Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Denon AVR-X6400H
Re: Denon AVR-X6400H
Elkelt.
Köszönöm szépen az ajánlatokat, 450.000 HUF árban már nincs lehetőség beszámításra 
Húsvéti ajánlat - 450.000 HUF készpénz 

470.000 HUF az új àra 
Ismét eladó 

Vékony jegecske 
Beszámítok nagyobb méretű HDD-t, Seagate Ironwolf sima vagy Pro 6,8 vagy 10 TB. Beszámítok még iPhone(8, 8+, X Xs, Xs Max) vagy Samsung(Note 8, 9, S9, S9+, S10, 10+) készüléket. Esetleg írd meg privátban mit szeretnél beszámíttatni 
480.000 HUF 
- jozeph
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 6
Szevasz !allein írta: ↑2019.03.12., kedd 18:02Üdvözletem mindenkinek. Nem rég váltottam Atmosra, ez már a második Atmos erősítőm az elmúlt 2-3 hétben, új élményt tapasztaltam de nem hozta azt a hatalmas változást. Ennek nyílván lehet más oka is nem csak az avr, akusztika, kábelek, hangfalak, stb. Ezért úgy döntöttem visszaváltok, elvoltam évekig Atmos nélkül.
Természetesen vásárlás előtt az erősítő kipróbálható, tesztelhető.
Csere és beszámítás köszönöm szépen de nem lehetséges.
Irányára: 490.000 HUF, garancia Svájcba érvényes. Szerencsés vevőt természetesen kapcsolatba hozom azzal az eladóval akitől vásároltam és vállalja a két éves garanciát.
Képek nem sokára.
Nem értem... Ezért még nem kellene eladni, gyönyörű hangja van Atmos nélkül is.
Nekem is ilyen van. Atmos nélkül hallgatom, mert nekem sincs rá szükségem.
Sőt a frontokat külön erősítővel hajtom, de nem cserélném le.
Azért persze sok sikert az eladáshoz.
MFidelity Nu Vista 800; Harbeth M40.2; Human Audio Libretto; Nordost; Isotek; Qed .
KÉPEK nagyobb felbontásban: https://ibb.co/album/kgsXdv
- waterwave
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 6
Akkor jöhet a Marantz, nekem lesz igazam:)
TV: LG OLED C1, HM Erősítő: Marantz SR8015, Front: Klipsch r-28f, Center: Klipsch R-25C, Surround: Klipsch R-14S, Sub: Klipsch R-12SW, Dolby Atmos: Klipsch R-14SA, Kábelek: Audioquest, Konzol: Playstation 5
Denon AVR-X6400H
Üdvözletem mindenkinek. Nem rég váltottam Atmosra, ez már a második Atmos erősítőm az elmúlt 2-3 hétben, új élményt tapasztaltam de nem hozta azt a hatalmas változást. Ennek nyílván lehet más oka is nem csak az avr, akusztika, kábelek, hangfalak, stb. Ezért úgy döntöttem visszaváltok, elvoltam évekig Atmos nélkül.
Irányára: 490.000 HUF, garancia Svájcba érvényes. Szerencsés vevőt természetesen kapcsolatba hozom azzal az eladóval akitől vásároltam és vállalja a két éves garanciát.
Képek nem sokára.
Képek nem sokára.