Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Denon AVR-X4500H - fekete - bolti állapotban, dobozával, számlával
Re: Denon AVR-X4500H - fekete - bolti állapotban, dobozával, számlával
egy szimpatikus Fórumtársnál teszi tovább a dolgát, zárom a hirdetést. Szomorú, hogy ilyen nehezen kelt el egy ilyen jó gép. 

350 ezer Ft, 1-3 napon belül Rimóc-Budapest vonalon házhoz viszem, a fizetős gyári appjával, kalibrációval beállítom. Nincs zsákbamacska, csak használnod kell. Nem kell senkinek? 

továbbra is vihető, azaz Rimóc-Budapest vonalon ingyen házhozszállítom és vállalok egy bemérést-kalibrálást a fizetős Denon Audyssey MultiEQ applikációval(9ezer Ft a storeokban), beüzemelést mellé. Bármiylen házimozistúdító/szakember 50 ezer Ft-ért vállal hasonló mutatványt, persze én nem vagyok szakember, de valamennyire értek hozzá 10 éves megszállottság után. :) 

360.000-árt vihető, útban
van.

Még gazdit keres, szerintem a legolcsóbb most a piacon. Az utódja már megérkezett, így mától nem tudjátok meghallgatni rendszerbe kötve. Pöpecül bedobozolva a gyári csomagolásában, még a papírdobos is újszerű, mivel autóval hoztam el a kereskedésből újonnan. :) Ugyanez igaz a masinára, nagyon megvigyázott darab. Aki karcot talál, annak engedek az árból.
Denon AVR-X4500H - fekete - bolti állapotban, dobozával, számlával
Sziasztok!
Eladó lett az újkora óta nagy megelégedéssel használt, árkategóriájában is a valaha volt egyik legjobb és legsokoldalúbb Denon mozi vasam, mert adódott egy véletlenszerű lehetőségem egy régi álmom megvalósítására (Anthem MRX 740). Ha nem szeretnél a ráncfelvarrott (érdemleges plusz tudás nélküli) 4700-as változatára 840 ezret költeni, akkor itt az én eladó, rendkívült megkímélt, új állapotú házimozi erősítőm - kategóriaváltás okán. Nincs olyan hangformátum vagy képtechnológia, amit nem tud a 8K-n kívül. Karcmentes. A távirányítója kb új, kopás és kosz mentes, mivel újkora óta Logitech Harmony univerzálissal volt használva. Végfokolva használtam, így ilyen téren is megkímélt. Egy Auro3D képes rendszer lelke volt, őszintén sajnálom, hogy el kell búcsúznunk, de muszáj mást is kipróbálnom.
Gyári doboza jó állapotban, papírjaival, bontatlan bemérőmikrofon állványával megvan. HomeMovie vásárlás, számla is megvan. Magyar használati útmutatóját pdf-ben tudom adni. Nem írok regényt róla, aki ilyet keres az jól ismeri.
Küldeni bármivel tudom, lévén h megvan a gyári csomagolása. CSAK előreutalás után. Személyesen Rimócon átvehető és mivel az utódja már megvan, a Denon eldobozolva várja új gazdáját. Időnként Budapestre is fel tudom vinni/küldeni.
Telefonszámom: 06203595026 (whatsappon, viberen is bármikor kereshetsz)
Az ára: 370.000 Ft.
Az AVR-X4500H egy prémium 9,2 csatornás receiver, amely a cég legendás hangminőségét biztosítja kilenc, egyenként 200 W-os erősítő csatornán keresztül, melyben az Advanced AL32 többcsatornás hangfeldolgozás biztosítja a kristálytiszta hangzást. Ez az erőmű támogatja a háromdimenziós hangformátumokat is: Dolby Atmos, DTS:X, DTS Virtual:X és Auro-3D - a hihetetlen házimozi élmény érdekében. Tartalmazza továbbá a teljes 4K kompatibilitást, a Dolby Vision, a HDR (High Dynamic Range), a HLG (Hibrid Log-Gamma), az ARC (Audio Return Channel) és eARC (továbbfejlesztett Audio Return Channel) technológiákat is
Jellemzők:
9,2 csatornás AV-receiver, 200W teljesítmény csatornánként
Dolby Atmos, Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, DTS:X
8 HDMI bemenet (1 db az előlapon)
3 HDMI kimenet (2 fő + zóna ki)
4K / 60Hz teljes jeltovábbítás, HDR, Dolby Vision, HLG, ARC és eARC
Audyssey MultEQ XT32 automatikus kalibrálás és szoba akusztikai optimalizálás LFC, Sub EQ, Dinamikus Hangerő és Dinamikus EQ
Speciális videofeldolgozás analóg-HDMI konvertálással, 1080p és 4K Ultra HD (60 / 50Hz)
Amazon Alexa hangvezérlés
Beépített HEOS vezeték nélküli multiroom hangtechnika
Wi-Fi, AirPlay 2 és Bluetooth a sokoldalú zene streaminghez
Phono bemenet
Automatikus ECO mód
Phono bemenet
Crestron Connect kompatibilitás
Intelligens távvezérlés - Ihiji és Domotz támogatás
Eladó lett az újkora óta nagy megelégedéssel használt, árkategóriájában is a valaha volt egyik legjobb és legsokoldalúbb Denon mozi vasam, mert adódott egy véletlenszerű lehetőségem egy régi álmom megvalósítására (Anthem MRX 740). Ha nem szeretnél a ráncfelvarrott (érdemleges plusz tudás nélküli) 4700-as változatára 840 ezret költeni, akkor itt az én eladó, rendkívült megkímélt, új állapotú házimozi erősítőm - kategóriaváltás okán. Nincs olyan hangformátum vagy képtechnológia, amit nem tud a 8K-n kívül. Karcmentes. A távirányítója kb új, kopás és kosz mentes, mivel újkora óta Logitech Harmony univerzálissal volt használva. Végfokolva használtam, így ilyen téren is megkímélt. Egy Auro3D képes rendszer lelke volt, őszintén sajnálom, hogy el kell búcsúznunk, de muszáj mást is kipróbálnom.
Gyári doboza jó állapotban, papírjaival, bontatlan bemérőmikrofon állványával megvan. HomeMovie vásárlás, számla is megvan. Magyar használati útmutatóját pdf-ben tudom adni. Nem írok regényt róla, aki ilyet keres az jól ismeri.
Küldeni bármivel tudom, lévén h megvan a gyári csomagolása. CSAK előreutalás után. Személyesen Rimócon átvehető és mivel az utódja már megvan, a Denon eldobozolva várja új gazdáját. Időnként Budapestre is fel tudom vinni/küldeni.
Telefonszámom: 06203595026 (whatsappon, viberen is bármikor kereshetsz)
Az ára: 370.000 Ft.
Az AVR-X4500H egy prémium 9,2 csatornás receiver, amely a cég legendás hangminőségét biztosítja kilenc, egyenként 200 W-os erősítő csatornán keresztül, melyben az Advanced AL32 többcsatornás hangfeldolgozás biztosítja a kristálytiszta hangzást. Ez az erőmű támogatja a háromdimenziós hangformátumokat is: Dolby Atmos, DTS:X, DTS Virtual:X és Auro-3D - a hihetetlen házimozi élmény érdekében. Tartalmazza továbbá a teljes 4K kompatibilitást, a Dolby Vision, a HDR (High Dynamic Range), a HLG (Hibrid Log-Gamma), az ARC (Audio Return Channel) és eARC (továbbfejlesztett Audio Return Channel) technológiákat is
Jellemzők:
9,2 csatornás AV-receiver, 200W teljesítmény csatornánként
Dolby Atmos, Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, DTS:X
8 HDMI bemenet (1 db az előlapon)
3 HDMI kimenet (2 fő + zóna ki)
4K / 60Hz teljes jeltovábbítás, HDR, Dolby Vision, HLG, ARC és eARC
Audyssey MultEQ XT32 automatikus kalibrálás és szoba akusztikai optimalizálás LFC, Sub EQ, Dinamikus Hangerő és Dinamikus EQ
Speciális videofeldolgozás analóg-HDMI konvertálással, 1080p és 4K Ultra HD (60 / 50Hz)
Amazon Alexa hangvezérlés
Beépített HEOS vezeték nélküli multiroom hangtechnika
Wi-Fi, AirPlay 2 és Bluetooth a sokoldalú zene streaminghez
Phono bemenet
Automatikus ECO mód
Phono bemenet
Crestron Connect kompatibilitás
Intelligens távvezérlés - Ihiji és Domotz támogatás