Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pioneer SC LX57 eladó vagy cserélhető (probléma van vele)
Re: Pioneer SC LX57 eladó vagy cserélhető (probléma van vele)
Elkelt! Köszönöm szépen a lehetőséget!
Sziasztok!
Természetesen lusta voltam szétszedni!
Annyi változást eszközöltem, hogy a tollat leváltotta egy radír, azóta is kifogástalanul működik de ha a kitámasztást kiveszem akkor a hiba jelentkezik.
Meguntam a gépet, kipróbálnék mást is, ezért mennie kell.
80.000ft
Gyere el (XV. ker), demonstrálom a hibát és el tudod dönteni, hogy tudod e javítani/javíttatni vagy használod radirral :)
Esetleg erősítő cserét is meghallgatok.
06703712094
Tamás
A modinak köszönöm szépen a téma újranyitását.
Természetesen lusta voltam szétszedni!
Annyi változást eszközöltem, hogy a tollat leváltotta egy radír, azóta is kifogástalanul működik de ha a kitámasztást kiveszem akkor a hiba jelentkezik.
Meguntam a gépet, kipróbálnék mást is, ezért mennie kell.
80.000ft
Gyere el (XV. ker), demonstrálom a hibát és el tudod dönteni, hogy tudod e javítani/javíttatni vagy használod radirral :)
Esetleg erősítő cserét is meghallgatok.
06703712094
Tamás
A modinak köszönöm szépen a téma újranyitását.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 5994
Kérésre újra nyitva. Sok sikert!
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
Egyébként meg tök igazad van, full moduláris az egész csak lusta voltam de jövőhéten szabin vagyok és neki is ugrok!
Addig zárom a témát, aztán vagy megnyitom mert egy halom alkatrész eladó lesz vagy ha nem akkor sikerült a műtét

Addig zárom a témát, aztán vagy megnyitom mert egy halom alkatrész eladó lesz vagy ha nem akkor sikerült a műtét

- dobcsizs
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 1
- Kapcsolat:
Szia!
Úgy ahogy mondod, valójában jobban szét kellene szedned, én látnék benne fantáziát csak távol vagyunk egymástól, nekem egy LX53-am van jelenleg.
Úgy ahogy mondod, valójában jobban szét kellene szedned, én látnék benne fantáziát csak távol vagyunk egymástól, nekem egy LX53-am van jelenleg.
Nem nem, nem volt ez Off csak szimpla rosszindulatú üzletrontás...
A "sztem csináltasd meg" dolgot az első hozzászólásomban indokoltam, hogy miért nem, illetve azért nem gondolom, hogy fent állna az általad vázolt veszély mert azon az átvezető panelen vonal szintű analóg hangjel megy a külön fém dobozban található digitális végfok felé és ott van egy érintkezési hiba. Más kérdés, hogy ennek a megszüntetéséhez sajnos jobban szét kell szedni a gépet, majd csak lesz valaki aki lát benne fantáziát.
A toll betámasztás egyébiránt remekül bevált
Pár szép szó a gépről az én szemüvegemen keresztül:
Sabre dac
5.1-es rendszer esetén lehetőség van a frontok és a center kettős erősítésére
Nagyon aprólékosan beállítható hang paraméter minden hangfalra külön
Mobiltelefonról minden funkciója vezérelhető illetve minden beállítás elvégezhető
HD hangformátumok
3 HDMI kijárat
Digitális végfok de analóg tápegység
A "sztem csináltasd meg" dolgot az első hozzászólásomban indokoltam, hogy miért nem, illetve azért nem gondolom, hogy fent állna az általad vázolt veszély mert azon az átvezető panelen vonal szintű analóg hangjel megy a külön fém dobozban található digitális végfok felé és ott van egy érintkezési hiba. Más kérdés, hogy ennek a megszüntetéséhez sajnos jobban szét kell szedni a gépet, majd csak lesz valaki aki lát benne fantáziát.
A toll betámasztás egyébiránt remekül bevált

Pár szép szó a gépről az én szemüvegemen keresztül:
Sabre dac
5.1-es rendszer esetén lehetőség van a frontok és a center kettős erősítésére
Nagyon aprólékosan beállítható hang paraméter minden hangfalra külön
Mobiltelefonról minden funkciója vezérelhető illetve minden beállítás elvégezhető
HD hangformátumok
3 HDMI kijárat
Digitális végfok de analóg tápegység
A fekete szín csak idő kérdése....
Egy kis zárlat odabent és máris elkezd átváltozni a színe sőt illata is lesz.
Bocs az Offért.
Egyébként kár az erősítőért sztem csináltasd meg és add el úgy.
Egy kis zárlat odabent és máris elkezd átváltozni a színe sőt illata is lesz.

Bocs az Offért.
Egyébként kár az erősítőért sztem csináltasd meg és add el úgy.
[quote=tamasgal post_id=2319608 time=1543872425 user_id=29983]
Egy kis plusz infó! Alá tettem egy műanyag tollat ami picit folyamatosan fesziti felfelé és a hiba megszűnt. Valami érintkezési anomália van itt. A toll ajándék hozzá
Feketében nem volt? Vagy az feláras?

Egy kis plusz infó! Alá tettem egy műanyag tollat ami picit folyamatosan fesziti felfelé és a hiba megszűnt. Valami érintkezési anomália van itt. A toll ajándék hozzá

Feketében nem volt? Vagy az feláras?

NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
Mint tudjuk a magyar leleményesség kimeríthetetlen 

Pioneer SC LX57 eladó vagy cserélhető (probléma van vele)
Sziasztok! Van egy Pioneer SC LX57 erősitőm amivel gond van. Szervizbe nem akarom vinni mert eddig minden cuccom vagy ugyan úgy került vissza hozzám ahogy be vittem vagy rosszabb lett. A videóban minden lényeges dolog benne van de ha valami nem világos kérdezzetek nyugodtan. Röviden annyi a történet, hogy nagy békésen nézem az új Predátor filmet (nyugodtan hagyjátok ki) amikor is elkezdett az erősítő pattogó hangot hallatni a hangfalakon keresztül miközben szól. Nosza lekaptam a tetejét és arra jöttem rá ha egy bizonyos helyen nyomkodom akkor elő tudom idézni a hibát. Egy panel illesztésnél van a gond, felül át tudtam forrasztani a for szemeket de az alsóhoz nem férek hozzá! Egy szó mint száz, becsapni senkit nem akarok mert ez a gép hibás, de hátha valaki szivesen szívna
vele és ennél jóval gyengébb gépét felajánlaná ezért akkor nem zárkóznék el a cserétől 

A motyó Budapesten van. Ára 100.000Ft
Távja mikrofonja meg van, egyébként teljesen újszerű a gép.
Videó: https://www.youtube.com/watch?v=ATI71ACw2wQ Az életben nem vibrál a kijelzője és a csavarokat nem tekerem vissza, hogy mutatni tudjam a nyomkodással a hibát ha valaki eljön érte de meg van mind.
Távja mikrofonja meg van, egyébként teljesen újszerű a gép.
Videó: https://www.youtube.com/watch?v=ATI71ACw2wQ Az életben nem vibrál a kijelzője és a csavarokat nem tekerem vissza, hogy mutatni tudjam a nyomkodással a hibát ha valaki eljön érte de meg van mind.