Köszönöm a lehetőséget az AVX-nek.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Emotiva XPR-5 végfok 3.5 Kw
Re: Emotiva XPR-5 végfok 3.5 Kw
Ő is gazdára talált.
NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
KEF R900 + R300 + R600c
Sajnálom, hogy még mindig itt áll az állványban nálam kihasználatlanul, mert megérkezett már az utódja.
Tudom, hogy év vége és karácsony volt, ezért egy kis kedvcsinálónak csökkentem az árat 540e Ft-ra.
Esetleg médialejátszót be tudok számolni.
youtu.be/nLk_l0r1HwE
Tudom, hogy év vége és karácsony volt, ezért egy kis kedvcsinálónak csökkentem az árat 540e Ft-ra.
Esetleg médialejátszót be tudok számolni.
youtu.be/nLk_l0r1HwE
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asebestyen 2023.12.30., szomb. 16:56-kor.
Ok: Link javítása
Ok: Link javítása
NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
KEF R900 + R300 + R600c
Ha trollkodásnak nevezed, hogy az erősítő sérülései okán megkérdezem volt-e javítva az erősítő, akkor elnézést és nem is zavarnálak tovább.
"6.7.3. Kötelező az ismert hibák, sérülések, módosítások, javítások felsorolása, és lehetőség szerint azok fényképes bemutatása is."
"6.7.3. Kötelező az ismert hibák, sérülések, módosítások, javítások felsorolása, és lehetőség szerint azok fényképes bemutatása is."
fcsfelix írta: ↑2023.12.22., pén. 13:07Kérlek olvasd már el egy kicsit figylemesebben a hírdetést! Már ha valóban érdekel a készülék és nem csak a trollkodás a célod...Audemars írta: ↑2023.12.21., csüt. 22:37Az előző tulaj hirdetésében feltett képeken látszik, hogy volt szétszedve, illetve a hátuljáról is hiányzik 1-2 csavar.
A külső sérüléseken kiviül belső sérülések is keletkeztek? Volt javítani az erősítő?
viewtopic.php?f=177&t=167403&p=2652891& ... r#p2652891![]()
Leírtam kétszer is amit tudok és érdemes tudni róla az általam rendelkezésre álló információk alapján. Nem tudom mit írthatnék még???
A belinkelt hírdetésben is le van írva minden korrekten az előző tulajdonos által. Mit szeretnél pontosan?
Leírtam kétszer is amit tudok és érdemes tudni róla az általam rendelkezésre álló információk alapján. Nem tudom mit írthatnék még???
A belinkelt hírdetésben is le van írva minden korrekten az előző tulajdonos által. Mit szeretnél pontosan?
Kérlek olvasd már el egy kicsit figylemesebben a hírdetést! Már ha valóban érdekel a készülék és nem csak a trollkodás a célod...Audemars írta: ↑2023.12.21., csüt. 22:37Az előző tulaj hirdetésében feltett képeken látszik, hogy volt szétszedve, illetve a hátuljáról is hiányzik 1-2 csavar.
A külső sérüléseken kiviül belső sérülések is keletkeztek? Volt javítani az erősítő?
viewtopic.php?f=177&t=167403&p=2652891& ... r#p2652891
NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
KEF R900 + R300 + R600c
Az előző tulaj hirdetésében feltett képeken látszik, hogy volt szétszedve, illetve a hátuljáról is hiányzik 1-2 csavar.
Ahogyan írtam is előzőleg több, mint 2 éve van már nálam. Hibátlanul tette a dolgát, soha semmilyen problémám nem volt vele. Egy minden oldalán nyitott állványban volt megérkezése óta és komoly teljesítmény igénybevétel esetén sem melegedett kézmelegnél jobban. Az, hogy az előtt milyen volt az előélete fogalmam sincs.
A két felső sarka fekete maszkoló szalaggal volt leragasztva megvásárlása óta mióta nálam van. Az állványban ez szinte észrevehetetlen volt így különösebben nem zavart és 2 nap múlva már el is felejtettem a dolgot.
Amikor kikerült múlt héten a helyéről és kiproszívóztam, áttörölgettem akkor vettem le a szalagot és az alatta lévő horzsolást javíttattam. Észrevehető de lehet vele együtt élni főleg ha az új helyén is állványba kerül, mert ez csak felülről szembetűnő inkább. Erről teszek fel képet.
Egy ismerősöm ajánlotta megoldásként mint opciót, hogy a két szélső dekorlapot, amik felső sarkán van a hiba ki lehet az másik oldalival cserélni és így azok alulra, nem látható helyre kerülnek.
Ezt figyelembe véve az árát 590e-re csökkentem.
A két felső sarka fekete maszkoló szalaggal volt leragasztva megvásárlása óta mióta nálam van. Az állványban ez szinte észrevehetetlen volt így különösebben nem zavart és 2 nap múlva már el is felejtettem a dolgot.
Amikor kikerült múlt héten a helyéről és kiproszívóztam, áttörölgettem akkor vettem le a szalagot és az alatta lévő horzsolást javíttattam. Észrevehető de lehet vele együtt élni főleg ha az új helyén is állványba kerül, mert ez csak felülről szembetűnő inkább. Erről teszek fel képet.
Egy ismerősöm ajánlotta megoldásként mint opciót, hogy a két szélső dekorlapot, amik felső sarkán van a hiba ki lehet az másik oldalival cserélni és így azok alulra, nem látható helyre kerülnek.
Ezt figyelembe véve az árát 590e-re csökkentem.
NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
KEF R900 + R300 + R600c
Előéletéről, állapotáról mit lehet tudni? A jobboldali részén a tetejéről hiányzik valami?
Emotiva XPR-5 végfok 3.5 Kw
Kedves fórumtársak!
Sokcsatornás irányba indulási kíváncsiság miatt eladó lett ez a nem éppen hétköznapi végfok. Bő két éve van már meg, teljes megelégedettséggel használtam ez idő alatt. Megépítettsége és kinézete egészen rendkívüli. Kapcsolható gyári "neon" hangulat fény az oldalakon, az előlapi nagy kijelzőjén pedig egy több fokozatban és módban állítható ledes analizátor kijelző található, aminek a fényereje szabályozható. Ha úgy szeretnénk minden fény kikapcsolható. XLR és rca bemenetek, túlméretezett hangfal csatlakozók. Minden csatlakozó aranyozott. Egy 3.5 kw-os hatalamas toroid trafó dolgozik benne. Néhánya adat:
Teljesen diszkrét, kettős differenciális, nagy áramerősségű, rövid jelút A/B osztályú erősítés optimalizált Class-HTM tápegység topológiával.
Csatornák száma: 5
Kimeneti teljesítmény (névleges teljesítmény; THD 93 dB 1 watton (A-súlyozás):
400 watt / csatorna (5x); minden csatorna meghajtása; 8 Ohm-ig.
600 watt / csatorna (5x); minden csatorna meghajtású ; 4 ohm.
500 watt / csatorna (2x); két csatorna meghajtása; 8 ohm.
750 watt / csatorna (x2); két csatorna meghajtása; 4 Ohm.
575 watt / csatorna (x1); egy csatorna meghajtása; 8 Ohm.
1100 watt (1,1 kW) / csatorna (x1); egy csatorna meghajtása; 4 Ohm-ig. > 109 dB névleges teljesítményen (A-súlyozás)
Csillapítási tényező (8 Ohm terhelés): > 500
hangszóró kimeneti csatlakozás : Szuper nagy teherbírású audiofil hangszórórögzítő oszlopok - átlátszó akril szigetelőkkel és nagy teherbírású aranyozott érintkezőkkel; nagy méretű csupasz kábelek, saruk vagy banándugók fogadására tervezték
Tápegység: 3,3 kVA toroid táptranszformátor. 180 000 uF tárolókapacitás.
Hogy a súlya mennyi azt pontosan nem tudom, de egyedül nem nagyon tudtam arrébb tenni a süppedős szőnyegen.
Hangjáról sokat nem mondanék, de azt hiszem nem sok ellenfele van milliós árig. Brutális mozit tud csinálni és sosem éreztem, hogy kifogyna az erőből.
Megépítettségben, teljesítményben jóval az XPA modellek felett van. A cég referencia osztálya ez a sorozat.
Megtekinteni, átvenni Aszódon lehet.
HIrdetek egy hozzá illő XMC-1 procit is, együtt használtam őket, remek páros így zenén és mozin is egyaránt.
Ára: 650e Ft.
Sokcsatornás irányba indulási kíváncsiság miatt eladó lett ez a nem éppen hétköznapi végfok. Bő két éve van már meg, teljes megelégedettséggel használtam ez idő alatt. Megépítettsége és kinézete egészen rendkívüli. Kapcsolható gyári "neon" hangulat fény az oldalakon, az előlapi nagy kijelzőjén pedig egy több fokozatban és módban állítható ledes analizátor kijelző található, aminek a fényereje szabályozható. Ha úgy szeretnénk minden fény kikapcsolható. XLR és rca bemenetek, túlméretezett hangfal csatlakozók. Minden csatlakozó aranyozott. Egy 3.5 kw-os hatalamas toroid trafó dolgozik benne. Néhánya adat:
Teljesen diszkrét, kettős differenciális, nagy áramerősségű, rövid jelút A/B osztályú erősítés optimalizált Class-HTM tápegység topológiával.
Csatornák száma: 5
Kimeneti teljesítmény (névleges teljesítmény; THD 93 dB 1 watton (A-súlyozás):
400 watt / csatorna (5x); minden csatorna meghajtása; 8 Ohm-ig.
600 watt / csatorna (5x); minden csatorna meghajtású ; 4 ohm.
500 watt / csatorna (2x); két csatorna meghajtása; 8 ohm.
750 watt / csatorna (x2); két csatorna meghajtása; 4 Ohm.
575 watt / csatorna (x1); egy csatorna meghajtása; 8 Ohm.
1100 watt (1,1 kW) / csatorna (x1); egy csatorna meghajtása; 4 Ohm-ig. > 109 dB névleges teljesítményen (A-súlyozás)
Csillapítási tényező (8 Ohm terhelés): > 500
hangszóró kimeneti csatlakozás : Szuper nagy teherbírású audiofil hangszórórögzítő oszlopok - átlátszó akril szigetelőkkel és nagy teherbírású aranyozott érintkezőkkel; nagy méretű csupasz kábelek, saruk vagy banándugók fogadására tervezték
Tápegység: 3,3 kVA toroid táptranszformátor. 180 000 uF tárolókapacitás.
Hogy a súlya mennyi azt pontosan nem tudom, de egyedül nem nagyon tudtam arrébb tenni a süppedős szőnyegen.
Hangjáról sokat nem mondanék, de azt hiszem nem sok ellenfele van milliós árig. Brutális mozit tud csinálni és sosem éreztem, hogy kifogyna az erőből.
Megépítettségben, teljesítményben jóval az XPA modellek felett van. A cég referencia osztálya ez a sorozat.
Megtekinteni, átvenni Aszódon lehet.
HIrdetek egy hozzá illő XMC-1 procit is, együtt használtam őket, remek páros így zenén és mozin is egyaránt.
Ára: 650e Ft.
NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
KEF R900 + R300 + R600c