Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Onkyo TX-NR5010 4K hibátlan dobozos brutál nagy vas
- ezkellnekem
- Nincs visszaút

- Értékelés: 7
Köszönöm a lehetőséget elkelt.
- ezkellnekem
- Nincs visszaút

330.000 Ft ez már baráti ár!!!
- ezkellnekem
- Nincs visszaút

- ezkellnekem
- Nincs visszaút

Egy hétvégi vásárlás!!!
- ezkellnekem
- Nincs visszaút

Mától 350.000 Ft -ért vihető
- ezkellnekem
- Nincs visszaút

Mától 380.000 Ft -ért vihető
- ezkellnekem
- Nincs visszaút

Akkor nekem a számítógép és a 4K tévé közé tényleg nem lett volna jó az 5010, viszont ezek szerint kb. minden másra egy komoly, brutális gép lehet, és a 4K is érthető így. Csodálom is, hogy még nem csaptak le rá.
Hát igen brutál vas!!!
Akkor nekem a számítógép és a 4K tévé közé tényleg nem lett volna jó az 5010, viszont ezek szerint kb. minden másra egy komoly, brutális gép lehet, és a 4K is érthető így. Csodálom is, hogy még nem csaptak le rá.
Egy plusz kabelt kell csak beiktatni a lancba, nem lehetetlen, igy hasznaltam en is a 4308-at, a hdmi-n a hangot lekapod(pc-avr), a kep pedig mehet direktbe a pc-bol(pc-tv). Filmnezes kozben egyebkent is eleg a 4k/30Hz. Jateknal nem jo fokent, netezes egyeb esetben a 30Hz meg vallalhato.
4k 30HZ-ig tud mindent a 60 nem megy nekije!Filmet nézni jó lehet ,játszani tuti nem,illetve 4k tv adáshoz sem lesz jó
- ezkellnekem
- Nincs visszaút

Kíválló gép ára 390.000 Ft
- ezkellnekem
- Nincs visszaút

Mindegy hány éves, ennyi pénzért nehezen találsz jobb hm erősítőt
Szerintem is mindegy.
Ha jól emlékszem akkor még nem ezek a cuccaid voltak hozzá mint az 5010-hez.
De lehet , hogy tévedek.
Amúgy biztos , hogy brutális darab ez az Onkyo 5010-es
És nem csak a hangfalak, hanem a forrás és az elrendezés is hatalmasat változott. Sőt, még a tulaj ízlése is:) Érdekes lenne a mostani hangfalaival meghallgatni a felsorolt erősítőket egyszerre, lehet nem ugyanezt a sorrendet állítaná fel. De az is lehet, hogy mégis. Tényleg jól szólt az 5010 nála a Bowersekkel, és az Arcamtól én nem ültem le annyira. Szebben hozta a közepeket, ami szerintem a 6-os B&W-vel annyira nem is egyszerű. A HDMI-s szemetelésétől annál inkább meg voltam rökönyödve. Ilyen ez a HM szakma. Valahol nyersz, valahol vesztesz... Jó cumó ez az 5010. Szerintem persze.
- Morph
- Törzsvendég

- Értékelés: 629
Ez tényleg 4K-s erősítő? Én knonkrétan azért nem ilyet vettem, mert tudomásom szerint nem az. Felskálázni tud, de 4K jelet fogadni és továbbítani nem.
4k 30HZ-ig tud mindent a 60 nem megy nekije!Filmet nézni jó lehet ,játszani tuti nem,illetve 4k tv adáshoz sem lesz jó
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
HDMI 1.4 van benne, amivel elvileg 30hz-ig tudja, de nem próbáltam mert nincs 4k-s tv-m.
Ez tényleg 4K-s erősítő? Én knonkrétan azért nem ilyet vettem, mert tudomásom szerint nem az. Felskálázni tud, de 4K jelet fogadni és továbbítani nem.
- ezkellnekem
- Nincs visszaút

Köszönöm a dicsérő szavakat jól jár vele aki megveszi!
Több mint két évig használtam Onkyo TX-NR5010-es AVR-t, nagy megelégedéssel.
Állíthatom, hogy az egyik legjobb AVR a piacon.
Bátran merem ajánlani bárkinek, nem fog csalódni.
Itt az AVX-en adtam el, és az én hirdetésemet is ugyan így off-olták.
Ideje lenne elgondolkodni a sok "Magyar Trollnak", hogy akkor szóljak hozzá érdemben, ha volt vagy van vele tapasztalatom, ha érdekel egyáltalán az a hirdetés.
Az ár meg legyen az eladó meg a vevő dolga.
Sikeres eladást! Nagy Up az 5010-nek.
Kedves "pianno", oszd már meg velünk légy oly szíves az a 100 milliós hm erősítőt amire gondolsz,ha esetleg nem sikerülne,akkor ugye jogosan merül fel a kérdés:
Te miről beszélsz?
Jelentkezel egy ADHD kezelésre és megtudod
- Roberto001
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 44
Kedves "pianno", oszd már meg velünk légy oly szíves az a 100 milliós hm erősítőt amire gondolsz,ha esetleg nem sikerülne,akkor ugye jogosan merül fel a kérdés:
Te miről beszélsz?
Nem unod még a "Nemzetközi" okoskodásod!
Volt neked bármelyik itt felsorolt erősítőhöz szerencséd?(piolx,yami3030,arcam 600,denon 4520, onkyo 5010)
Nekem mindhez volt szerencsém és saját tapasztalatból mondom hogy igenis az onkyo megállja helyét az arcam 600 mellett is!!!(Bár kinek ez tetszik kinek az)
Ne azzal legyél ügyes hogy mit írnak és mondanak!Próbáld ki személyes a gépeket és mond el azután a tapasztalataid!
Ez egy szuper gépezet!!!
Te miről beszélsz?
Oszt kibeszélt neked 100 milliós hm erősítőről okoska ?
Szerintem meg inkabb hanyagoljuk mar, minek kell vegig offolni masnak a hirdeteset? Ez egy nagyon jo avr, ahogy az osszes tobbi is amit felsoroltatok, de mindig van fentebb ezt mindenki tudja.
Up a termeknek!
Utoljára a gyengébbeknek:
Integrált házi-mozi erősítőkről beszélgettünk,egy "susano"-tól pedig nincs feljebb!
Béke mindenkinek!
Kedves "pianno", oszd már meg velünk légy oly szíves az a 100 milliós hm erősítőt amire gondolsz
Szerintem meg inkabb hanyagoljuk mar, minek kell vegig offolni masnak a hirdeteset? Ez egy nagyon jo avr, ahogy az osszes tobbi is amit felsoroltatok, de mindig van fentebb ezt mindenki tudja.
Up a termeknek!
Ahhoz 100 milliók kellenek, hogy felérjünk a csúcsra és még azután is adódna a kérdés, hogy
"ott vagyunk már"
Te miről beszélsz?
Na igen te felértél a csúcsra,hátradőlve karosszékből nézheted a mai tendencia szenvedését.
Ahhoz 100 milliók kellenek, hogy felérjünk a csúcsra és még azután is adódna a kérdés, hogy
"ott vagyunk már"
Pio LX 83 volt régebben
Ha jól emlékszem akkor még nem ezek a cuccaid voltak hozzá mint az 5010-hez.
De lehet , hogy tévedek.
Amúgy biztos , hogy brutális darab ez az Onkyo 5010-es