Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eladó audio-technica ATH-AD1000
Egész éjszaka hallgattam most a fejhallgatót és úgy döntöttem, egyelőre zárom a hirdetést. Talán jövőre folyt. köv.
Üdv megvásárolnám a fejhallgatót egy kis karácsonyi alkuval kerek 50.000ft ért várom a válaszodat hogy eladod e? Köszönöm.
Küldtem privátot!
Illetve itt is: Tudtommal nem volt szétszedve vagy mókolva a fejhallgató.
Időközben használtam egy kicsit és feltűnt - ahogy az eredeti képeken is látható, hogy a párnák csálék a fejhallgatón.
Megigazítottam, így kényelmesebb, a hangja is rendezettebb, viszont sajnos volt/lett/van rajta egy másik szakadás is:
Üdv megvásárolnám a fejhallgatót egy kis karácsonyi alkuval kerek 50.000ft ért várom a válaszodat hogy eladod e? Köszönöm.
Milyen láncon hallgattad ha nem titok, csak azért kérdem mivel nekem is van egy ilyen fülesem és nekem nem ez jellemző a hangjára amit leírtál.
Ez természetes.Nyilván nem egyformán hallunk,érzékelünk. Asus xonar st,ill fiio e17 optikai részén lett hallgatva,a párommal.Ha neked tetszik sztem ez Neked egy jó vétel lehet ajándékba a családodban.Én szoktam hasonlókat művelni,persze csak ha tényleg tetszik.
Szép estét!
Mindenek előtt szeretném megköszöni a lehetőséget a fejes kipróbálására,egy ritka korrekt,szimpatikus embert ismertem meg az eladó személyében.Még ilyen emberek is vannak..,persze a jelenlévőkel együtt.A fejes kialakításáról a tapasztalatom,egy nagyon kényelmes viselésű,a 3.5 jack alapaljzat ami menettel csatlakozik a 6,3-hoz,ami a egy jó megoldás.A hangjáról: a középtartománya fedett főleg vonósoknál,itt a felharmonikusokat alig halottam,még mélyhegedűnél is,sajna az énekhangnál és a fúvósoknál is ez a szitú.A mélyei sztem rendben vannak nagyon mélyre megy és a mennyiség is ok.A magasai egy külön misét megérne,hol megfelelőnek éreztem,hol keveselltem,viszont a sztereója, tere, és a felbontása nagyon jó.Egy próbát mindenképp megér,mert sok szempontból egy érdekes fejes.
Üdv P
Milyen láncon hallgattad ha nem titok, csak azért kérdem mivel nekem is van egy ilyen fülesem és nekem nem ez jellemző a hangjára amit leírtál.
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......
Szép estét!
Mindenek előtt szeretném megköszöni a lehetőséget a fejes kipróbálására,egy ritka korrekt,szimpatikus embert ismertem meg az eladó személyében.Még ilyen emberek is vannak..,persze a jelenlévőkel együtt.A fejes kialakításáról a tapasztalatom,egy nagyon kényelmes viselésű,a 3.5 jack alapaljzat ami menettel csatlakozik a 6,3-hoz,ami a egy jó megoldás.A hangjáról: a középtartománya fedett főleg vonósoknál,itt a felharmonikusokat alig halottam,még mélyhegedűnél is,sajna az énekhangnál és a fúvósoknál is ez a szitú.A mélyei sztem rendben vannak nagyon mélyre megy és a mennyiség is ok.A magasai egy külön misét megérne,hol megfelelőnek éreztem,hol keveselltem,viszont a sztereója, tere, és a felbontása nagyon jó.Egy próbát mindenképp megér,mert sok szempontból egy érdekes fejes.
Üdv P
Kiolvadt.
Egyelőre jég.
Üdv.Adnál egy tel elérhetőséget?Megkőszöném.
Szép napot.Sz.Péter
Szia!
Ment pm.
üdv,
P
Még mindig vihető ez a kellemes hangú és kényelmes fejhallgató.
Üdv.Adnál egy tel elérhetőséget?Megkőszöném.
Szép napot.Sz.Péter
Még mindig vihető ez a kellemes hangú és kényelmes fejhallgató.
szia.
esetleg van vmi infó h hol lehet hozzá új fülpárnát kapni? köszi!!
Szia!
Ebay-n most megnéztem, ha az ad1000x-é is jó hozzá, akkor 1,5k-ért már van (szövet és velúr is). Ha csak a sajátja, akkor Japánból az eredeti ~14k, olcsóbban nem láttam.
- kpykpy
- Nincs visszaút

- Értékelés: 33
- Kapcsolat:
szia.
esetleg van vmi infó h hol lehet hozzá új fülpárnát kapni? köszi!!
Samsung 65Q9FN
Anthem AVM60
ApollonAudio NCMP6200/NC500DualMono
Adam Audio GTC77/88/ANF10, Svs sb-2000
AQ forest, Inakustik Silver Premium, Supra
i5 6600k/Fatal1ty Z170/32Gb ddr4/MSI 3080Ti/Acer predator X35
Beyer DT990+Steinberg UR12
Psx,Ps2-3-4-5,Xbox360,XboxOneX,Wiiu,Switch
Anthem AVM60
ApollonAudio NCMP6200/NC500DualMono
Adam Audio GTC77/88/ANF10, Svs sb-2000
AQ forest, Inakustik Silver Premium, Supra
i5 6600k/Fatal1ty Z170/32Gb ddr4/MSI 3080Ti/Acer predator X35
Beyer DT990+Steinberg UR12
Psx,Ps2-3-4-5,Xbox360,XboxOneX,Wiiu,Switch
Mától 50k & csere továbbra is érdekel több dologra is.
DAP is érdekelhet, ha használható USB dac-ként is. Akár rá is fizetek.
Új ár: 60k
I3-4xxx CPU-t még be tudok számítani.
Sziasztok!
Eladó a képeken látható állapotban a fenti fejhallgató saját dobozában. Kifogástalanul működik, de a bal oldalon szakadt a szövet.
Csere útján került hozzám, de én nem igazán szeretek fejhallgatón zenét hallgatni, így megválnék tőle.
Specifikáció:
Open-air Dynamic
Driver: Diameter Ø53 mm
Magnet: Neodymium with OFC-7N coil
Frequency Response: 5 ~ 40,000Hz
Maximum Input Power: 1,000 mW
Sensitivity: 100 dB/mW
Impedance: 40 Ω
Weight: 270 g
Connector: Ø6.3 / Ø3.5 mm gold-plated stereo plug
Cable: 3.0m elastomer sheath with PC-OCC cord
Helyileg Szigetszentmiklóson található, Ercsi-Érd-Budapest-Szigetszentmiklós vonalon mobilis vagyok.
Posta nincs.
Csere-beszámítás érdekelhet:
- raspberry pi
- 1-2 TB HDD
- mikrofonos vagy mikrofon nélküli fülhallgató (jelenleg Vsonic VSD5-t használok, így efölötti érdekelne pl. RHA MA750(i), Vsonic GR07 Classic, stb.)
- üzleti notebook (max 14" és min I5-2xxx)
- mini itx config
Irányár: 65.000,- HUF