Köszönöm a lehetőséget!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Onkyo TX-NR 5010
Re: Onkyo TX-NR 5010
Elnézést az érdeklődőktől, de elkelt az erősítő.
Köszönöm a lehetőséget!
Köszönöm a lehetőséget!
-
feri1971
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 3
Szia.
Itt van a számom, ezen megtudjuk beszélni a készpénzes megvétel részleteit.
06209600829
Üdv. Feri.
Itt van a számom, ezen megtudjuk beszélni a készpénzes megvétel részleteit.
06209600829
Üdv. Feri.
-
feri1971
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 3
Szia.
Ment az üzenet a vételi szándékkal.
Üdv. Feri.
Ment az üzenet a vételi szándékkal.
Üdv. Feri.
- Red75
- V.I.P.

- Értékelés: 839
Hallottam én ezt Lacinál és nagyon tetszett az előadásmódja. Zenén is nagyon jó volt, filmrészleteken pedig (ó Istenem!) kirázta belőlem a belső szerveimet. Azt a demót sosem felejtem!
Sajnos nem fér el a polcon, pedig ennyiért már indulnék is érte!
Kíváncsi vagyok, mi váltja.
Remélem nem hagysz fel a mozival! 
Kíváncsi vagyok, mi váltja.
Mozi: Vászon 110", Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
El sem hiszem Laci, hogy annyi év után végül megválsz tőle. Az biztos, hogy rendesen alá áraztad szegénykét.
Nyugodt szívvel mondhatom jó pár komoly AVR után, hogy a valaha gyártott egyik legjobb, legerősebb AVR szenzációs hanggal!
Az biztos, hogy a leendő tulajának nagyon sok örömöt és boldog mozit fog nyújtani!
Nyugodt szívvel mondhatom jó pár komoly AVR után, hogy a valaha gyártott egyik legjobb, legerősebb AVR szenzációs hanggal!
Az biztos, hogy a leendő tulajának nagyon sok örömöt és boldog mozit fog nyújtani!
NAD 787 v3: Dirac + Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
4x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Hisense XR10 RGB lézer proji
Stewart Fix keretes vászon 117"
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
KEF R900 + R300 + R600c
4x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Hisense XR10 RGB lézer proji
Stewart Fix keretes vászon 117"
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
Onkyo TX-NR 5010
Onkyo TX-NR 5010 eladó! Nem szeretném árulgatni ezért legyen 200.000 Ft az ára.
Annak ellenére, hogy nem volt napi használatban, a távkapcsolóján lényegi gombok nem működnek, ezért tekintsük úgy, hogy nincs (Pesten elvileg tudják javítani). Az AVR-t telefonról vezéreltem, de lehet kapni hozzá kompatibilis távirányítót, ha valakinek az kellene. A doboza, tartozékai megvannak. Adok hozzá egy usb wifis antennát, mert nekem már nem kell (ha mégis, veszek magamnak másikat).
Annak ellenére, hogy nem volt napi használatban, a távkapcsolóján lényegi gombok nem működnek, ezért tekintsük úgy, hogy nincs (Pesten elvileg tudják javítani). Az AVR-t telefonról vezéreltem, de lehet kapni hozzá kompatibilis távirányítót, ha valakinek az kellene. A doboza, tartozékai megvannak. Adok hozzá egy usb wifis antennát, mert nekem már nem kell (ha mégis, veszek magamnak másikat).