Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge Audio 751R v2 fekete eladó
Re: Cambridge Audio 751R v2 fekete eladó
Egy korrekt, villámgyors és kedves fórumtárs már kocsizza az erősítőt új otthonába. 
Szia!
Emailben ment.
Emailben ment.
-
George Solomun
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 1
Üdv!
Érdekelne az erősítő!
Küldenél elérhetőséget?
Érdekelne az erősítő!
Küldenél elérhetőséget?
-
George Solomun
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 1
Cambridge Audio 751R v2 fekete eladó
Sziasztok!
Feljebblépés miatt eladó egy kiváló állapotú Cambridge Audio 751R V2.
Karcmentes, nagyon vigyáztam rá, második tulajdonosa vagyok 2.5 éve és eddig nagy megelégedéssel használtuk.
Gondom is volt a feljebblépéssel, mert elsőre a kiszemelt nem volt annyira bika, hogy le tudja váltani ezt a fantasztikus cuccot. Szerencsére türelmes gyerek vagyok és a f.ssz.r tápkábelt lecseréltem egy Vörös Gábor-félére, így végül mégsem az új ment tovább, hanem ez az ár/érték arányban verhetetlen darab.
Minden tartozéka megvan jó/kiváló állapotban: doboz, távirányító, zone2 táv ki sincs bontva, bemérőmikrofon.
Budapesten vehető át, jelenleg a dobozban várja új gazdáját.
Ár: 320.000 Ft
Ugyanitt CA 640C V2 eladó
viewtopic.php?f=31&t=154049
Képek:
Feljebblépés miatt eladó egy kiváló állapotú Cambridge Audio 751R V2.
Karcmentes, nagyon vigyáztam rá, második tulajdonosa vagyok 2.5 éve és eddig nagy megelégedéssel használtuk.
Gondom is volt a feljebblépéssel, mert elsőre a kiszemelt nem volt annyira bika, hogy le tudja váltani ezt a fantasztikus cuccot. Szerencsére türelmes gyerek vagyok és a f.ssz.r tápkábelt lecseréltem egy Vörös Gábor-félére, így végül mégsem az új ment tovább, hanem ez az ár/érték arányban verhetetlen darab.
Minden tartozéka megvan jó/kiváló állapotban: doboz, távirányító, zone2 táv ki sincs bontva, bemérőmikrofon.
Budapesten vehető át, jelenleg a dobozban várja új gazdáját.
Ár: 320.000 Ft
Ugyanitt CA 640C V2 eladó
viewtopic.php?f=31&t=154049
Képek:
- Csatolmányok
-
- IMG-0115.JPG (2.31 MiB) Megtekintve 1005 alkalommal
-
- IMG-0113.JPG (2.3 MiB) Megtekintve 1005 alkalommal