Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Yamaha RX-A3030

Sokpontegy elő és végfokok, processzorok
Lezárt
Receiverr
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 40

Re: Yamaha RX-A3030

Hozzászólás Szerző: Receiverr »

Nos. Eddig Klipsch rendszerrel ment a Yamaha 3030. Most Focal 926-ra váltottam Klipsch sub-bal. Pffffffffúúúúúúú. Emberek. Brutális ami így született (pedig azért Szepi fórumtársnál hallottam a Klipsch rendszert Yamaha proci-végfokkal is)!
Nos. Ez így már nagyon komoly s ennél feljebb lépni már nem lesz egyszerű (házimozi erősítővel) s lehet értelme sincsen igazán. (Max. egy komoly sztereó erősítővel hajtani..)

Szóval úgy döntöttem atmos ide vagy oda, lehet marad a 3030-as Yamaha nálam. A 906-os nagy Onkyot is veri ÍGY ez a rendszer...pedig az sem gyerekeknek való játékszer.... Nem véletlenül van még sokaknál a pályán..
Szóval Yamaha+Focal kiütött engem is. Így lehet, hogy megveszem a Focal háttereket is és marad a nagyvas nálam...
Pár nap pihenő és eldöntöm...

Addig is, ha valakit érdekel a 3030 ugorjon rá, hogy meg tudjam venni a 3050-et... :D
Mielőtt meggondolom magam!..

Receiverr
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Képek hamarosan.

Receiverr
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Mától az ára 335.000 Ft.

Receiverr
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Yamaha RX-A3030

Eladó lehet fekete Yamaha RX-A3030 házimozi erősítő. Bemérő mikrofon, táv, leírás van, doboza nincsen.
Műszakilag 10/10. Esztétikailag 10/9. Karcokat nem fedeztem fel rajta. Szép állapotú, belenyúlás mentes, itthon vásárolt, megvigyázott darab. Nem mindenáron eladó! Profi cucc profiknak ;peace;
Alku most nem megy! Beszámítás sem! Ára fix: 340.000 Ft.

Az erősítő Szolnok mellett található, kipróbálható szuper Klipsch hangrendszerrel.
Ócsárolók, nepperek, hagyjanak békén! Csak komoly érdeklődő keressen! Köszi!

Lezárt

Vissza: “Házimozi erősítők, processzorok”