Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Yamaha YSP-5100 hangprojector
Re: Yamaha YSP-5100 hangprojector
25 m2-es szobát minden gond nélkül behangosít.
- Csatolmányok
-
- Y.jpg (68.06 KiB) Megtekintve 322 alkalommal
Yamaha YSP-5100 hangprojector
Eladnám YAMAHA YSP-5100 digitális hang projectorom.
Nagyon sokat hezitáltam rajta, mert a hangja gyönyörű. Nálam az utóbbi időben elcsomagolva pihen. Csak a fotózás miatt lett elő véve.
Ha a sok kábelből és hangsugárzóból már eleged van, akkor ez egy kompromisszum mentes megoldás.
Első és egyetlen tulajdonosa vagyok. Robosztus méretű: 120 cm hosszú, 22 cm magas, 10 cm mély. Nagyon szép, karcmentes állapotban van. Dobozával, bemérő mikrofonjával, távirányítójával várja szerető új gazdáját.
A készülék ötszáz ezer forintba került anno.
Ára :155 ezer forint.
Budapesten megtekinthető, vagy a +36707703038 tel. számon elérhető vagyok.
Nagyon sokat hezitáltam rajta, mert a hangja gyönyörű. Nálam az utóbbi időben elcsomagolva pihen. Csak a fotózás miatt lett elő véve.
Ha a sok kábelből és hangsugárzóból már eleged van, akkor ez egy kompromisszum mentes megoldás.
Első és egyetlen tulajdonosa vagyok. Robosztus méretű: 120 cm hosszú, 22 cm magas, 10 cm mély. Nagyon szép, karcmentes állapotban van. Dobozával, bemérő mikrofonjával, távirányítójával várja szerető új gazdáját.
A készülék ötszáz ezer forintba került anno.
Ára :155 ezer forint.
Budapesten megtekinthető, vagy a +36707703038 tel. számon elérhető vagyok.
- Csatolmányok
-
- 4.jpg (53.62 KiB) Megtekintve 522 alkalommal
-
- 3.jpg (92.12 KiB) Megtekintve 522 alkalommal
-
- 2.jpg (90.24 KiB) Megtekintve 522 alkalommal
-
- 1.jpg (134.52 KiB) Megtekintve 522 alkalommal