Ár: 370.000 Ft
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Yamaha Aventage RX-A3060 AVR - Dolby Atmos - DTS:X - 4K - Dolby Vision - HDR
Re: Yamaha Aventage RX-A3060 AVR - Dolby Atmos - DTS:X - 4K - Dolby Vision - HDR
Igen, elnézést, kicsit rosszul sikeredett a tagolás a végén. :)
- jános bácsi
- V.I.P.

- Értékelés: 132
Re: Yamaha Aventage RX-A3060 AVR - Dolby Atmos - DTS:X - 4K - Dolby Vision - HDR
Bocs, most vettem észre. Amúgy ez igen kivánatos masina
- jános bácsi
- V.I.P.

- Értékelés: 132
Végre egy ingyen erősítő, nincs ára
Yamaha Aventage RX-A3060 AVR - Dolby Atmos - DTS:X - 4K - Dolby Vision - HDR
Eladó lenne a fent megnevezett házimozi erősítő.
Szép állapotban, dobozában. Bemérő mikrofonja, és a távirányítója megvan.
Pár, apróbb, a használatból adódó karc van rajta, főként a HDMI feliratoknál, de a portok sértetlenek, illetve az 1-es Optikai bemenet "takaró lapja" hiányzik. Én már így vettem át, hibátlanul működik.
Személyesen átvehető Vácon, illetve előre egyeztetés után Budapest IV, illetve XIII. kerületében. A súlya miatt nem szívesen postáznám, de igény szerint megoldható lehet a vevő költségére, felelősségére. GLS futárszolgálattal.
A gyári dobozába tudom csomagolni.
Szép állapotban, dobozában. Bemérő mikrofonja, és a távirányítója megvan.
Pár, apróbb, a használatból adódó karc van rajta, főként a HDMI feliratoknál, de a portok sértetlenek, illetve az 1-es Optikai bemenet "takaró lapja" hiányzik. Én már így vettem át, hibátlanul működik.
Személyesen átvehető Vácon, illetve előre egyeztetés után Budapest IV, illetve XIII. kerületében. A súlya miatt nem szívesen postáznám, de igény szerint megoldható lehet a vevő költségére, felelősségére. GLS futárszolgálattal.
A gyári dobozába tudom csomagolni.