Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony STR-DB870 QS 5.1 erősítő
-
AndrewBoy_HuN
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 8
-
AndrewBoy_HuN
- Lefelé a lejtőn

Re: Sony STR-DB870 QS 5.1 erősítő
Kicsit pörgessük fel a dolgot;) Legyen 30.000 ft az ára + más eszközökkel együtt veszed akkor adok még további 5 ezer ft kedvezményt.
-
AndrewBoy_HuN
- Lefelé a lejtőn

Sony STR-DB870 QS 5.1 erősítő
Sziasztok!
Eladnám a fent nevezett erősítőmet kihasználatlanság miatt. Szegény már évek óta csak pihen, le lett cserélve egy komolyabbra, de már őt is eladtam így nek is távoznia kell. Neten tényleg megtalálsz róla mindent, teljesítményéhez mérten nagyon szépen szól és belépő házimozi kiépítésére tökéletesen alkalmas. Minden funkciója működik (optikák és a koax is), DTS, DD lejátszás nem probléma, stereo képe szerintem nagyon rendben van. Itt még kedvünkre állíthatjuk az összes hangfalhoz a mélyeket, magasakat stb.
A képeken próbáltam minden karcot, hibát fotózni, a távirányító tartozék és adom hozzá.
Esetleg AM loop vagy FM antennát próbálhatok keresni hozzá.
Szeretném a postázást elkerülni, Budapesten belül házhoz viszem, nálad ki tudjuk próbálni, segítek a beállításokban.
Budapesten az XVI. kerületben van, azonban hozott hangfalak nélkül nem fogjuk tudni kipróbálni.
35 ezer forintért szeretném eladni.
Telefonon itt értek el: nullahat harminc 33838 negyvenhat.
Üdv.
András
Eladnám a fent nevezett erősítőmet kihasználatlanság miatt. Szegény már évek óta csak pihen, le lett cserélve egy komolyabbra, de már őt is eladtam így nek is távoznia kell. Neten tényleg megtalálsz róla mindent, teljesítményéhez mérten nagyon szépen szól és belépő házimozi kiépítésére tökéletesen alkalmas. Minden funkciója működik (optikák és a koax is), DTS, DD lejátszás nem probléma, stereo képe szerintem nagyon rendben van. Itt még kedvünkre állíthatjuk az összes hangfalhoz a mélyeket, magasakat stb.
A képeken próbáltam minden karcot, hibát fotózni, a távirányító tartozék és adom hozzá.
Esetleg AM loop vagy FM antennát próbálhatok keresni hozzá.
Szeretném a postázást elkerülni, Budapesten belül házhoz viszem, nálad ki tudjuk próbálni, segítek a beállításokban.
Budapesten az XVI. kerületben van, azonban hozott hangfalak nélkül nem fogjuk tudni kipróbálni.
35 ezer forintért szeretném eladni.
Telefonon itt értek el: nullahat harminc 33838 negyvenhat.
Üdv.
András