Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tag McLaren Black AV32R F3 Series
Re: Tag McLaren Black AV32R F3 Series
Köszönöm a méltatást,Fodesz szakkolléga!!
A tapasztalat azt mutatja nem kell kompromisszumot kötni mivel mind zenei,mind mozizás terén nagyot domborít a készülék.
A tapasztalat azt mutatja nem kell kompromisszumot kötni mivel mind zenei,mind mozizás terén nagyot domborít a készülék.
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Nekem ugyanez volt pár éve. Mozihoz is kiváló, de meg kell jegyezni elképesztő sztereója van nagyon komoly térleképzéssel. 

Kinéztem egy csöves erősítőt,így némi kedvezmény belefér...
Köszönöm a méltatást...,nem jár vele rosszul a leendő új tulaj.
Tag McLaren Black AV32R F3 Series
Sziasztok!
Eladósorba került a címben szereplő,kitűnő állapotnak örvendő ,ritkán előforduló fekete színben egy Tag McLaren Black AV32R F3 Series processzor/ DAC.
Zenehallgatásra használtam ,lenyűgöző hangja van.Minimális mozi használatra is be volt fogva ott is nagyot domborított .
Előzmény itt:http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1936744
Állapota azóta semmit nem változott.
Távírányító,leírás megvan.
Ára:110.000 huf.
Érdeklődni:30/907-1784
Meghallgatható Kispesten.
Eladósorba került a címben szereplő,kitűnő állapotnak örvendő ,ritkán előforduló fekete színben egy Tag McLaren Black AV32R F3 Series processzor/ DAC.
Zenehallgatásra használtam ,lenyűgöző hangja van.Minimális mozi használatra is be volt fogva ott is nagyot domborított .
Előzmény itt:http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1936744
Állapota azóta semmit nem változott.
Távírányító,leírás megvan.
Ára:110.000 huf.
Érdeklődni:30/907-1784
Meghallgatható Kispesten.