Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pioneer SC - LX 86

Sokpontegy elő és végfokok, processzorok
Lezárt
Sedwick
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 29

Pioneer SC - LX 86

Hozzászólás Szerző: Sedwick »

Az erősítő elkelt!

Köszönöm!

Sedwick
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Pioneer SC - LX 86

Jegelve....

Sedwick
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Pioneer SC - LX 86

Nem én vagyok az első tulajdonosa, sajnos nem tudtam volna kifizetni annyi pénzt érte.
2. Tulajdonosa vagyok. Németországból, magánszemélytől vettem meg.
Sajnos a számláját nem kaptam meg a géppel.

A tartozékokról megpróbálok majd egy képet csinálni.

Üdv

E J
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 27

Pioneer SC - LX 86

Hozzászólás Szerző: E J »

Honnan rendelted meg? Papírjai is megvannak? Nem az első tulajdonosa vagy?

Sedwick
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Pioneer SC - LX 86

Magam is ilyet használok már két éve, nagyon jól konfigurálható, sokoldalú készülék, igazi erőmű.

Én is úgy gondolom, hogy egész aprólékosan beállítható, erejét tekintve hamarabb oldják a biztosítékot a szomszédok, mintsem elfogyna. Dinamikában nagyon nagyot alakít!!!!!
Nagyobb terhelés mellett sem melegszik, nyilván a D-osztályú mivolta miatt.

Aki hallotta nem is nagyon érti hogy miért válok meg tőle, sőt van olyan is, aki le akar beszélni róla. De ha megbánnám, visszavásárolom   ....

csabi71
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 36

Pioneer SC - LX 86

Hozzászólás Szerző: csabi71 »

Magam is ilyet használok már két éve, nagyon jól konfigurálható, sokoldalú készülék, igazi erőmű.

Sedwick
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Pioneer SC - LX 86

Röpködnek a csúcs AVR-ek...

legyen 295.000 Ft

Sedwick
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Pioneer SC - LX 86

Pár saját kép....

.

Sedwick
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Pioneer SC - LX 86

Up

Sedwick
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Pioneer SC - LX 86

Valóban kár a sérülésért, de abszolút nem erről van szó, nem ejtett le senki semmit  

Gyári dobozába helyezéskor sérült meg, a feladáskor!!!!

A hungarocell a gép két oldalára megy (kép), így mikor bele, illetve kiveszi az ember a dobozába, akkor az erősítő elejénél és hátulján fog alá. Én is ekkor vettem észre, mikor megérkezett (DHL) és vettem ki a dobozból. Már akkor pont ott fogtam alá, ahol a baj történt...a bele helyezés közben az eladó úgy fogta meg, hogy nem figyelt eléggé. Aki már csomagolt el és ki ilyen pio-t (köztük én is - LX56) az tudja, hogy nem nehéz ezt a hibát elkövetni, mert az egyik kéznek nincs más hely, ahol alányúlna.... 

Az eladó elismerte a hibáját, visszautalt, és kb itt a történet vége, ennyi. Nem esett le, nem sérült meg, nem "éppenhogy" működik meg ilyen butaságok....

Úgy gondolom, hogy az átlagnál én többet használom ezt a gépet. Naponta 2-4 óra használat mellett tökéletes működést produkál kb 180 napja. Rendkívüli pillanatokat okozva ezzel. 

Azért nem javíttattam meg akkor, mert meghallgatva úgy gondoltam, sosem fogom eladni és nyertem vele 100 eurót a gép árából, tiszta nyereség   ...még örültem is

Véleményem szerint egy ügyes kezű emberke szétszedné, az eltört kis műanyag pöcköt megragasztva összerakná és tökéletes is lenne. Én nem akartam megbontani, buherálni, de pár forintos kis műanyag elemről lehet szó, a robbantott ábrán látszik is - persze nem hivatalos szervizben 

Aki megveszi az ugyan úgy örülni fog a jó árnak, mint ahogy én tettem anno. 30e olcsóbban fog alapból hozzá jutni, mint amennyit ér valójában és az alkudozásról még nem is beszéltünk.

E J
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 27

Pioneer SC - LX 86

Hozzászólás Szerző: E J »

Kár érte a sérülés miatt, valószínűleg leejtették? Nem is lehet megjavítani?

Sedwick
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Pioneer SC - LX 86

Többen kérdeztétek, ezért ide is kiírom, az ár irányár.

Sedwick
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Pioneer SC - LX 86

USB A-B kábellel kell a PC-hez kötni, majd telepíteni a számítógépre a Pioneer szoftverét. Innentől kezdve kiválasztható a PC-n a Pioneer USB, mint hangeszköz.

innen tölthető: http://www.pioneer-audiovisual.eu/de/fi ... update/414

Sedwick
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Pioneer SC - LX 86

Tőled vettem az lx-56-t emlékszem. Maximális tisztelet az eladónak. Üdv

Igen, én volnék az Köszönöm!

szilu1987
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 2

Pioneer SC - LX 86

Hozzászólás Szerző: szilu1987 »

Tőled vettem az lx-56-t emlékszem. Maximális tisztelet az eladónak. Üdv

irishcream
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1202

Pioneer SC - LX 86

Hozzászólás Szerző: irishcream »

Finom cucc.

Sedwick
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Pioneer SC - LX 86

Üdv

Szeretném kiegészíteni az erősítő zenei tudásáról írottakat:

Úgy gondolom, hogy ez az erősítő zenére is egészen kiváló (PURE DIRECT-USB DAC), könnyen félreérthető, belemagyarázható, hogy ez a gép csak mozira tökéletes....NEM ÍGY VAN, mindennél van jobb elv alapján ennek a gépnek a zenei tudásánál is van jobb, de úgy gondolom, hogy tényleg meglepően részletes, dinamikus, és testes hangja van. Aki meghallgatta nem tudta dicséret nélkül hagyni!!!!! Mégis csak egy felső kategóriás gépről van szó!

USB DAC:  What Hi-Fi: "....The internal DAC does a good job of taking the stream from a laptop, music sounding solid and agile. Spin a WAV of The Beach Boys’ God Only Knows and there’s excellent definition in the bass, while vocals sound clear and direct...."

A Pio N50-es médialejátszójában is hasonló DAC van, amit szintén csak dicsérnek a tesztekben: http://www.av-online.hu/lejatszo/pionee ... -teszt_455

Mindenkit szívesen látok egy tesztre, beszélgetésre!

Sedwick
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Pioneer SC - LX 86

Eladásra kínálom Pioneer SC - LX 86 házimozi erősítőmet. 
(gyári doboz, táv, minden gyári tartozékával, kiegészítőjével)

2012-es év Pioneer csúcs modellje, 9.2 csatorna, USB DAC, 3D, DSD, 4k, 4-6-8 Ohm hangfal támogatás, D osztály

Egy kategóriában van az elismert Onkyo (TX NR 5010) és DENON (AVR - 4520) gépeivel

Fél éve napi használatban van és kifogástalanul teszi a dolgát. Elismerésre méltó minden téren a tudása, mind zenén, mind mozin......pláne mozin.

Eladás oka: egyre nagyobb a sztereó iránti érdeklődésem, így szeretnék ezen a téren fejleszteni.

Az erősítőt kifogástalan állapotban rendeltem meg, de nem tökéletes állapotban kaptam kézhez!!!! Képeken látszik hogy az előlap egyik irányba lejt. Egyik zsanérja vélhetően elpattanhatott. Esztétikai hibáról van szó, de mindenképp szembetűnő.
Külseje nem karcos, nem "agyon nyomorgatott" példány. Egyéb hibáról nem tudok, pedig nyüstölgettem, finomhangoltam rendesen, tehát kijelenthető, hogy műszakilag tökéletes, kifogástalan állapotban van. Ez a hiba engem nem zavart, de függetlenül ettől pár hete kértem ajánlatot pesti Pioneer műhelyektől a javításra, amikre a válasz még nem érkezett meg. 

Árat ennek tudatában adom meg (mivel bizonyára sokakat zavarhat):                 310.000 Ft

Pár link:

- adatlap: http://www.pioneer-audiovisual.eu/sites ... C-LX86.pdf

- What Hi Fi "...Best home cinema amplifier £1500+, Awards 2012...Tested at £ 2,200..." : http://www.whathifi.com/pioneer/sc-lx86/review

- Összehasonlító YOUTUBE teszt: ONKYO TX-NR5010 & DENON AVR-4520 & PIONEER SC-LX86 : https://www.youtube.com/watch?v=DEnkJhDvmxg

- Robbantott ábra (a hiba miatt): http://etus-landgraf.com/pdfs/PIONEER/RRV4325_7884w.pdf

- Angol nyelvű használati:  http://docs.pioneer.eu/Manuals/SC_LX86_ARB7488_manual/

- Pioneer teszt oldalak gyűjteménye, köztük az LX86-os: http://lurf.casc.at/Lurf-Datenblaetter/ ... ie%202012/

- Sound & Vision teszt (amerikában ELITE SC-68 néven fut): http://www.soundandvision.com/content/p ... TL9vqp2.97

Bármilyen kérdés merülne fel, kérdezzetek nyugodtan.

Megtekinthető, hallgatható Tatabányán előre egyeztetett időpontban. Szállításban is tudok segíteni, és a posta is megoldható a vevő terhére. (Több rétegben gondosan becsomagolva, legjobb tudásom szerint)

Lezárt

Vissza: “Házimozi erősítők, processzorok”