Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Denon AVC-X4700h fekete garanciális eladó
Re: Denon AVC-X4700h fekete garanciális eladó
A "nagy" érdeklődésre való tekintettel új ár:
kerek 500.000 Ft!!!
Eredeti dobozában elrakva, nem használva 2022.04.12 vásárlás, magyar papírok, minden pöpec.
Foglalja a helyet, vigyétek...
Ha kell házhoz viszem bizonyos keretek közt, ez megbeszélés kérdése.
Sztem a postát hanyagoljuk.
Igazán jól járhat vele valaki és ugyebár még garis, így nincs kockázat!
SMS, vagy hívás gyorsabb
Üdv
kerek 500.000 Ft!!!
Eredeti dobozában elrakva, nem használva 2022.04.12 vásárlás, magyar papírok, minden pöpec.
Foglalja a helyet, vigyétek...
Ha kell házhoz viszem bizonyos keretek közt, ez megbeszélés kérdése.
Sztem a postát hanyagoljuk.
Igazán jól járhat vele valaki és ugyebár még garis, így nincs kockázat!
SMS, vagy hívás gyorsabb
Üdv
Denon AVC-X4700h fekete garanciális eladó
Eladó ez a remek darab, itt a fórumon vásároltam lásd mellékelt hivatkozást az eredeti hirdetéssel.
Eredeti gyári doboza, papírjai, Magyarországon vásárolt itteni Garival ami még 1 év!!!
Ár: 550.000 Ft!!!!
Veszprém-Budapest útvonalon elviszem, nem postázom de sok minden megbeszélhető a szállítással kapcsolatban.
Eladás oka: feljebblépés márkán belül, adódott egy kihagyhatatlan lehetőség ezért 2 hónap után megválnék tőle.
kb 2 filmet néztem vele, szóval nincs leharcolva, karcmentes fóliázott makulátlan darab.
Állapota 100% ban ugyanaz mint a korábbi hirdetésben ezért külön képeket nem készítettem.
alább az eredeti hirdetés
viewtopic.php?p=2802096#p2802096
Érdeklődni telefonon (így gyorsabb) vagy itt üziben, ajánlatok érkezési sorrendben lesznek feldolgozva:)
Aki csak alkudozni szeretne az inkább ne is hívjon, komoly érdeklődőkre számítanék.
Tel:06306648268
Köszönöm,
Eredeti gyári doboza, papírjai, Magyarországon vásárolt itteni Garival ami még 1 év!!!
Ár: 550.000 Ft!!!!
Veszprém-Budapest útvonalon elviszem, nem postázom de sok minden megbeszélhető a szállítással kapcsolatban.
Eladás oka: feljebblépés márkán belül, adódott egy kihagyhatatlan lehetőség ezért 2 hónap után megválnék tőle.
kb 2 filmet néztem vele, szóval nincs leharcolva, karcmentes fóliázott makulátlan darab.
Állapota 100% ban ugyanaz mint a korábbi hirdetésben ezért külön képeket nem készítettem.
alább az eredeti hirdetés
viewtopic.php?p=2802096#p2802096
Érdeklődni telefonon (így gyorsabb) vagy itt üziben, ajánlatok érkezési sorrendben lesznek feldolgozva:)
Aki csak alkudozni szeretne az inkább ne is hívjon, komoly érdeklődőkre számítanék.
Tel:06306648268
Köszönöm,