Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Marantz SR 7010 ezüst
Marantz SR 7010 ezüst
Elkelt a vas,
minden hozzászólónak,érdeklődőnek még egyszer köszönet.
Marantz SR 7010 ezüst
Jegelve.
- rózsasándor
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 12
Marantz SR 7010 ezüst
Látom,hogy komoly érdeklődés van a vas iránt! Hol tart most az ügylet? Ára? Amennyiben nem kelt még el lehet,hogy én is versenybe szállnék! :-)
Marantz SR 7010 ezüst
Ment PÜ!
Biztosan elkerülte a figyelmed,ezért még egyszer ide írom küldtem egy privát üzenetet tegnap reggel,mert komolyan érdekelne az erősítő.
Marantz SR 7010 ezüst
Ment PÜ!
Marantz SR 7010 ezüst
Sziasztok,ismét nyitva az üzlet,várom az ajánlatokat...
Marantz SR 7010 ezüst
Egy igazi mestermű. Gyönyörű. Az ára is nagyon korrekt.
Marantz SR 7010 ezüst
Estig jég.
Minden hozzászólónak: köszönöm a pozitív kommenteket!
Marantz SR 7010 ezüst
3 napja vagyok tulajdonosa egy ugyanilyen erősítőnek, csak dicsérni tudnám, de itt úgy látom, nincs már szükség rá.
Egy friss képpel azért én is hozzájárulok a népszerűsítéséhez, megérdemli!
Marantz SR 7010 ezüst
Csak hogy védjem a feketét is nekem jövőhéten érkezik fekete színben. Olcsóbban már ne add. Így is az.
- rózsasándor
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 12
Marantz SR 7010 ezüst
Nagyon szép! És az ára is rendben van! Ha a közeljövőben elromlik az enyém és még meglesz megveszem!
Marantz SR 7010 ezüst
Nagyon szép!
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
- traumraise
- Fórumlakó
- Értékelés: 88
Marantz SR 7010 ezüst
Én is feketét szerettem volna de már ezüstöt kapni igy az jön viszont ahogy nézegettem már jobban is tetszik az ezüst. Talán a legszebb avr dizájn. Remélem az Onkyo 818 után azért érzek majd előrelépést.
Marantz SR 7010 ezüst
Kar, hogy a fekete mar nincs meg mert erdekelt volna : (
Ezüstben sokkal-sokkal szebb a készülék!
Akkor is jó választás, ha minden más fekete.
Marantz SR 7010 ezüst
Kar, hogy a fekete mar nincs meg mert erdekelt volna : (
Marantz SR 7010 ezüst
Sziasztok,
a masina teljesen rendben van,kiválóan teljesít.rz 3100 a kiszemelt,ezért válok csak meg tőle.
Marantz SR 7010 ezüst
Szia!
Nyilván innen is van még feljebb , én nem adnám el, szeretjük a marantz márkát, gyönyörű és kiválóan teljesít.
Sok sikert az eladáshoz.
- traumraise
- Fórumlakó
- Értékelés: 88
Marantz SR 7010 ezüst
Innen hova feljebb ha szabad kérdezni? nekem kedden érkezik egy ilyen masina
Marantz SR 7010 ezüst
Kedves Fórumtársak,
feljebb lépés okán eladó a címben jelzett masina.Németországi beszerzés 2 év garanciával,9 hónapos.Makulátlan,újszerű állapot,az összes tartozéka,doboza,számlája megvan,dts:x upgrade szintúgy.Győrben található,minden részletet privátban.
Az ára:299.000.-HuF