Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Rotel RSP 976 processzor
Rotel RSP 976 processzor
Elkelt
TV: Samsung Qled 82" Hangfalrendszer: Martin Logan 60XT 50XT FX Szub: SVS SB-3000 Erősítő: Anthem MRX 540 Végfok: AUDIOPHONICS MPA-M250NC Lejátszó: Nvidia Shield TV
Rotel RSP 976 processzor
volt harman kardon avr 255 158 as erositom de valamit mindig hianyoltam hiaba hk jbl es szeriam van abbol is az es90 es hátha ezzel nyernék
Bocs hétvégén nem nagyon voltam, írok privátba.
TV: Samsung Qled 82" Hangfalrendszer: Martin Logan 60XT 50XT FX Szub: SVS SB-3000 Erősítő: Anthem MRX 540 Végfok: AUDIOPHONICS MPA-M250NC Lejátszó: Nvidia Shield TV
Rotel RSP 976 processzor
volt harman kardon avr 255 158 as erositom de valamit mindig hianyoltam hiaba hk jbl es szeriam van abbol is az es90 es hátha ezzel nyernék
Rotel RSP 976 processzor
képet tudnál felrakni rola komolyan erdekell helyileg hol talalhato esetleg tesztelheto lenne ???bmablak@gmail.com koszi elore is jo cucc lehet :)up neki
Rotel RSP 976 processzor
up
Rotel RSP 976 processzor
40eFt legyen a végső ár. Ez alatt nem eladó, inkább megtartom. Sztereó előfoknak is kiváló, lehet beüzemelem garázsba harmadik rendszernek, ha nem lesz rá vevő
Rotel RSP 976 processzor
Rotel RSP 976 processzor
45eFt-ért valakinek?
Rotel RSP 976 processzor
Eladóvá vált, teljesen karcmentes, gyönyörű állapotban lévő Rotel 976 házimozi processzor. Hdmi ugyan nincsen de cserébe felső kategóriás hangzás van. DTS formátumot tud, HD formátumokat értelemszerűen nem, de aki kevés pénzért akar jó mozit akkor érdemes elgondolkozni ezen kiegészítve egy jó árú 5 csatornás végfokkal, mert ég és föld a különbség a korszerű soktudású alsó-közép egybe-erősítőkhöz képest hiába van rajtuk ezerféle funkció és effekt, hdmi meg truehd. Sima DTS-ben is veri ezt a mezőnyt. Végigjártam az utat én is, volt mindenféle márkájú egybe házimozi erősítőm 100-300eFt közötti kategóriában, de egyik sem volt az igazi, amíg ezt a processzort össze nem raktam egy szintén rotel öt csatornás végfokkal. Lenyűgözően szép lett a hangzás.
Távja ugyan van, de eléggé leharcolt és néha hajlamos lefagyni, ezért célszerű egy tanítható távval használni, én is úgy használtam.
Ára legyen 55eFt.