Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pioneer VSA-AX10
Pioneer VSA-AX10
Az állapota semmit nem változott, hibátlan!
Kisebb cserét beszámítok!
Pioneer VSA-AX10
155e
Pioneer VSA-AX10
Én hallottam konkrétan ezt a gépet szólni, nem rossz!
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6566
Pioneer VSA-AX10
Heti egy up érdemi infó nélküli felhozatal?
Múlthét pénteken 26.-án volt és ma!
De ha még is van valami akkor az nem direkt volt, ezért is csökkentettem az áron!
Az utolsó hozzászólástól számítva 7 nap.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Pioneer VSA-AX10
Olvasd el a szabályzat hirdetésekre vonatkozó részét, és érteni fogod a warning okát.Heti egy up érdemi infó nélküli felhozatal?Múlthét pénteken 26.-án volt és ma!
De ha még is van valami akkor az nem direkt volt, ezért is csökkentettem az áron!
Rendben,megértettem!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6566
Pioneer VSA-AX10
Up
Miért is kaptam a figyelmeztetést?
Olvasd el a szabályzat hirdetésekre vonatkozó részét, és érteni fogod a warning okát.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Pioneer VSA-AX10
Szerintem nem kaptál. Ha valaki a saját profilját nézi, "Figyelmeztetés státusz" link jelenik meg a kép alatt, de ez nem azt jelenti, hogy bármilyen figyelmeztetést kaptál volna.
Email jött róla!
- Denonavr
- Fórumlakó

- Értékelés: 277
Pioneer VSA-AX10
Up
Szerintem nem kaptál. Ha valaki a saját profilját nézi, "Figyelmeztetés státusz" link jelenik meg a kép alatt, de ez nem azt jelenti, hogy bármilyen figyelmeztetést kaptál volna.
Dunaudio Sing4you, DOUK AUDIO A5, TMP Classic, Allo digione signature, DIY DAC, SMSL SU-1
Pioneer VSA-AX10
Hmmm
Új ár:160e
Pioneer VSA-AX10
Up
Pioneer VSA-AX10
Ennek az erősítőnek jól beállítva sztereón is kellemes hangja van. A kivitele pazar, de hát látjátok
Egyetértek, megfelelő installációval nagyon sokat lehet még rajta dobni, pedig alapból is nagyon jól szól.
Pl. az elő- és végfok közötti gyári hidat kicserélni egy normális IC-re, 3 pontos alátámasztás stb.
Nekem korábban Copland CTA-402 szintet sikerült AX10AI-s-sel sztereóban hozni, és akkor a HM tudásáról még nem is beszéltünk ...
HDMI-t és Atmost nélkülözni tudók számára erősen ajánlott vétel.
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
- giotto14
- Beköltözött

- Értékelés: 445
Pioneer VSA-AX10
Ennek az erősítőnek jól beállítva sztereón is kellemes hangja van. A kivitele pazar, de hát látjátok
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/
Pioneer VSA-AX10
A készülék abszolút hiba és csalódás mentes ezért egy hét garanciát vállalok rá!
irányár:165e
Pioneer VSA-AX10
Az ígért képek
Pioneer VSA-AX10
Az ígért képek
Pioneer VSA-AX10
Eladó a fent említett házimozi erősítő Szép,megkímélt hibátlan állapotban!
Gyári táv mikrofon is meg van hozzá!
Helyszínen kipróbálható illetve tesztelhető de most a posta nem játszik mert ez tényleg 30 kg.
Az éjszakai fények itt most nem kedveztek de héten kiszedem a helyéről és csinálok jobb fotókat.
Csere is érdekel!
Aki nem ismerné vagy nem hallott róla annak itt egy kis olvasni való.
http://www.areadvd.de/hardware/pioneervsaax10.shtml
Martonvásárban tesztelhető,de Budapesti átvétel is megoldható ,de ott nem lehet próbálgatni!
Irányár:170.000.ft