Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Primare spa23 - hibás
- traumraise
- Fórumlakó

- Értékelés: 88
Primare spa23 - hibás
Valóban nem volt erőm és kedvem foglalkozni vele. A nehéz hétköznapok mellett nem kívánom Budapestre utazgatással tölteni a hétvégém, ezért nem vittem szervizbe bár ha nem ment volna el az erősítő előbb utóbb az lett volna a sorsa és lehet jobban is jártam volna anyagilag.
De ez már nem derül ki, egy kis alkuval elkelt az erősítő. Zárom.
- gyongyhalas
- Fórumlakó

- Értékelés: 326
Primare spa23 - hibás
Szia Tonyka!
Tisztelem hozzáállásodat és értem amit mondani szeretnél.
Mint írtam szakszervíz a legjobb megoldás a VEVŐNEK , főleg ha papíron is dokumentált javításról bevizsgálásról és garancia is jár az elvégzett munkára.
Ezt gondolom te is így látod! Szöszenet 1986-1994 ig GELKA szervizben dolgoztam ,persze ettől még nem vagyok hozzáértő....
Amit ezek után felesleges is kiveséznünk, tegyél javaslatot adj tanácsot az eladónak.Hová kihez fordulhat ?
Mert bizony csak jó lenne ha valaki legalábbis átnézné és írna róla egy javítási árajánlatot.Vételár mindjárt könnyebben megállapítható.
https://technovolume.com/product/primar ... 3-or-sp33/
Estlegesen ha valaki tud olcsóbb beszerzést?
Vagy képről valaki már tudja is mi a baja melyik chipet kell cserélni?
Álomvásárló köszi...amikor B&W ds6 osokat vettem tőled. Leesett az állam a rendszeredtől és onnan kezdve álmodok.
Mindez megint felesleges szókarate volt.....Az eladó várja a vételi szándékot.
3 hours ago, gyongyhalas said:
(chip csere , sufni tuning, két készülékből egyet,)Van itt még valami !!!
Hivatalos forgalmazó szakszerű garanciával végzett javítás...Nem olcsó biztos de a vevőt ez érdekli.
Off
Már ne is haragudj, de a hozzáállásoddal a mai fogyasztói társadalom álomvásárlója vagy. Egy chipcsere mitől sufni tuning? A szakmámban, a legjobban kerülendő a márkaszerviz. Nem egy ügyfélhez megyek másodiknak. Már amelyik bizalmatlan a márkaszerviz által kilátásba helyezett giga árral, aztán fut egy kört a nem márkaszervizeseknél is. Kb. úgy szokott zajlani, h megáll a márkaszerviz 8e. a ház előtt. Aztán bemegy, megállapítja, elszállt az elektronika. Potom 40e.-ért van új panel, meg a munkadíj, egy 50-es, kő vagy nem, 8e. viszlát. Aztán jövők én, nahát szét van durranva a táp IC, meg a fojtó, egy - két ellenállás kíséretében. Mivel ezek az alkatrészek nem hozzáférhetetlenek, töredék áron, GYÁRI alkatrészből újra működik a masina. Hozzáteszem, marhára nem 100%, h a márkaszerviz nem egy javított elektronikát pattint be, gyári új áron a visszatérésénél. 3 hete a cimborámat a Q7-el akarta megvenni 3.5 millával a márkaszerviz. Mondanom sem kell, 150e.-ből megoldódott a gond, márkaszervizen kívül. Szóval visszatérve a Primare-re, a HDMI chipnek van gyártója, van száma. Simán megvehető, potom összegért, akinek van hozzá kellő technikája simán berakja szakszerűen. Ebben a formában, nem látom mitől lenne ez sufni tuning. Persze ha téged megnyugtat a márkaszerviz, akkor nosza, bízz bennük vakon, nekik is élni kell valakiből.
Primare spa23 - hibás
3 hours ago, gyongyhalas said:
Hivatalos forgalmazó szakszerű garanciával végzett javítás...Nem olcsó biztos de a vevőt ez érdekli.
Off
Már ne is haragudj, de a hozzáállásoddal a mai fogyasztói társadalom álomvásárlója vagy. Egy chipcsere mitől sufni tuning? A szakmámban, a legjobban kerülendő a márkaszerviz. Nem egy ügyfélhez megyek másodiknak. Már amelyik bizalmatlan a márkaszerviz által kilátásba helyezett giga árral, aztán fut egy kört a nem márkaszervizeseknél is. Kb. úgy szokott zajlani, h megáll a márkaszerviz 8e. a ház előtt. Aztán bemegy, megállapítja, elszállt az elektronika. Potom 40e.-ért van új panel, meg a munkadíj, egy 50-es, kő vagy nem, 8e. viszlát. Aztán jövők én, nahát szét van durranva a táp IC, meg a fojtó, egy - két ellenállás kíséretében. Mivel ezek az alkatrészek nem hozzáférhetetlenek, töredék áron, GYÁRI alkatrészből újra működik a masina. Hozzáteszem, marhára nem 100%, h a márkaszerviz nem egy javított elektronikát pattint be, gyári új áron a visszatérésénél. 3 hete a cimborámat a Q7-el akarta megvenni 3.5 millával a márkaszerviz. Mondanom sem kell, 150e.-ből megoldódott a gond, márkaszervizen kívül. Szóval visszatérve a Primare-re, a HDMI chipnek van gyártója, van száma. Simán megvehető, potom összegért, akinek van hozzá kellő technikája simán berakja szakszerűen. Ebben a formában, nem látom mitől lenne ez sufni tuning. Persze ha téged megnyugtat a márkaszerviz, akkor nosza, bízz bennük vakon, nekik is élni kell valakiből.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
- gyongyhalas
- Fórumlakó

Primare spa23 - hibás
Sziasztok!
Gyerekek!
Még egyszer mondom GYEREKEK!
Mindenkinek van igazsága jól is beszéltek......Szinte megjavítotok szóban mindent. Elmondjátok a véleményeteket arról ami nem a tietek , nincs a tulajdonotokban, sőt nem láttátok nem fogtátok kézbe.De ....
Most mondom amit kikényszerítetek belőlem. Nem lehetne , hogy a vevő és az eladó vitatkozzon kérdezzen érveljen ajánljon .
Vevő szándékomat és ajánlatomat én privát üzenetben megtettem.....Eladó korrekten válaszolt és majd dönt.
Egyébként ha valaki mond itt egy összeget akkor lehet licitálni rá....Szerintem az eladó örül ha feljebb megy az ár! Megsértődnie csak az eladónak van joga !
Egyébként gyakori a hibás nagy értékű erősítők eladása? Még nem találkoztam itt ebben a témában vele,lehet nem voltam figyelmes.
Szerintem nyomjátok az ajánlatokat hadd döntsön az eladó!
üdv
Minden itt hever a hirdetésben, csak össze kell rakni, már aki akarja. Az eladó nem akar vele foglalkozni, elképzelhető, h nincs a környékén olyan aki szakértelemmel tud ilyen dologgal foglalkozni. Itt Pest környékén is alig van aki mondjuk javítás szinten belemegy egy ilyen hibába. Értsd ez alatt, nem rögtön komplett panelt cserél. Szerelő sok van, de komolyabb belemélyedésre kevesek hajlandóak, illetve a technikai eszközök is elég foghíjasak. Nem mindenki tud felszedni dolgokat többrétegű nyáklapról, vagy újra golyózni. Szóval fantáziát megmozgatva rengeteg dolog lehet amiért elvetette a tulajdonos az utánajárkálást. Ismerek olyat aki pl. semmilyen javított készülékkel nem hajlandó egy percet sem együtt élni.
Primare spa23 - hibás
Minden itt hever a hirdetésben, csak össze kell rakni, már aki akarja. Az eladó nem akar vele foglalkozni, elképzelhető, h nincs a környékén olyan aki szakértelemmel tud ilyen dologgal foglalkozni. Itt Pest környékén is alig van aki mondjuk javítás szinten belemegy egy ilyen hibába. Értsd ez alatt, nem rögtön komplett panelt cserél. Szerelő sok van, de komolyabb belemélyedésre kevesek hajlandóak, illetve a technikai eszközök is elég foghíjasak. Nem mindenki tud felszedni dolgokat többrétegű nyáklapról, vagy újra golyózni. Szóval fantáziát megmozgatva rengeteg dolog lehet amiért elvetette a tulajdonos az utánajárkálást. Ismerek olyat aki pl. semmilyen javított készülékkel nem hajlandó egy percet sem együtt élni.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Primare spa23 - hibás
10 órája, Tonyka írta:
Értem én, h vásárló vagy, és a másik oldalról nézve neked ez tűnik reálisnak. Erősen a magad malmára szeretnéd hajtani a vizet, valószínűleg szeretnél hozzájutni ehhez a géphez bagóért. A hibát erősen túltolod, úgy tálalod mintha egy működésképtelen lomról lenne szó. Miközben a vas működik, ha valaki éppen nem is akarja használni mind2 kimenetet mindenféle hátulütő nélkül élvezheti a minőségi hangját. Ha meg akarja csináltatni valaki, akkor ugyanúgy lehet drága a költség, mint olcsó. Régen volt egy Malac porci, azon is be volt halva az egyik HDMI kimenet. Nem volt nagy szám, kicseréltek rajta a Soner-nél, egy chippet és csók, talán ha egy tízesbe volt. Szóval a 100-as ajánlatod erősen saját részre hajló irreális összeg.
Félre értesz.Nem szeretnék bagóért hozzá jutni!Minden áron nem akarok én hibás műszaki cikkel foglalkozni.
Leírtam ,hogy az én részemről miért ér csak ennyit meg.Ha az eladónak tetszik az ajánlat megkeres ha nem akkor erről ennyit.
Nem kell(ene) ezt ennyire túlragoznod neked sem, és a többinek sem.Lovagolni itt az ajánlott áron,hogy ez pofátlan szemtelen,lekezelő meg mit tudom én milyen jelzők voltak.
Én legalább tettem ajánlatot nem pedig csak a billentyűzet koptattam.
Példálózhatsz itt próba időről meg autókról meg bármi másról.Két hiba sem azonos.Ha ezen a chippet egy 10-ért ki lehetett volna cserélni már rég meg lenne oldva a probléma.Ahogy a kolléga is írta.
Te vennél pl egy olyan autót amin csak 3 henger megy a 4 helyett. Kipróbálatlanod mehetsz is vele akár egy hónapig is.Az autó 500-at ér.Az eladó azt mondja 150-be fáj a hiba.Leszámoljátok az 500-ból, marad 350. Te kifizetnéd???Kötve hiszem.És ezt csupa pozitív indíttatásból kérdezem!
Na ennek tudatában írtam a 100e ajánlatot.
De részemről ennyi.
Primare spa23 - hibás
Véleményem szerint, a kialakult helyzet alapját az eladó hozzáállása generálta. Nem járt utána saját készüléke pontos hibájának, javítási költségének, hogy korrekt hirdetést ajánlhasson fel, ill. ilyenröl nem tudunk. Bedobta a cuccot, mondván: majd meglátjuk, hogy alakul. Valószínü, hogy Neki így jó, mert különben nem így csinálná.
15 minutes ago, nagyatt said:
Nekem ilyenkor mindig felmerul a kerdes, ha csak egy kis hibaja van a termeknek, miert nem javittatja meg az elado ? Auto adas-vetel soran is szamtalan ilyen esettel talalkoztam mar. A vegen mindig kiderult valami furcsabb problema, mint amit az elado az elejen prognosztizalt...mindig...
Csak elsiklasz a tény felett, h az eladó oda adja a készüléket, nem is rövid tesztre. Az autókat nem szokták odaadni használatra, a sumákolós viselkedés formulája nem ez tudtommal. Mindenki azt lát ebben amit akar, aki negatívan áll hozzá, az üti vágja a dolgot. A pozitív dolgokat meg tökre figyelmen kívül hagyja.
Primare spa23 - hibás
15 minutes ago, nagyatt said:
Nekem ilyenkor mindig felmerul a kerdes, ha csak egy kis hibaja van a termeknek, miert nem javittatja meg az elado ? Auto adas-vetel soran is szamtalan ilyen esettel talalkoztam mar. A vegen mindig kiderult valami furcsabb problema, mint amit az elado az elejen prognosztizalt...mindig...
Csak elsiklasz a tény felett, h az eladó oda adja a készüléket, nem is rövid tesztre. Az autókat nem szokták odaadni használatra, a sumákolós viselkedés formulája nem ez tudtommal. Mindenki azt lát ebben amit akar, aki negatívan áll hozzá, az üti vágja a dolgot. A pozitív dolgokat meg tökre figyelmen kívül hagyja.
16 minutes ago, bojli001 said:
Úgy gondolom ez egy fórum s azon belüli eladás topik.Ergo pro és kontra kommentek,érvek beleférhetnek.Kinek így,kinek úgy.Tény mindkettő félnél tény marad.Igaz ez is az is,de egyik sem hazug állítás.Azért a topik elején volt idézve egy másik oldali forumról egy tulajdonosi kérdés.A hiba a gépnek nem olyan "egyszerű"s egy szinte melegedés nélküli digitális erősítő forrósodása miatt megsülő hdmi kimenet,nem éppen lekezelendő probléma.
A kollega 100ezres ajánlata meg lehet szemtelen,de ennek tükrében nem tűnik irreálisnak....
- nagyatt
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 62
Primare spa23 - hibás
16 minutes ago, bojli001 said:
Úgy gondolom ez egy fórum s azon belüli eladás topik.Ergo pro és kontra kommentek,érvek beleférhetnek.Kinek így,kinek úgy.Tény mindkettő félnél tény marad.Igaz ez is az is,de egyik sem hazug állítás.Azért a topik elején volt idézve egy másik oldali forumról egy tulajdonosi kérdés.A hiba a gépnek nem olyan "egyszerű"s egy szinte melegedés nélküli digitális erősítő forrósodása miatt megsülő hdmi kimenet,nem éppen lekezelendő probléma.
A kollega 100ezres ajánlata meg lehet szemtelen,de ennek tükrében nem tűnik irreálisnak....
Audia Flight FL3S
Dynaudio Contour 20i + Stand 20
Lindemann Musicbook:Source
Hid D5 Speaker, D6 IC, D3,D2 Power
Dynaudio Contour 20i + Stand 20
Lindemann Musicbook:Source
Hid D5 Speaker, D6 IC, D3,D2 Power
Primare spa23 - hibás
10 minutes ago, Pampika said:
De mint mondtam, és szépen taglaltan leîrtam miért kînàlok annyit amennyit îgy megkérdem tőled is.
Tetszik már érteni???
Értem én, h vásárló vagy, és a másik oldalról nézve neked ez tűnik reálisnak. Erősen a magad malmára szeretnéd hajtani a vizet, valószínűleg szeretnél hozzájutni ehhez a géphez bagóért. A hibát erősen túltolod, úgy tálalod mintha egy működésképtelen lomról lenne szó. Miközben a vas működik, ha valaki éppen nem is akarja használni mind2 kimenetet mindenféle hátulütő nélkül élvezheti a minőségi hangját. Ha meg akarja csináltatni valaki, akkor ugyanúgy lehet drága a költség, mint olcsó. Régen volt egy Malac porci, azon is be volt halva az egyik HDMI kimenet. Nem volt nagy szám, kicseréltek rajta a Soner-nél, egy chippet és csók, talán ha egy tízesbe volt. Szóval a 100-as ajánlatod erősen saját részre hajló irreális összeg.
Primare spa23 - hibás
10 minutes ago, Pampika said:
De mint mondtam, és szépen taglaltan leîrtam miért kînàlok annyit amennyit îgy megkérdem tőled is.
Tetszik már érteni???
Primare spa23 - hibás
49 perce, tanczi írta:
Az ilyen ajánlatot (max) privátban illik megtenni, nem az eladási topikot jelentősen rontani ...
Nem tetszik érteni?
(Ha majd a te egyik eladó topikodba kapsz egy 1/3-áras ajánlatot, biztos gyorsabban megérted.)
Ahan értelek, hàt ez szuper.
Tehàt az eladàst az ilyen hsz-el nem illik rontani de akkor mi van a leendő vevővel?
Az ő, érdeke nem fontos? Igazad van,az le van tojva. Lényed,hogy fizessen minnél többet.
Tetszik már érteni???
Primare spa23 - hibás
3 hours ago, Pampika said:
Miért lenne lekezelő és arcátlan?
Szerinted mi határozza meg hol van ez a "szint" ami már annak számît? Volt egy ajánlatom és ha az eladónak tetszik akkor jelentkezik.
Hibás műszaki cikkről beszélünk!
Panel kuka,plusz valamiért kuka lett. Utána rohangálás,szervîz,lutri,hogy mi lesz még....naa.
Egyszóval nekem ennyit ér(ne).
Tetszik érteni?
Az ilyen ajánlatot (max) privátban illik megtenni, nem az eladási topikot jelentősen rontani ...
Nem tetszik érteni?
(Ha majd a te egyik eladó topikodba kapsz egy 1/3-áras ajánlatot, biztos gyorsabban megérted.)
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
Primare spa23 - hibás
8 perce, drezso írta:
Nem szerettem volna hozzá szólni, nem értem hogy került ide...
Primare spa23 - hibás
2 órája, Pampika írta:
Szerinted mi határozza meg hol van ez a "szint" ami már annak számît? Volt egy ajánlatom és ha az eladónak tetszik akkor jelentkezik.
Panel kuka,plusz valamiért kuka lett. Utána rohangálás,szervîz,lutri,hogy mi lesz még....naa.
Tetszik érteni?
Primare spa23 - hibás
3 órája, mitya64 írta:
Akár milyen állapotban is van a készülék még alkatrésznek is jóval többet ér .
Azért arcátlan ajánlatokat ne tegyünk már ! ! !
Lekezelő !
Tetszik érteni?
Primare spa23 - hibás
On 2018. 06. 08. at 5:26 AM, Pampika said:
100.000ft tudok érte ajànlani annak tudatában,hogy hibàs.Ha megfelel értesîts. Köszi
Akár milyen állapotban is van a készülék még alkatrésznek is jóval többet ér .
Azért arcátlan ajánlatokat ne tegyünk már ! ! !
Lekezelő !
HM : Philips 65"OLED , CA 751R V2 , Dynaudio X38 - X28C - X18 - Dynaudio 250MK II sub-2x.
Dune HD Duo 4K
Zene : HiFi Rose RS250 - Atoll IN300
Usher Mini Dancer 2 DMD
Elosztó : Dillenhöfer NL-5
Tápkábel : MBL PC 1 , Pangea 9
Aq Vodka HDMI
Aq Yukon RCA
Viablue SC6
Dune HD Duo 4K
Zene : HiFi Rose RS250 - Atoll IN300
Usher Mini Dancer 2 DMD
Elosztó : Dillenhöfer NL-5
Tápkábel : MBL PC 1 , Pangea 9
Aq Vodka HDMI
Aq Yukon RCA
Viablue SC6
Primare spa23 - hibás
3 órája, robi0604 írta:
Annyit még, ha csak dobozt adja oda a tulaj is megér...
Doboz nélkül sajna az ajánlat kevesebb lenne....
Primare spa23 - hibás
11 órája, Pampika írta:
100.000ft tudok érte ajànlani annak tudatában,hogy hibàs.Ha megfelel értesîts. Köszi
Annyit még, ha csak dobozt adja oda a tulaj is megér...
Primare spa23 - hibás
- traumraise
- Fórumlakó

Primare spa23 - hibás
27 minutes ago, becy76 said:
Miért nem küldöd fel futárral a szervízbe? Így nem kell autóba ülnöd, időbe nem kerül (max a futárrendelés). A futár háztól, munkahelyről is elviszi a csomagot. Én így csinálnám, ha macera lenne Pestre feljuttatni valamit és ráadásul időszűkében lennék.
Gondoltam már rá csak kell egy jó doboz neki mert a gyári ramaty állapotban van...de lehet az lesz
Primare spa23 - hibás
19 perce, traumraise írta:
Az irányára változatlan. Ahogy írtam is fizetés nélkül, vásárlási szándékra irányuló szerződés fejében elvihető 2 hétre tesztre vagy szervízbe is viheti a vevőjelölt (nyilván az én számlámra a munkadíj tekintetében).
Miért nem küldöd fel futárral a szervízbe? Így nem kell autóba ülnöd, időbe nem kerül (max a futárrendelés). A futár háztól, munkahelyről is elviszi a csomagot. Én így csinálnám, ha macera lenne Pestre feljuttatni valamit és ráadásul időszűkében lennék.
- gyongyhalas
- Fórumlakó

Primare spa23 - hibás
Szia!
Előre bocs az értetlenkedésemért !
Aláírt szerződés 350 e két hét után ,ha megfelel a készülék úgy ahogy van.
Amennyiben hibás elvinni a szervizbe és leadni javítani a te költségedre,amiért te mész el vagy vigye is vissza hozzád Pécsre.Természetesen kifizetve a szervizt és épségben átadni neked a gépet?
Vagy netán venni egy 500 ezres árat és leszámolni belőle a javítás árát a többit neked elküldeni.
Elnézést talán a leendő vevő megtalálását is elősegíti az irkálásom.
üdv
- traumraise
- Fórumlakó

Primare spa23 - hibás
Az irányára változatlan. Ahogy írtam is fizetés nélkül, vásárlási szándékra irányuló szerződés fejében elvihető 2 hétre tesztre vagy szervízbe is viheti a vevőjelölt (nyilván az én számlámra a munkadíj tekintetében).
- gyongyhalas
- Fórumlakó

Primare spa23 - hibás
Sziasztok!
Akkor most, hol is tart az ára?