A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hosszú pihentetés után úgy döntöttem teljes mértékben felszámolom a rendszerem, így eladósorba került a fent nevezett vasacska.
Közel 8 hónapig pihent a dobozában, tegnap kipróbáltam, rendben működött. Külsőleg makulátlan természetesen, gondos gazdája voltam. (Képeket hamarosan töltök fel, ahol valóban látható lesz, hogy tökéletes állapotú a készülék.
Amit tudni kell róla, és fontos, hogy 2019- elején 2x javítva lett, mert a Sony kiadott egy olyan fw-t a tévéire, hogy megbolondított (néha véletlenszerüen bekapcsolt a készülék, a hiba ebben ki is merült - remélem lesz majd valaki itt a fórumon aki ebben meg tud erősíteni) minden más készüléket, ami EARC-on lett összekötve velük - (ez sajnos csak utólag derült ki) így ezt a masinát is. Garanciális, így nem problémáztam rajta, a szerviz nem tudta reprodukálni a hibát, de ettől függetlenül a HDMI panelt kicserélték benne. Így a hiba megszűnt.
Mivel a rendszer többi eleme már eladásra került, így az új gazdájánál kipróbálható csak sajnos, de ebben is természetesen partner vagyok.
Elérhetőségem : 06-30-öt9hat-499öt
Első tulaj vagyok, garancialevél, számla, doboz, minden patika állapotban megvan hozzá, 2018.04. Magyar Media M. -os vásárlás.
Közel egy hónapja eladtam itt ezt a készüléket, de visszakerült hozzám, mert az új tulajnál "recsegett" az erősítő.
NOS, soha nem recsegett, nem volt baj az erősítővel, nem tudom mi volt a hiba ott.
Mivel az új tulajnak kényelmesebb volt nem bajlódni a garanciával (nekem pedig a szavam szent) így semmisnek tekintettük az adásvételt, és visszakerült hozzám az erősítő. Azóta nem próbáltam ki az erősítőt mert olyan rohanós lett az élet, hogy nem jutottam el odáig, hogy kipróbáljam. Nálam soha nem recsegett, soha nem volt semmilyen probléma vele, azon kívül amit a HDMI panel cseréje ne oldott volna meg.
A fentiek tekintetében 80e forintra határozom meg az új vételárat (egy hónapja 100e forint volt). Mivel nem szeretnék bajlódni már én sem vele, eladni szeretném, azt hiszem bőven korrekt árat határoztam meg, hangsúlyozom, úgy hogy még több mint 1 év garancia van rá.
A szállításban, postában tudok segíteni, megbeszélés kérdése csak.
Köszi, hogy elolvastad a hirdetést, szép napot mindenkinek!