Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hifiman Sundara planar
Re: Hifiman Sundara planar
Szia, igen, 2020 revision. Eredeti szla megvan, az alapján.
-
izmi
- Nincs visszaút

- Értékelés: 54
Szia
Ez már a frissített (2020 REVISION)?
Üdv. Gábor
Ez már a frissített (2020 REVISION)?
Üdv. Gábor
Core Audio, Stax, Usher
Futár költségét én állom. Így Sundara 60.000 HUF. Ha kábellel együtt kéred 85.000 HUF.
Ár: Sundara 60.000 Ft, egyben a Neotech kábellel 85.000 Ft (ennyiért nagyon jó hang)
mégegyszer....
Teszek fel képeket a Sundara-ról is.
Hifiman Sundara planar
Hifiman Sundara fejhallgatóm eladóvá vált, túl sokat pihent a szekrényben, így inkább használja más. Állapota kifogástalan, és kapott egy gyári, új fülpárnát (a régi is meg van, az is használható állapotú). Előzmények képekkel az alábbi link-n, itt vásásroltam a fórumon, elégedett voltam, vagyok vele és az akkori vétellel is. Ára változatlan, 65eFt, Győrben van helyileg,Foxpost vagy egyéb csomagküldés lehetséges a vevő terhére.
viewtopic.php?f=176&t=214635&p=2940290& ... n#p2940290
Akkoriban késztetettem hozzá egy Neotech NECE-3001 kábelből készült 1,5m hosszú kábelt a KACSA-AUDIO-ban, amivel még szebben szól, mint a gyári kábelével, ez is eladó, 28eFt. (Ezt egyenlőre külön nem hírdetem)
Egyben a kettő 90eFt-ért vihető.
Érdeklődni lszi PÜ-ben.
viewtopic.php?f=176&t=214635&p=2940290& ... n#p2940290
Akkoriban késztetettem hozzá egy Neotech NECE-3001 kábelből készült 1,5m hosszú kábelt a KACSA-AUDIO-ban, amivel még szebben szól, mint a gyári kábelével, ez is eladó, 28eFt. (Ezt egyenlőre külön nem hírdetem)
Egyben a kettő 90eFt-ért vihető.
Érdeklődni lszi PÜ-ben.