Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Arcam Avr350
Re: Arcam Avr350
Eredeti dobozában, használati, távvezérlő.
Posta az árban.
Hibátlan működés.
Posta az árban.
Hibátlan működés.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6526
MIért is kellene privátban ?
Friss regesként inkább arra kellene / kellett volna ügyelned, hogy elolvasd a szabályzatot és betartsd az abban foglaltakat.
Ha a moderációval van problémád akkor itt közzé teheted:viewtopic.php?f=100&t=24402
A vagyánykodásra pedig inkább nem is nem reagálok...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
-
nyezege
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Legközelebb majd figyelek rá,amúgy a moderátor véleménye is mehetne privátban,nem kell vagánykodni hogy moderátor vagy a szabályzat ezen kiemelése belinkelése és a hozzászólás törlése elég lenne abból úgy is tudom ha valami nem oké. 
Hibátlan. Kis hibásat én is adtam el 70 körül.
A 350-esen változtattak, jobb mint a 300-as.
90-ért nem adom.
A többit privátban.
A 350-esen változtattak, jobb mint a 300-as.
90-ért nem adom.
A többit privátban.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Az, hogy 3-4 éve elkelt egy darab 90-ért azért ne legyen már mérvadó... vagy ha számodra az, akkor menj vissza az időben és vedd meg azt.nyezege írta: ↑2020.10.25., vas. 08:44Van hibája?Hangerő szabályzóra gondolok,ahogy olvastam mindegyiknél előfordul.Illetve hogy ez irányár mennyi alku fér bele?Mert végignéztem a keresőt és 3-4 évvel ezelőtt volt ami 90 vagy az alatt kelt el.
300 asok 70 körül mentek.Ez a hdmi részt kivéve ugyan az,90 körül tudnék rászánni csak.
Ad 2: app.php/rules
"6.8.5. A termék beszámításra, egyéb alkura vonatkozó csevegések Privát üzenet formájában, és ne nyilvánosan, a Témában történjenek, kivéve, ha maga a Téma nyitója nevesített ilyen lehetőséget."
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
-
nyezege

Van hibája?Hangerő szabályzóra gondolok,ahogy olvastam mindegyiknél előfordul.Illetve hogy ez irányár mennyi alku fér bele?Mert végignéztem a keresőt és 3-4 évvel ezelőtt volt ami 90 vagy az alatt kelt el.
300 asok 70 körül mentek.Ez a hdmi részt kivéve ugyan az,90 körül tudnék rászánni csak.
100 eft
-
nyezege

Üdv.Engem nagyon érdekelne,egy nagyon jó haveromnak 300 as van és rettentően jól szól,egy denont használok Elac elx hangfalakkal és a 300 as is ezekkel ment,azért is keresnék vagy 300 as vagy 350 eset.Mennyi lenne ára? Előre is köszönöm.
Köszönöm a nyitást.
Bevallom nem volt kedvem új hirdetést feladni.
Ez az erősítő is ezüst színű , doboza tartozékai megvannak.
Tökéletesen működik.
Felszámolom a házimozit, egy front hangfal vásárlása miatt...
Bevallom nem volt kedvem új hirdetést feladni.
Ez az erősítő is ezüst színű , doboza tartozékai megvannak.
Tökéletesen működik.
Felszámolom a házimozit, egy front hangfal vásárlása miatt...
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Arcam Avr350
Jegelve.
Arcam Avr350
Ez egy csodás masina, mindig örömmel emlékszem vissza rá. Volt egy 300-asom és két 350-es.
Akinek a hang a fontos, az egy percig se tétovázzon. Az egyetlen hm erősítő (több is megfordult nálam)
ami sztereón is nagyon szerethető. Kiegészítve egy végfokkal, akár végső hm/sztereó megoldás is lehet.
300-as nekem is volt egyszer, de a 350 hangja jobban tetszik.
- giotto14
- Beköltözött

- Értékelés: 445
Arcam Avr350
Ez egy csodás masina, mindig örömmel emlékszem vissza rá. Volt egy 300-asom és két 350-es.
Akinek a hang a fontos, az egy percig se tétovázzon. Az egyetlen hm erősítő (több is megfordult nálam)
ami sztereón is nagyon szerethető. Kiegészítve egy végfokkal, akár végső hm/sztereó megoldás is lehet.
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/
Arcam Avr350
Szép darab, jó ár, meglepődnék ha ez még vasárnap itt lenne.
Melyik vasárnap?
Arcam Avr350
Szerintem ez csak repeater,azaz csak képet enged át,hangot nem..
Sosem próbáltam, de úgy tudom így van ahogy írtad.
- melczeradam
- Fórumlakó

- Értékelés: 44
Arcam Avr350
HDMI-n a video jel atmegy vagy csak az audio?Szerintem ez csak repeater,azaz csak képet enged át,hangot nem..
Arcam Avr350
HDMI-n a video jel atmegy vagy csak az audio?
"Ha a gazdagok harcolnak a szegények ellen, akkor azt háborúnak nevezik. Ha pedig a szegények küzdenek a gazdagok ellen, azt terrorizmusnak hívják."
Arcam Avr350
Sziasztok
Már megint megválsz egy gyöngyszemtől.
Az előző amit tőled vettem még mindig dolgozik és boldogítja a szomszédaimat is.
Kiváló erősítő mind erőben mind minőségben.
És ez nagyon nagyon akciós ár egy ilyen erősítőér.
Aki megveszi nem fog csalódni.
Elnézést, nem emlékszem már melyiket kinek adtam el.. Volt vagy ötször ilyenem.
Nekem ez egy visszatérő darab, annyi minden más volt, de csak ez az etalon, ehhez tudom mérni a többit.
Mikor ezt vettem megfogadtam ez lesz az utolsó és marad.
Erre sajnos jöttek az anyagi gondok( 3hó táppénz eddig) és megint meg kell váljak tőle.
Szerintem lesz még nekem 350.
Arcam Avr350
Sziasztok
Már megint megválsz egy gyöngyszemtől.
Az előző amit tőled vettem még mindig dolgozik és boldogítja a szomszédaimat is.
Kiváló erősítő mind erőben mind minőségben.
És ez nagyon nagyon akciós ár egy ilyen erősítőér.
Aki megveszi nem fog csalódni.
Arcam Avr350
A szuloi hazban ilyen uzemel nagy megelégedéssel
Nem ismerlek, de szerintem te már találkoztál 350-el.
Köszi.
Arcam Avr350
Nem ismerlek, de szerintem te már találkoztál 350-el.
Köszi.
Arcam Avr350
Arcam Avr350
Sziasztok.
Eladó a címben szereplő házimozi erősítő ezüst színben,
cr100-as távval, dobozában ( így postázni is tudom), szép állapotban.
Szegeden található.
ár: 119 eft
tel: 20-827-5173