Kedves fórumtársak!
Hosszas töprengés és egy nehéz döntés után rászántam magam az eladására, mivel ismét ki kell vennem pénzt a moziból. Sok minden járt már nálam az évek során, de ez a végfok valóban lenyűgözött. Ez még a régi old-school szerinti masszív, klasszikus analóg felépítés, nem a modern műanyagos hangzású digitális végfok. Megépítettsége példa értékű, a Primare-hoz méltó. 5db toroid transzformátor és 5db független, különálló monoblokkos erősítőtő részt tartalmaz. A hangja pedig....huhhh...

Aki hallott már SPA23-at, bátran tegyen még hozzá az élményhez bőven.
Hibátlan műszaki és esztétikai állapotban van a készülék, fekete színű, aranyozott csatikkal. Első tulajdonosától vettem, eredeti dobozában, habfóliájában van a maga szolid 28 kilójával.
Én egy Onkyo 5509-el használtam teljes megelégedettséggel, ami szintén eladó. Kicsit tűz és víz első hallásra, de az Onkyo brutális mozitudását nagyszerűen kiegészíti a Primare a maga könnyed, de kifogyhatatlan erejű dinamikájával és zeneiségével. Ráadásul még jól is mutatnak együtt.
Képeket vasárnap fogok tudni feltölteni ha hazaértem.
Bármi kérdésre szívesen válaszolok, keressetek bátran. Itt a moziszezon, ha szeretnél a felső osztályba belekóstolni, itt a remek alkalom hozzá!
Ára: 310e Ft.

- Primare 30.5.jpg (54.13 KiB) Megtekintve 3754 alkalommal
NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)