Kifogástalan, karcmentes állapotú, javításmentes, minden gyári tartozéka, csomagolása, doboza, mikrofonja, az ahhoz való adapter és a kézikönyve is hiánytalanul megvan. Nem dícsérném agyon, ha olvasod ezt, tudod miről van szó. Valós 7x90 W, 4K HDR, Dolby Vision és a full Dirac. Az eladás oka AVR21-re váltás, így beszámítás nem jöhet szóba (azt kivéve). Meghallgatható és átvehető Salgótarjánban. Postázni nem szeretném.
Képeket hamarosan teszek fel.
Az ára: 650.000 Ft.
Képeket hamarosan teszek fel.
Az ára: 650.000 Ft.