Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Anthem Statement D2v 3D eladó
Akkor zázd le kérlek!
Szerintem az "elméletileg elkelt" = "jegelve", lehet, hogy megvárja azt az állapotot, amikor gyakorlatilag is elkelt.
- gyeniko
- Törzsvendég

- Értékelés: 287
Akkor zázd le kérlek!
Szerintem az "elméletileg elkelt" = "jegelve", lehet, hogy megvárja azt az állapotot, amikor gyakorlatilag is elkelt.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!
Elméletileg elkelt.
Akkor zázd le kérlek!
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9825
Elméletileg elkelt.
Akkor zázd le kérlek!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Sokan vagyunk így ezzel...
Megvolt a lehetőség... :-)
- Speter
- Törzsvendég

- Értékelés: 268
Már rég itthon hallgatnám, ha lett volna rá keretem az biztos ....-
Nagyon jól jár vele az új tulaja.....-
Sokan vagyunk így ezzel...
Lexicon MC-10; HTPC-Intel-Nvidia; AudioSquare-SB Acoustics-DIY MZ/X-Kalmi aktív 5.0; SB Acoustics-DIY center; Rythmik Audio F15SE-MZ/X mod; Samsung 77" S90C OLED; ValhallA Draco Reference V3/2 XLR 2,1m, AgPt RFX V2 HC-Aura Reference V2/2; AudioQuest; Siltech; IsoTek; Synergistic; Isoacoustic
Már rég itthon hallgatnám, ha lett volna rá keretem az biztos ....-
Nagyon jól jár vele az új tulaja.....-
"Az igazi barát szemből támad."
Kár rágódni rajta, h kinek mi jobb. Rendszer, és fül kérdése. Kinek mi tetszik. Ez egy remek lehetőség, és remek vas ezért az árért.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
2 csatornán a Marantz 8003 nem vallna szégyent mellette. Előtte Meridian procim volt,ami nem volt jobb hangra.Hát nem tudom, én hallottam a Marantz-ot, de arra még a 710-est sem cseréltem volna, nemhogy a D2v3D-t. Mert bár a 8003-as hangja is részletező, de dinamikában, mélykezelésben harmatos az Anthem-hez képest. Szvsz
Elméletileg elkelt.
2 csatornán a Marantz 8003 nem vallna szégyent mellette. Előtte Meridian procim volt,ami nem volt jobb hangra.
Elfogadom véleményed, de nem értek vele egyet.
2 csatornán a Marantz 8003 nem vallna szégyent mellette. Előtte Meridian procim volt,ami nem volt jobb hangra.
Hát... Hallottam a Marantz-ot és nem gondolnám, hogy egy lapon lehetne említeni a D2v3D-vel
1M-ért nincs alternatíva.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
Fish: azért kíváncsi lennék, milyen procit tennél mellé... :-)
Hát ha már kérdezed, van itt egy két nyalánkság,akár 25-30k usd -ért is:-) ami több mint a 3x-sa az anthemnek..
http://www.jblsynthesis.com/productlist ... fiers.html
de a bryston is 10k usd pld..
http://bryston.com/products/digital_audio/SP3.html
a krellnek is van procija 30k usd-ért
http://hometheaterreview.com/krell-evol ... -reviewed/
1 ért nehezen tudnék alternatívát az biztos..
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Kérnék szépen mindenkit, tiszteljen meg annyira, hogy csak racionális és komoly ajánlattal keres meg. Ez egy 3M Ft-os vas, aminek az ára most 1M.
Sokan kérdezik: Az AVM60 NEM ér fel ezzel a processzorral. Ilyet senki sem állít. Akinek tehát nem szívügye a Dolby Atmos és társai, vagy a legjobb hangot akarja hazavinni, annak ez a pre-pro az igazi választás.
Fish: azért kíváncsi lennék, milyen procit tennél mellé... :-)
sok hozzáértő szakember által is elismert cucc ehhez kétség sem fér , de azért lehetne alternatívát mondani nem is egyet ...de persze ezt nem itt kéne megtenni!
Mindenesetre nem fakadnék sírva ha az enyém lenne, sőőt! nagy a procinak, evvel már nehéz mellé lőni!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
- upetat2
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 35
Szvsz ,ez a nagybetűs processzor,kinézete,tudása.......nem igazán van alternatívája sem új sem a használt piacon , minden más jóval drágább , uh gratulálni tudok akié lesz ....és ennél sokkal durvábban fogalmaztam volna szivem szerint....
Projektor: 3chip DLP,Digital Projection Highlite 660 /
Lejátszó: Oppo93eu / Védelem,szűrő: Isotek Mirra,Isotek Solus,
Hdmi: Furutech,AudioQuest / Tápkábelek: Furutech,Audioquest
Lejátszó: Oppo93eu / Védelem,szűrő: Isotek Mirra,Isotek Solus,
Hdmi: Furutech,AudioQuest / Tápkábelek: Furutech,Audioquest
Bármikor meghallgatható a DREAMCINEMA -ban.
Hát akinek nem mozgatja a fantáziáját az Atmos és van rá kerete, annak bomba vétel!
Kivételesen jó hangja van, kétség nem férhet hozzá.
Akinek meg kell az Atmos,annak ott az AVM 60
Ez eeeiiiigen Hát akinek nem mozgatja a fantáziáját az Atmos és van rá kerete, annak bomba vétel!Kivételesen jó hangja van, kétség nem férhet hozzá.
Ez eeeiiiigen
Eladóvá vált az Anthem csúcs processzora. Dupla karton, két távirányító, ARC szobakorrekciós szett. 3 éves, karc mentes, hibátlan bemutató darab. Bármikor demózható, meghallgatható mozin és zenén egyaránt.
Főbb speckók:
- 3D kompatibilis
- 10 db szimmetrikus XLR kimenet
- 2 db subwoofer kimenet (XLR)
- DTS-HD MA, DTS-HD HR, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS, DD,... stb.
- sztereó szimmetrikus bemenet
- 1-csatornás digitális AES/EBU bemenet
- 8 HDMI bemenet, 2 kimenet
- referencia minőségű DAC
http://www.anthemav.com/products-curren ... e=overview
Tesztek: http://www.anthemav.com/products-curren ... ge=reviews
Jelenleg is futó modell, ára: bruttó 10.200,- EUR
Ár: 999.999,- Ft
Érd: 06 30 590 6564 vagy info@dreamcinema.hu